23 / 07 / 2024

Selçuklu Sancaktepe Konutları nerede

Selçuklu Sancaktepe Konutları nerede

Selçuklu Sancaktepe Konutları projesine bu yılın ilk yarısında başlıyor. 2016 yılının sonunda teslim edilecek olan Selçuklu Sancaktepe Konutları projesinde 455 adet konut ve 1 dükkan bulunuyor.

TOKİ Konya Selçuklu 100 bin konut 2020 kuraları çekildi!

TOKİ'nin Konya Selçuklu Ardıçlı 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi gerçekleştirildi. Projede toplam 1717 adet konut yer alıyor.

Konya Selçuklu Ardıçlı TOKİ kura çekilişi bugün!

TOKİ'nin Konya Selçuklu Ardıçlı 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Konya Selçuklu'da inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündeminde!

Konya ili Selçuklu ilçesinde inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Selçuklu TOKİ fiyat listesi 2019!

Selçuklu TOKİ fiyat listesi 2019 haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Selçuklu Vadi Sancaktepe'de 3 bin TL taksitle!

İstanbul Anadolu yakasında Çekmeköy , Kartal , Maltepe , Sultanbeyli , Pendik, Ümraniye , Ataşehir gibi bölgenin önemli ilçelerine komşu konumda yükselen Selçuklu Vadi projesi Selçuklu Turizm ve İnşaat imzası taşıyor..

Selçuklu Vadi Sancaktepe güncel ödeme planı!

Selçuklu Vadi Sancaktepe güncel ödeme planı kapsamında peşinatsız konut sahibi olunabiliyor. Proje İstanbul Sancaktepe'de yükseliyor...

Sancaktepe Selçuklu Vadi peşinatsız ödeme kampanyası!

Selçuklu Vadi projesi İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükseliyor. Dairelerin hemen teslim edildiği projede peşinat verilmeden daire sahibi olunabiliyor...

Selçuklu Vadi Sancaktepe'de peşinatsız hemen teslim fırsatı!

Selçuklu Vadi projesi İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edildi. Selçuklu Turizm ve İnşaat imzası taşıyan projede peşinatsız, aylık 2 bin 900 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor...

Sancaktepe Selçuklu Vadi ev fiyatları 2017!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Sancaktepe'de inşa edilen Selçuklu Vadi projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. İşte Sancaktepe Selçuklu Vadi ev fiyatları 2017...

Selçuklu Vadi Sancaktepe fiyat!

Selçuklu Vadi Sancaktepe fiyat listesi 500 bin TL'den başlıyor. Selçuklu Vadi Evleri'nde teslimler bu yıl Haziran ayında yapılıyor...

Sancaktepe Selçuklu Vadi 2017'de tamam!

Tago Architects’in Selçuk Ecza için tasarladığı Sancaktepe’deki Selçuklu Vadi projesi metro bağlantısı dolayısıyla kullanıcılarına ulaşılabilir bir yaşama alanı sunuyor. Projede yaşamın 2017 yılının ortalarında başlaması hedefleniyor.

Taşyapı- Selçuklu Holding Altunizade projesinin inşaatı tamam!

Taşyapı ve Selçuklu Holding'in birlikte geliştirdikleri Altunizade projesinin inşaatı tamamlandı. Adı henüz belli olmayan projede 2.5 yıl süren inşaatın ardından konutlar hazır bir şekilde satışa çıkıyor.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır konut projesi!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır konut projesi 664 tane daireden meydana geliyor. Kura çekilişinin gerçekleştiği proje, TOKİ ile Konya Valiliği Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşa ediliyor.

Selçuklu Sancaktepe Konutları nerede Haberi

Selçuklu Sancaktepe Konutları nerede


Selçuklu Sancaktepe Konutları projesi Selçuk Ecza Holding A.Ş tarafından İstanbul Sancaktepe Samandıra Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Selçuklu Sancaktepe Konutları projesi 28 bin 781 metrekare alanda inşa edilecek.


Toplam inşaat alanı 95 bin 149 metrekare olan Selçuklu Sancaktepe Konutları projesinde 455 adet konut ve 1 adet dükkan yer alıyor. 


6 blok halinde yükselen Selçuklu Sancaktepe Konutları projesinde 8 normal kat olarak tasarlandı. Selçuklu Sancaktepe Konutları projesinin toplam proje bedeli 90 milyon TL olarak belirlendi.


Selçuklu Sancaktepe Konutları projesinde 424 araçlık otopark, yüzme havuzu, fitness center, sauna, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


A Blok 2 Bodrum Kat + Zemin Kat + 8 Normal Kat; B Blok 2 Bodrum Kat + Zemin Kat + 8 Normal Kat; C Blok 2 Bodrum...