23 / 05 / 2024

Selçuklu Belediyesi sağlık projeleri

Selçuklu Belediyesi sağlık projeleri

Selçuklu Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan Otizm ve Down Sendromu Yaşam Merkezi 'nin yüzde 95 'i tamamlandı.

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Konya Selçuklu Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! Yüzde 20 peşinat ve 16 taksit imkanıyla! 

Konya Selçuklu Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Ardıçlı, Dikilitaş ve Sille mahallelerinde yer alan 5 arsayı 16 taksit imkanıyla satışa sunuyor. Arsaların fiyatları 19 milyon 800 bin TL'den başlıyor...

Kartepe'deki Sağlık Kent projesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde Kartepe'de sağlıkçılar için inşa etmeyi taahhüt ettiği 502 konutluk sağlık kent projesinin ihalesini iptal etti.

Konya Selçuklu Belediyesi'nden 16.6 milyon TL'ye satılık 20 arsa!

Konya Selçuklu Belediyesi, Konya ili, Merkez ilçesi, Sille ve Sarayköy mahallelerinde yer alan 20 arsayı 16 milyon 610 bin TL'ye satıyor...

Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021!

Milyonlarca kişi her yıl iki taksit şeklinde emlak vergisi ödüyor. Peki Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021 işlemleri nasıl yapılıyor? İşte tüm merak edilenler....

Konya Selçuklu Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Konya Selçuklu Belediyesi, 2020 yılı Nisan ve Mayıs aylarında kapalı oldukları dönemin kiralarını almadı. Belediye kalan 10 aylık kira ücretlerinde de indirim yaptı.

Şile Ağva Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı!

İstanbul Şile Belediyesi Ağva'da inşa edeceği sağlık merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi. 

Pendik Velibaba Aile Sağlık Merkezi'nin inşaatı başladı!

Pendik Belediyesi, Velibaba Mahallesi’nde inşa edeceği aile sağlık merkezi için çalışmalara başladı. Merkezin 2022 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden sağlık merkezi için arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçeye sağlık merkezi kazandırılması için belediyeye ait arsanın tahsisini gerçekleştirdi 

Ümraniye Finanskent Aile Sağlık Merkezi hizmete açılıyor!

Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen Finanskent Aile Sağlık Merkezi yakın zamanda hizmete açılacak. 

Ezza Gayrimenkul Yatırım Bilişim Sağlık Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ezza Gayrimenkul Yatırım Bilişim Sağlık Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Merter Cansın Mert ve Volkan Selçuk ortaklığında kuruldu. 

Kağıthane'deki 7.5 dönümlük arazi özel sağlık tesisi oldu!

Kağıthane Belediyesi kendi mülkiyetindeki 7.5 dönümlük arazinin 'sağlık tesisi' olan imar durumunu 'özel sağlık tesisi' yaptı. İl Sağlık Müdürlüğü, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla onaylanan plan değişikliğine, 'aile sağlığı merkezi' yapılmasını isteyerek karşı çıktı ama karar değişmedi.

Selçuklu Belediyesi sağlık projeleri Haberi

Selçuklu Belediyesi sağlık projeleri

SELÇUKLU Belediyesi tarafından Konya'ya kazandırılacak olan ve tamamlandığında otizm ve down sendromlu hasta ve ailelerinin yaşamını kolaylaştıracak yaşam merkezinin inşaatı hızla yükseliyor. Alanında Türkiye'nin en kapsamlı tesisi olacak merkez, mimari özellikleriyle de dikkat çekiyor. Türkiye'de ilk kez kullanılacak özel imalat dış cephe kaplama işlemlerinin sürdüğü tesiste altyapı çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Elektrik, kanalizasyon ve doğalgaz hatlarının çekildiği merkezde spor alanları ve çevre düzenleme işleri tamamlanıyor. Bina içi kapı, pencere ve boya işlemlerinin sürdüğü merkezde mobilya imalatları tamamlandı ve montaj aşamasına geldi. Ayrıca zemin için düşünülen antibakteriyel zemin kaplama malzemeleri de montaja hazır. 



ENGELLİ AİLELERİ VE ÇOCUKLARI BİRARAYA GELECEK 

21 bin metrekare alan üzerinde yapımı devam eden Otizm ve Down Sendromu Yaşam Merkezi'nde at ahırı, tarım alanı, kümes hayvanları alanı gibi...