19 / 05 / 2024

Selçuk'un restorasyon planı hazırlanıyor!

Selçuk'un restorasyon planı hazırlanıyor!

İzmir Rölöve ve Anıtlar Müdürü Cemil Karabavram Şirince Sokak Sağlıklılaştırması ve Kentsel Tasarım Projesi Alımı ile ilgili olarak yakından incelemeler yapmak için Selçuk'a geldi..



İzmir Rölöve ve Anıtlar Müdürü Cemil Karabavram Şirince Sokak Sağlıklılaştırması ve Kentsel Tasarım Projesi Alımı ile ilgili olarak incelemeler yapmak için Selçuk'a geldi. Selçuk'un çok önemli bir tarihe dokuya sahip olduğunu belirten Karabayram, Selçuk Belediyesi' nin verdiği önemle ilçede yapılması planlanan restorasyon çalışmaları süreçlerinin hızlandığını ifade etti. 


Şirince Sokak Sağlıklaştırması ve Kentsel Tasarım Projesi Alımı ile ilgili Selçuk Belediyesi Ahmet Taner Kışlalı Toplantı salonunda düzenlenen sunuma Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı.  İzmir  Rölöve ve Anıtlar Müdürü Cemil Karabayram. Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Aksoy ile ilgili birim amirleri ve personel katıldı. İzmir Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü'nün sorumlu olduğu yedi ilk ilçe içerisinde Selçuk'u ziyaret ederek bir ilki gerçekleştirdiğini söyleyen Karabayram, kurumsal olarak gösterilen bu önemde Selçuk'un tarihi değerleri kadar yerel yönetimin bu konuya verdiği öneminde etkili olduğunu vurguladı. 



Merkezi idareyle beraberiz 

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, merkezi idare ve onun temsilcileriyle bir arada uyum içinde çalışarak Selçuk'a katkı sunmanın temel çalışma prensibi oldukların vurguladı. 


Haber Eksper 


Geri Dön