29 / 04 / 2024

Selda Parın Netaş Kurumsal Sektör Çözüm Direktörü

Selda Parın Netaş Kurumsal Sektör Çözüm Direktörü

Netaş’ın “Kurumsal Sektör Çözüm Direktörü”, 30 Mayıs 2016 tarihi itibarıyla Selda Parın oldu. Netaş’ta Satış Müdürlüğü yapan Parın, yeni görevinde; kurumsal sektör müşterilerinin şirket stratejilerine en uygun ürün ve çözümlerin geliştirilmesinden sorumlu olacak.

Kuruluş Nakliye İnşaat Reklam Oto Yedek Parça Metal Limited Şirketi kuruldu!

Kuruluş Nakliye İnşaat Reklam Oto Yedek Parça Metal Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selda Göksu tarafından kuruldu.

BİM'de dev indirim yarın başlıyor! 12 parçalı çay seti 129 TL'ye, 3'lü meşrubat bardağı 55 TL'ye düştü! 29 Eylül 2023

BİM indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM'de dev indirim yarın başlıyor! 12 parçalı çay seti 129 TL'ye, 3'lü meşrubat bardağı 55 TL'ye düştü. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu...

BİM’de 6’lı cam espresso bardağı 69 TL’ye, borcam fırın tepsisi 69 TL’ye, 9 parça mutfak seti 99 TL’ye düştü!

Eylül ayına son bir gün kala BİM’den müthiş eylül indirimleri haberi geldi. Bu kapsamda, 6’lı cam espresso bardağı 69 TL’ye, borcam fırın tepsisi 69 TL’ye, 9 parça mutfak seti 99 TL’ye düşecek. İşte 1 Eylül Cuma BİM fiyat listesi...

BİM'de 12 parça kahvaltı seti 299 TL'ye, Fakir 4 ürün bir arada çeyiz paketi 2.699 TL'ye düştü!

BİM'in 21 Temmuz 2023 tarihli indirimli aktüel ürünleri belli oldu. Bu kapsamda, 12 parça kahvaltı seti 299 TL'ye, Fakir 4 ürün bir arada çeyiz paketi 2.699 TL'ye düştü.

Porland Chopin Altın Yaldız 60 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı ne kadar, kaç TL oldu? İşte 10 Temmuz 2023 fiyat listesi

Porland Chopin Altın Yaldız 60 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı'nın fiyatı ne kadar oldu? İşte Porland Chopin Altın Yaldız 60 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı güncel fiyat listesi...

Fed altının parıltısını aldı! Resmen tepetaklak etti! Altın yatırımcıları yas tutuyor! Herkes bu rakamları konuşuyor

Son dakika altın fiyatları ABD'de enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yükselirken, bugün Fed baskısı ile tekrar düşüşe geçti. Fed altının parıltısını aldı! Resmen tepetaklak etti! Altın yatırımcıları yas tutuyor! Herkes bu rakamları konuşuyor...

Çeyiz düzecekler müjde BİM online kataloğunda çılgın indirim! 12 parça kahvaltı seti 299 TL hemen alın! 27 Ocak 2023...

BİM 27 Ocak 2023 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. BİM'de 12 parça kahvaltı seti 299 TL! Çeyiz düzecekler müjde BİM online kataloğunda çılgın indirim. İşte 27 Ocak 2023 fiyat listesi...

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Par, Bora Par ve Tolga Çom ortaklığında kuruldu.

Yedek parça ve araç bakım masraflarının artması trafik kazası riskini artırır mı?

Yedek parça ve araç bakım masraflarının artması trafik kazası riskini artırır mı? bu ve buna benzer sorular son zamanda artan trafik kazaları ile sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

Ege 37 Elektrik Yangın Malzemeleri Ve Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege 37 Elektrik Yangın Malzemeleri Ve Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Mert Kurt tarafından kuruldu.

Trendyol 188 parça ürünü 23 Nisan Sepetine koydu

Online alışveriş platformu Trendyol, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ‘Sepette İyilik 23 Nisan Butiği hazırladı. 188 parça ürün konulan sepetten ürünleri satın alanlardan elde edilen gelir çeşitli hayır kurumlarına aktarılacak.

Selda Yapı İnşaat Hırdavat Ve Teknik Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Selda Yapı İnşaat Hırdavat Ve Teknik Malzemeleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Erol tarafından kuruldu.

Selda Parın Netaş Kurumsal Sektör Çözüm Direktörü Haberi

Selda Parın Netaş Kurumsal Sektör Çözüm Direktörü

Netaş’ın “Kurumsal Sektör Çözüm Direktörü”, 30 Mayıs 2016 tarihi itibarıyla Selda Parın oldu. Daha önce 7 yıl süreyle Netaş’ta Satış Müdürlüğü yapan Parın, yeni görevinde; kurumsal sektör müşterilerinin şirket stratejilerine en uygun ürün ve çözümlerin geliştirilmesinden sorumlu olacak.


Teknoloji alanında kariyerine 1990 yılında başlayan Selda Parın, 1993-1999 arasında İnternet İletişim Teknolojileri firmasında Satış Müdürü olarak görev yaptı. 1999’da, kariyerine Nortel Netaş’ta devam etme kararı alarak, 2006 yılına kadar Nortel Netaş bünyesinde Satış Müdürlüğü görevini üstlendi. 2006’da girdiği Avaya firmasında 10 yıl süreyle işortağı (vendor) yönetimi ve üst düzey satış yöneticiliği yaptıktan sonra, 2016’da yeniden Netaş Ailesi’ne katıldı. Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünden mezun olan Parın, iyi derecede İngilizce...