28 / 04 / 2024

Selçuk Geçer’den, ‘borsa için zehir zemberek sözler, dolarla ilgili şok iddia!

Selçuk Geçer’den, ‘borsa için zehir zemberek sözler, dolarla ilgili şok iddia!

Piyasalarla hakkında yaptığı sert yorumlarıyla bilinen ekonomist Selçuk Geçer borsada yeni yılın ilk gününden sonra borsada peş peşe yaşanan düşüşler ilginç bir yorumda bulunurken, dolarla ilgili de şok açıklamalar yaptı.



Borsa İstanbul yatırımcıları 2023 senesinin ilk günü yaşanan rekordan sonra, tabir caizse bir daha gün yüzü göremedi. Dün yine tarihi günlerinden birini yaşayan Borsa İstanbul’da BIST100 endeksinde öğleden sonra kayıpların hızlanmasıyla devre kesiciler çalışırken, gün sonunda kayıplar yüzde 5'in üzerini gördü.

Selçuk Geçer’den, ‘borsa için zehir zemberek sözler, dolarla ilgili şok iddia!

İşte borsada yeni senede peş peşe yaşanan bu sert düşüşler yatırımcıyı endişelendirirken, analistlerden de çeşitli yorumlar geliyor. Bazıları borsada yaşanan bu düşüşün bir realizasyon gereği olduğunu ve zaten yaşanacağının tahmin edildiğini savunurken, bazıları ise 2022 senesi boyunca sürekli yükselen borsada artık baharın bittiğini ve rüzgarın tersine döndüğünü iddia ediyor.

“BUNLAR DAHA İYİ GÜNLERİNİZ!”

Ancak bu yorumların en ilginç olanlarından biri, son dönemlerin adı en çok duyulan ekonomisti Selçuk Geçer’den geldi. Borsadaki düşüşün nedenleri sorulan Selçuk Geçer, “Bunlar daha iyi günleriniz!” yanıtını verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön