25 / 07 / 2024

selçuklu spor salonu

selçuklu spor salonu

Selçuklu'ya Jeotermal Kadın ve Erkek Hamamı, Spor Salonu, Afyon Belediyesi Konservatuarı, Erkekler Lokali, Şükrü Demirayak Müzesi, Konferans ve Tiyatro Salonunun yanında bir de Planetaryum ve Bilim Teknoloji Merkezi yapılması düşünülüyor.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura sonuçları!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura çekilişi Karatay Spor ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştiriliyor. İşte TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura sonuçları...

Manisa Yunusemre'de Muradiye Spor Salonu çalışmaları incelendi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Yunusemre ilçesinde yapımı devam eden Muradiye Spor Salonu'nu yerinde inceledi. Özdağ, "Manisa'ya 14 yıl içerisinde 14 milyar liralık yatırım yaptık.

Selçuklu Beyhekim Yüzme Havuzu hizmete açıldı!

Vatandaşları spor yapmaya yönlendiren Selçuklu Belediyesi, tesislerden birini daha tamamladı. Sancak Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan yüzme havuzunun ardından Beyhekim Mahallesi’ne kazandırılan Beyhekim Yüzme Havuzu da faaliyete geçti

Konya Selçuklu'da 2 spor salonu açılıyor!

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehit Çetin Totan ve Şehit Fikret Aksungur Spor Salonları açılıyor.

Selçuklu'ya bilim merkezi, müze ve sosyal tesis yapılacak!

Selçuklu'ya Jeotermal Kadın ve Erkek Hamamı, Spor Salonu, Afyon Belediyesi Konservatuarı, Erkekler Lokali, Şükrü Demirayak Müzesi, Konferans ve Tiyatro Salonunun yanında bir de Planetaryum ve Bilim Teknoloji Merkezi yapılması düşünülüyor.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır Projesi kura çekilişi sonuçları!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır Projesi kura çekilişi sonuçları açıklandı. Projedeki 664 tane dairenin kurası Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu'nda çekildi.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kurası!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kurası çekildi. 664 adet daireden oluşan projede kuralar Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu ’ nda gerçekleşti.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır konut belirleme kurası sonucu!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır konut belirleme kurası sonucu detayları haberimizde yer alıyor. Kura Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda saat 11.00 'de gerçekleşti.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura sonuçları 2014!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır projesi kapsamında 644 tane daire bulunuyor. Projenin kurası Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda yapılacak. İşte TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura sonuçları 2014...

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi bugün!

TOKİ, Konya Selçuklu Yazır konut projesi kapsamında 664 tane daire yer alıyor. Dairelerin "konut belirleme kurası" bugün gerçekleşecek. Kuralar Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda çekilecek.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır 2014!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır 2014 kapsamında 664 tane konut yer alıyor. Kuralar Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda çekilecek ve noter huzurda gerçekleşecek.

Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura!

Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura çekilişi 27 Ekim 2014 tarihinde saat 11.00 itibariyle gerçekleştirilecek. Kura çekilişi Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır konut belirleme kurası!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır konut belirleme kurası Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda gerçekleşecek. Peki TOKİ Konya Selçuklu Yazır kuraları ne zaman çekilecek?

selçuklu spor salonu Haberi

selçuklu spor salonu

Afyonkarahisar Belediyesi 7 farklı spor ve sosyal tesisin bir arada yer alacağı sosyal kültürel ve spor alanını Uydukent Selçuklu Mahallesi'ne yapmak için kollan sıvadı Çetinkaya Mahallesi 20 K-1D pafta,20 ada 1 parsel ve 43 ada 3 parselin bulunduğu yere sosyo- kültürel alanı yapılması için imar plan değişikliği Belediye Meclisinde oy birliği ile kabul edildi. Öykü Sitesinin önünden geçen 44 bin metrekaresi yeşil alan olacak bölgede ayrıca 8 bin 500 metrekarelik Spor ve Sosyal Tesis alanı yapılacak. 


Bölgeye termal su getirerek Jeotermal Kadın ve Erkek Hamamı, Spor Salonu, Afyon Belediyesi Konservatuarı, Erkekler Lokali, Şükrü Demirayak Müzesi, Konferans ve Tiyatro Salonunun yanında bir de Planetaryum ve Bilim Teknoloji Merkezi yapılması düşünülüyor. 


Attila'nın ismi verilecek Tesislerin bulunduğu alana Belediye Meclisinin uygun görmesi halinde Maliye,...