02 / 06 / 2024

selçukluda kent tasarımı projesi

selçukluda kent tasarımı projesi

İzmir Rölöve ve Anıtlar Müdürü Cemil Karabavram Şirince Sokak Sağlıklılaştırması ve Kentsel Tasarım Projesi Alımı ile ilgili olarak yakından incelemeler yapmak için Selçuk'a geldi..

Arsel Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsel Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Karaarslan tarafından kuruldu.

Lotus Mutfak Dekorasyon Tasarım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Mutfak Dekorasyon Tasarım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Veznedar, Galip Koyuncu ve Selçuk Zengin ortaklığında kuruldu.

Duvar Tasarım Mimarlık Ve Proje Anonim Şirketi kuruldu!

Duvar Tasarım Mimarlık Ve Proje Anonim Şirketi Pendik'te Şahin Doğan, Ege Selçuk ve Deniz Sakat ortaklığında kuruldu.

Kovid-19 kent tasarımlarını nasıl etkileyecek?

Küresel olarak tüm ülkeleri etkisi altına alan Kovid-19 salgını bireysel ve sosyal yaşam kalıplarını hemen her alanda değişmesine neden oldu. Peki salgın kent tasarımlarını nasıl etkileyecek? İşte detaylar...

Mersin'de Kentsel Tasarım Projesi hayata geçiyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kenti güzelleştirmek adına “Kent Merkezi Kentsel Tasarım Projesi”ni başlatıyor. 

İçtaş Dekorasyon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İçtaş Dekorasyon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Ülgen tarafından kuruldu.

Ankara’da 1513 tasarım-beceri atölyesi açıldı!

Ankara’da inşaatı tamamlanan 1513 tasarım-beceri atölyesi toplu açılışı Sincan İlkokulu'nda düzenlenen törenle yapıldı. Açılış töreninde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından kurdele kesildi.

İzmir'e 'En İyi Kentsel Tasarım' ödülü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Portakal Vadisi Rekreasyon Alanı projesi “Sign of the City Awards 2019”da Kent ve Mimarlık kategorisinde En İyi Kentsel Tasarım ödülü aldı.

Doğal bir alternatif biyofilik tasarım!

Doç. Dr Semra Arslan Selçuk, insanın doğal olana özlem duymasının kaçınılmaz olduğunu gösteren araştırmalardan hareketle mimarlık alanında biyofilik tasarım yaklaşımının geliştiğini belirtiyor...

Forsa Kent Tasarım Peyzaj ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Forsa Kent Tasarım Peyzaj ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Dursun, Ahmet Dursun, Cemal Dursun ve Göksel Özhan ortaklığında kuruldu.

Elazığ Kent Meydanı Kentsel Tasarım proje sergisi yapıldı!

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen "Kent Meydanı Kentsel Tasarım ve Mimari Projesi" yarışmasının ödül töreni ve proje sergisi gerçekleştirildi.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"yla kimliği kaybolma tehlikesi içinde olan kentlere yeni kimlik kazandırmanın amaçlandığını belirtti.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödülleri yarın verilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"nda derece kazananlara ödülleri yarın verilecek.

selçukluda kent tasarımı projesi Haberi

selçukluda kent tasarımı projesi

İzmir Rölöve ve Anıtlar Müdürü Cemil Karabavram Şirince Sokak Sağlıklılaştırması ve Kentsel Tasarım Projesi Alımı ile ilgili olarak incelemeler yapmak için Selçuk'a geldi. Selçuk'un çok önemli bir tarihe dokuya sahip olduğunu belirten Karabayram, Selçuk Belediyesi' nin verdiği önemle ilçede yapılması planlanan restorasyon çalışmaları süreçlerinin hızlandığını ifade etti. 


Şirince Sokak Sağlıklaştırması ve Kentsel Tasarım Projesi Alımı ile ilgili Selçuk Belediyesi Ahmet Taner Kışlalı Toplantı salonunda düzenlenen sunuma Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı. İzmir Rölöve ve Anıtlar Müdürü Cemil Karabayram. Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Aksoy ile ilgili birim amirleri ve personel katıldı. İzmir Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü'nün sorumlu olduğu yedi ilk ilçe içerisinde Selçuk'u ziyaret ederek bir ilki gerçekleştirdiğini söyleyen Karabayram, kurumsal olarak gösterilen bu önemde Selçuk'un tarihi değerleri kadar...