20 / 07 / 2024

Selçuk Özdil ev yalıtımı

Selçuk Özdil ev yalıtımı

Dünyada toplam enerji tüketiminin ortalama yüzde 40'ı binalardan kaynaklanıyor. Türkiye'de binalar AI yüzde 25 yapım esnasında, yüzde 75 de kullanım esnasında enerji harcıyor. Bu enerjinin çok büyük bir kısmı fosil yakıtlardan elde ediliyor.

Ekonomist Selçuk Geçer'den uyarı! Ev alıp satacaklar dikkat etsin!

Ekonomist Selçuk Geçer, genel yaşam maliyetlerindeki artışların ve konut fiyatlarında yaşanan aşırı yükselişlere değinerek piyasadaki verilerin yeterince net olmadığını söyledi. İşte Selçuk Geçer'in o açıklamalar...

Yatırımın rengi değişti! Selçuk Geçer ev ve araba almak isteyenleri uyardı: Çok dikkatli olun!

Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere seslenerek ''Yatırımın rengi değişti çok dikkatli olun'' uyarısında bulundu. 

Doların kahini Selçuk Geçer, bu kez konut fiyatları için yazdı!

Ev sahibi olmak isteyenlere uyarı! Selçuk Geçer, ev fiyatlarının düşeceğini iddia etti. Selçuk Geçer'in açıklamaları haberin devamında...

Dolar füze gibi fırlayacak diyen Ekonomist Selçuk Geçer araba ve ev almak isteyenleri uyardı! Planınızı şimdiden yapın

Dolar tahinleri ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer, doların füze gibi fırlayacağını söyleyerek araba ve ev almak isteyenleri uyardı. Planınızı şimdiden yapın...

Selçuk Geçer'den tarihi uyarı: 'Çakılacak'

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Selçuk Geçer, dolar kurundaki artışın süreceğini, araba ve ev fiyatlarının ise düşeceğini savundu.

Selçuk Yöntem 2 milyon liraya ev aldı!

Ünlü oyuncu ve sunucu Selçuk Yöntem Philippe Starck’ın imzasını taşıyan projeden ev satın aldı.

Sancaktepe Selçuklu Vadi ev fiyatları 2017!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Sancaktepe'de inşa edilen Selçuklu Vadi projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. İşte Sancaktepe Selçuklu Vadi ev fiyatları 2017...

Selçuk Akat: Azerbaycan'da yatırım yapmak için doğru zaman!

DEİK Türk-Azerbaycan İş Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Selçuk Akat Azerbaycan'da yatırım yapmak için doğru zaman olduğunu söyledi.

İzmir Selçuk'a VİP otogar!

Turizm cenneti Selçuk’a VIP otogar İzmir Büyükşehir Belediyesi, Selçuk'a hizmet verecek semt garajının proje çalışmalarını tamamladı. Efes, Meryem Ana ve Şirince gibi değerli kültür varlıklarını barındıran “turizm cenneti” bu ilçe, artık modern bir semt garajına kavuşuyor.

Selçuk Başak: Emlak piyasası durgun!

Sakarya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Selçuk Başak, Dolar ve Euro'nun yükselmesine rağmen daire fiyatlarının yükselmediğini belirterek, "Yükseltmiyor çünkü piyasa durgun" dedi.

Selçuk Kütüphane ve Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Selçuk’un önemli bir eksiklerinden biri olan Kütüphane ve Etüt Merkezi temel atma töreni gerçekleşti.

Selçuk Belediyesi Etüt Merkezi'nin temeli atılıyor!

Selçuk Belediyesi tarafından yapılacak olan kütüphane ve etüt Merkezi için ilk adım atılıyor. Halk Eğitim Eski Binası yerine yapılacak olan kütüphane ve etüt merkezinin temel atma töreni 6 Ocak Cuma günü saat 11.00’de gerçekleşecek.

Selçuk Adalet Sarayı'nın yeri hazır!

Selçuk Belediye Meclisi 2017 yılının ilk toplantısı Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı başkanlığında yapıldı. Toplantıda şu kararlar alındı...

Selçuk Özdil ev yalıtımı Haberi

Selçuk Özdil ev yalıtımı

Enerji gündemindeki önemini koruyan "sürdürülebilirlik", en basit haliyle "bugünün ihtiyaçlarını karşılarken gelecek kuşakların olanaklarını kısıtlamamak" şeklinde tanımlanıyor. Ancak dünyanın kendini yenileme kapasitesinin her yıl daha erken dolmasıyla, alarm zilleri devreye giriyor. 


"Şu anda, gelecek yılın kaynaklarını harcıyoruz" hatırlatmasında bulunan Çedbik Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Özdil, "Biz bu dünyayı gelecek kuşaklardan ödünç aldık. Oysa şimdi, kelimenin tam anlamıyla sermayeden yiyoruz. Bırakın gelecek kuşakları, kendi yaşam süremizden çalıyoruz. Acil önlem almazsak, iflas edeceğiz. Ve bildiğimiz şekliyle her şey, yine bizimle birlikte sona erecek" dedi. Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Paneli'nden çıkan son raporun, yaşanan sorunların tamamen ve kesinlikle insan kaynaklı olduğuna işaret ettiğini söyleyen Özdil, şöyle devam etti: "Tarımdan endüstriye, inşaattan ulaşıma; insanın yaptığı her şey karbon salınıma neden oluyor. 


Saldığımız sera gazları atmosferi...