14 / 05 / 2024

Selçuk Geçer’den, ‘borsa için zehir zemberek sözler, dolarla ilgili şok iddia!

Selçuk Geçer’den, ‘borsa için zehir zemberek sözler, dolarla ilgili şok iddia!

Piyasalarla hakkında yaptığı sert yorumlarıyla bilinen ekonomist Selçuk Geçer borsada yeni yılın ilk gününden sonra borsada peş peşe yaşanan düşüşler ilginç bir yorumda bulunurken, dolarla ilgili de şok açıklamalar yaptı.



Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan ekonomist Selçuk Geçer, borsada yaşananlarla ilgili olarak önemli çok ilginç ifadeler kullandı ve yine dolar/TL kuru da dahil olmak üzere iddialı tahminlerde bulundu.

Geçer, borsada yaşanacaklarla ilgili daha önceden uyarılarda bulunduğunu hatırlatarak, "O hesabı bana değil borsa uçacak kaçacak diye malı size tepeden çakanlara soracaksınız. Burası Ağlama duvarı değil. Ben sizi uyardığımda ‘sen ne bilirsin’ demeyi biliyordunuz. Bunlar daha iyi günleriniz." diye konuştu.

Selçuk Geçer’den, ‘borsa için zehir zemberek sözler, dolarla ilgili şok iddia!

“DOLARIN NE ZAMAN 30 OLACAĞINI GÖRÜRSÜN!”

Daha önce kendi yaptığı uyarıları birtakım çevrelerin, “bunlar düzeltme” şeklinde itirazlarda bulunduğunu hatırlatan Geçer, “Evet düzeltme ama kimi?.. Borsada onun bunun gazıyla hisse alıp battık bittik diyen acemiler, burası ağlama duvarı değil. Siz o hesabı bana değil borsa uçacak kaçacak diye malı size tepeden çakanlara soracaksınız. Ben uyarı yaptığımda ‘sen ne bilirsin’ demeyi biliyordunuz. Bu arada bunlar iyi günleriniz. Borsayla Bursa arasındaki farkı bile ayırt edemeyip, tepeden hisse alıp, bir de 40 yıllık borsacı havalarına girenlere bir ip ucu: İskender'i meşhur olan borsa değil” ifadelerini kullandı.

Paylaşımında yine dolarla ilgili tahmin yapmayı da sürdüren Geçer, kendisine dolar ne zaman 30 TL olacak diye soranlara da “Markete git görürsün!” şeklinde yanıt verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön