07 / 05 / 2024

Selçuki Hatun Mahalle Konağı konya açılış

Selçuki Hatun Mahalle Konağı konya açılış

Konya' nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan Selçuki Hatun Mahalle Konağı’nın açılışı gerçekleştirildi. Sancak Mahallesi’ nde yaptırılan Selçuki Hatun Mahalle Konağı’nın açılış törenine yetkililer katıldı...

Bursa Selçukbey ve Eğitim mahalle konakları açıldı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Selçukbey ve Eğitim mahalle konaklarını hizmete açtı.

Bursa Gemlik'te Şifa Hatun Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Gemlik'te 6 mahalle için sağlık ocağı Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılan Şifa Hatun Aile Sağlığı Merkezi törenle hizmete açıldı..

Bursa Selçukbey yeni mahalle konağına kavuştu!

İlçeye yeni mahalle konakları kazandırmaya devam eden Bursa Yıldırım Belediyesi, Selçukbey Mahallesi Mahalle Konağı'nın inşaatını tamamladı.

Selçuklu Kosova Mahalle Konağı tamamlanıyor!

Konya’nın merkez ilçesi Selçuklu'da inşa edilen Kosova Mahalle Konağı'nda sona gelindi. 5 milyon TL’ye mal olacak binanın yüzde 90'ı tamamlandı.

Bursa Selçuk Hatun Termal Tesisi tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Bursa'nın Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Selçuk Hatun Termal Tesisi tamamlandı.

Selçuklu Kosova'ya mahalle konağı inşa ediliyor!

Selçuklu Belediyesi'nin Kosova Mahallesi'nde hayata geçirdiği mahalle konağının inşaatı son sürat sürüyor.

Konya Selçuklu'ya yeni mahalle konağı inşa ediliyor!

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Kosova Mahallesi’nde yapımına başlanan mahalle konağında çalışmalar sürüyor.

Konya Buhara Mahalle Konağı için inşaat başladı!

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından Buhara Mahallesine kazandırılacak mahalle konağının inşaat çalışmalarına başlandı.

Selçuklu Sızma Sosyal Tesisi açıldı!

Selçuklu Belediyesi tarafından Sızma Mahallesi’ne inşa edilen sosyal tesisler vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa Sızma Mahalle Muhtarı Muhtarı Seyit Salan da katıldı.

İzmir Selçuk'a TOKİ müjdesi!

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, 2016 Aralık ayı toplantısında mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Bakıcı toplantı da Selçuk için toplu konut müjdesi verdi...

Mamak mahalle camileri için ilk kazma vuruldu!

Mamak Belediyesi tarafından bir süre önce projelendirilen mahalle camileri için çalışmalar başladı. Camiler; Hürel, Çağlayan, Kıbrıs ve Kartaltepe Mahallelerinde Selçuklu Mimarisi ile inşa ediliyor.

Selçuklu'da kentsel dönüşüm kararlılığı!

Selçuklu da kentsel dönüşüm kararlılığı sürüyor. Selçuklu Belediyesi, tren yolundan başlayıp Beyşehir Çevre yoluna kadar devan eden ve içinde 8 mahalle bulunan bölgede kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdürüyor.

Halime Hatun Kümbeti'nde son durum!

Van’ın Gevaş ilçesindeki Selçuklular’dan kalma 700 yıllık tarihi Halime Hatun Kümbeti’ne neredeyse bitişik inşa edilen yurt binasıyla ilgili Koruma Kurulunun “Silüeti fazla etkilemiyor” dediği ortaya çıktı.

Selçuki Hatun Mahalle Konağı konya açılış Haberi

Selçuki Hatun Mahalle Konağı konya açılış


Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan Selçuki Hatun Mahalle Konağı’nın açılışı gerçekleştirildi.


Sancak Mahallesi’nde yaptırılan Selçuki Hatun Mahalle Konağı’nın açılış törenine, Selçuklu Kaymakamı Sabit Kaya, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ak ve mahalleli katıldı. Törende konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yarın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı toplu açılış töreninde 42 tesisin hizmete sunulmaya başlanacağını hatırlattı. Başkan Altay, ilk olarak başlangıç olarak Otizm ve Down Sendromlular Merkezi’nin temel atma törenini gerçekleştirdiklerini kaydederek, "Sonra Mehmet Akif Mahalle Konağı’nın temelini attık. Bugün burada da Sancak Mahallesi Selçuki Hatun Mahalle Konağı’mızın açılışını yapıyoruz. Bugün Cuma, yarın önemli bir güne hazırlanıyor şehrimiz. Sayın Başbakanımızın katılımıyla toplu açılış törenleri ve teşekkür mitingi olacak. Selçuklu Belediyemizin de yarın...