02 / 05 / 2024

selçuk üniversitesi Yaşlı ve Engelli Bakım Araştırma ve Uygulama Merkezi

selçuk üniversitesi Yaşlı ve Engelli Bakım Araştırma ve Uygulama Merkezi

Selçuk Üniversitesi bünyesinde 100 bin metrekarelik alana inşa edilecek Yaşlı ve Engelli Bakım, Araştırma ve Uygulama Merkezi (YEBAM), 160 yaşlı ve 320 engellinin hayatlarını idame ettirebilecekleri bir yaşam kompleksi olacak...

Bankada doları olanlara kötü haber! Ekonomist Selçuk Geçer doların nasıl düşürüleceğini açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, hükümetin dolar kuru için yeni bir planı olduğunu ve doların nasıl düşürüleceğini açıkladı. Özellikle bankada doları olanlara seslenen Geçer, bu işten en çok zararlı çıkanların onlar olacağını söyledi.

Selçuk Geçer doların ne kadar olacağını açıkladı! Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile ün kazanan Ekonomist Selçuk Geçer, para piyasalarını değerlendirerek doların en kadar olacağını açıkladı. Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak.

Ekonomist Selçuk Geçer doların füze gibi fırlayacağı asıl tarihi açıkladı! Bu rakamı görenler çalmadan oynayacak!

Dolar yorumları ile piyasaları kasıp kavuran ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların füze gibi fırlayacağı asıl tarihi açıkladı! Bu rakamı görenler çalmadan oynayacak!

Ekonomist Selçuk Geçer dolar 40 TL olacak dedi! Beklenen o tarihi açıkladı! Sayılı gün çabuk gelir! Hemen bakın

Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar 40 TL olacak dedi ve tarihi açıkladı. Sayılı gün çabuk gelir! Hemen bakın.

Selçuk Geçer’den, ‘borsa için zehir zemberek sözler, dolarla ilgili şok iddia!

Piyasalarla hakkında yaptığı sert yorumlarıyla bilinen ekonomist Selçuk Geçer borsada yeni yılın ilk gününden sonra borsada peş peşe yaşanan düşüşler ilginç bir yorumda bulunurken, dolarla ilgili de şok açıklamalar yaptı.

1 doların geleceği asıl rakam resmen belli oldu! Selçuk Geçer peş peşe açıkladı! Doları olanlar dört döndü! Hemen bakın!

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların geleceği asıl rakamı açıklayarak herkesi korkuttu. Doları olanlar dört döndü! Hemen bakın!

Selçuk Geçer dolarda sır gibi saklanan formülü açıkladı! Elinde dolar olanlar pişman olmadan hemen bakın!

Elinde dolar olanlar ve dolar almak isteyen milyonlarca kişi, dolar ile ilgili uzman yorumlarını takip ediyor. Son dakika ünlü ekonomist Selçuk Geçer ise dolar ile ilgili sır gibi saklanan bir formülü açıklayarak yatırımcıları uyardı.

Ekonomist Selçuk Geçer doların füze gibi fırlayacağı asıl tarihi açıkladı!

Son dakika dolar kuru milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Doların ne zaman  yükseleceğini merak eden yatırımcılar için Ekonomist Selçuk Geçer, asıl tarihi açıkladı. İşte dolar asıl bu gün füze gibi fırlayacak...

Selçuk Geçer yıl sonunda doların göreceği seviyeyi açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar yıl sonu tahmini! Yeni analinizini yıl sonunda bu seviyelerde olacak diyerek açıkladı... Yatırımcıya kritik uyarılarda bulundu!

Ekonomist Selçuk Geçer açıkladı! Yıl sonu dolar ne kadar olacak?

Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar yıl sonu tahmini! Yeni analinizini yıl sonunda bu seviyelerde olacak diyerek açıkladı... Yatırımcıya kritik uyarılarda bulundu!

Dolar için tsunami başlıyor! Bu tarihi hemen not alın! Selçuk Geçer tir tir titretti

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Avrupa ve Amerika'da yaşanan finansal sorunların bedelinin Türkiye'ye ağır bedel ödeteceğini söyledi. Elinde dolar olanları uyaran Geçer açıklamaları ile tir tir titretti.

'Kıyamet kopacak' diyen Selçuk Geçer, dolar ayı için eylül ayını işaret etti!

Doların kahini Selçuk Geçer, eylül ayını işaret ederek yatırımcılara tarihi uyarılarda bulundu. Dolardaki dalgalı seyir devam ederken, yatırımcılar eylül ayının akıbetini merak ediyor.

Altın yıl sonunda işte tam da bu kadar olacak! Her dediği tek tek tutan Selçuk Geçer'den son dakika tahmini! Hemen bakın

Yaptığı isabetli tahminlerle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer altın ve dolarda neler olacağını duyurdu. İşte pek çok yatırımcının gözdesi olan altının yıl sonunda geleceği rakam...

selçuk üniversitesi Yaşlı ve Engelli Bakım Araştırma ve Uygulama Merkezi Haberi

selçuk üniversitesi Yaşlı ve Engelli Bakım Araştırma ve Uygulama Merkezi


Yaşlı ve engelli bireylere yönelik rehabilitasyon çalışmalarının yürütülmesi amacıyla Selçuk Üniversitesi bünyesinde 100 bin metrekarelik alana inşa edilecek Yaşlı ve Engelli Bakım, Araştırma ve Uygulama Merkezi (YEBAM), 160 yaşlı ve 320 engellinin hayatlarını idame ettirebilecekleri bir yaşam kompleksi olacak.


YEBAM projesine üniversite olarak çok önem verdiklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel, “Proje Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu Belediyesi, YEBAV ve Selçuk Üniversitesi işbirliğinde yapılacak. Yaşlı ve engellilerin rehabilite edilerek sosyal hayata kazandırılması amacıyla yatılı / gündüzlü bakım ve rehabilitasyon hizmetlerinin yürütülmesi için yapılacak olan merkeze Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampüsü’nde 100 bin metrekarelik alan tahsis ettik. Üniversite olarak şu an ‘Yaşlı Bakımı’ alanında eğitim veriyoruz. ‘Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Programı’nın başvurusunu da YÖK’e yaptık ve cevap bekliyoruz. Bunun yanı...