04 / 05 / 2024

Selçuklu müze

Selçuklu müze

Selçuklu'ya Jeotermal Kadın ve Erkek Hamamı, Spor Salonu, Afyon Belediyesi Konservatuarı, Erkekler Lokali, Şükrü Demirayak Müzesi, Konferans ve Tiyatro Salonunun yanında bir de Planetaryum ve Bilim Teknoloji Merkezi yapılması düşünülüyor.

Konya Meram ve Selçuklu'da 18.9 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram ve Selçuklu'da yer alan 6 adet arsayı 18 milyon 897 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021!

Milyonlarca kişi her yıl iki taksit şeklinde emlak vergisi ödüyor. Peki Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021 işlemleri nasıl yapılıyor? İşte tüm merak edilenler....

Konya Selçuklu Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Konya Selçuklu Belediyesi, 2020 yılı Nisan ve Mayıs aylarında kapalı oldukları dönemin kiralarını almadı. Belediye kalan 10 aylık kira ücretlerinde de indirim yaptı.

Konya Selçuklu'da 54.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Konya 1. İcra Daairesi, Selçuklu İlçe, Kayacık Mahallesi'nde bulunan fabrikayı 54 milyon 312 bin 500 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 23 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

Konya Selçuklu için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Selçuklu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31126 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Konya Selçuklu'da inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündeminde!

Konya ili Selçuklu ilçesinde inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Selçuklu'da 8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Konya Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 kura çekiliş tarihi ne zaman? İşte TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla...

Konya Selçuklu'da 6.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Selçuklu İlçesi Kayacık Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 22 Ocak'ta yapılıyor...

Selçuklu Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin ikinci taksitleri için ödeme süresinin 30 Kasım Cuma günü sona ereceğini bildirdi. 

Selçuklu Belediyesi'nden 10 milyon TL'ye satılık arsa!

Selçuklu Belediyesi, Dikilitaş Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satılıyor. İhale 29 Kasım'da gerçekleşecek..

Konya Selçuklu'da 10 milyon TL'ye satılık arsa!

Selçuklu Belediyesi mülkiyetinde yer alan 5 bin 496 metrekarelik ticaret sahası imarlı arsayı 10 milyon TL bedel ile satışa çıkardı. 

Selçuklu Belediyesi'nden 8.8 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Mülkiyeti Selçuklu Belediyesi'ne ait olan 3 adet arsa toplamda 8 milyon 850 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsaların ihalesi 13 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilecek. 

Selçuklu müze Haberi

Selçuklu müze

Afyonkarahisar Belediyesi 7 farklı spor ve sosyal tesisin bir arada yer alacağı sosyal kültürel ve spor alanını Uydukent Selçuklu Mahallesi'ne yapmak için kollan sıvadı Çetinkaya Mahallesi 20 K-1D pafta,20 ada 1 parsel ve 43 ada 3 parselin bulunduğu yere sosyo- kültürel alanı yapılması için imar plan değişikliği Belediye Meclisinde oy birliği ile kabul edildi. Öykü Sitesinin önünden geçen 44 bin metrekaresi yeşil alan olacak bölgede ayrıca 8 bin 500 metrekarelik Spor ve Sosyal Tesis alanı yapılacak. 


Bölgeye termal su getirerek Jeotermal Kadın ve Erkek Hamamı, Spor Salonu, Afyon Belediyesi Konservatuarı, Erkekler Lokali, Şükrü Demirayak Müzesi, Konferans ve Tiyatro Salonunun yanında bir de Planetaryum ve Bilim Teknoloji Merkezi yapılması düşünülüyor. 


Attila'nın ismi verilecek Tesislerin bulunduğu alana Belediye Meclisinin uygun görmesi halinde Maliye,...