18 / 05 / 2024

selda Sipahioğlu

selda Sipahioğlu

İşkadını Selda Sipahioğlu, kiracısı olan sunucu Öykü Serter'i mahkemeye verdi. Sipahioğlu, Serter'i; evinin balkonunu yıktırmak ve sözleşmeye uymadan evi terk etmekle suçluyor!

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Selda Çelebioğlu Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selda Çelebioğlu Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Selda Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Ms Design Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Design Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Muhammed Akçakaya ve Selda Çelebioğlu ortaklığında kuruldu.

Üddenoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üddenoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile  bugün Selda Baysal tarafından kuruldu. 

Bağdat Bina İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bağdat Bina İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şükrü Sipahioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Abdulsamet Nakşibendioğlu Yönetim Kurulu Üyeliğinde 1 milyon TL sermaye ile 1 Aralık'ta Ümraniye'de kuruldu.

Bager Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bager Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Erdoğan, Mehmet Sipahioğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi, Karakolhane Caddesi'nde kuruldu.

Y İstanbul Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Y İstanbul Yapı Anonim Şirketi, Tolga Çom, Hakan Kol tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Nisan 'da Yeşilyurt, Sipahioğlu Caddesi, Marmara Apartmanı'nda kuruldu.

İbrahim Sipahioğlu: Antalya'da uçuşlar iki katına çıkacak!

Almanya Berlin fuarının Alanya açısından olumlu sonuçlandığını söyleyen Alanya Turizm Tanıtma Vakfı ( AL TAV ) yetkilisi İbrahim Sipahioğlu, rezervasyon rakamlarının artı değerde olduğunu belirtti.

AnadoluJet, Gazipaşa Havalimanı'na ilk uçuşunu gerçekleştirdi!

AnadoluJet'in İcrasından Sorumlu Türk Hava Yolları (THY) Bölgesel Uçuşlar Başkanı İbrahim Doğan, 2 yıldır bu hattın ne zaman açılacağı konusunda Başkan Sipahioğlu ile görüştüklerini söyledi...

PonceBloc binaların yükünü hafifletecek!

Özge Sipahioğlu PonceBloc, hafifliğinin yanı sıra çevreci, yüzde yüz geri dönüştürülebilir, doğal bir ürün. Sahip olduğu tüm özellik ve avantajlar ürünün kısa sürede fark edilmesine ve tercih edilmesine sebep oluyor dedi...

Alanya 25 ayrı ülkede yapılacak olan turizm festivalinde tanıtılacak!

ALTAV genel kurul sonrasındaki ilk toplantısı Faik Kaptanoğlu başkanlığında yapıldı. Toplantıya yönetim kurulu üyeleri; Elvan Güneş, Şükrü Cimrin, Ali Batuhan Çelik, Kerim Kılınç, İbrahim Sipahioğlu, Gürol Birgen, Murat Çeviker ve Kamil Köseoğlu katıldı.

Özge Sipahioğlu kimdir?

Arkas’ın inşaat sektöründeki yeni iştiraki olan PonceBloc’un Pazarlama Müdürü Özge Sipahioğlu kimdir? Özge Sipahioğlu ne zamandan beri inşaat sektöründe görev alıyor? İşte Özge Sipahioğlu'nun biyografisi...

Özge Sipahioğlu PonceBloc’un Pazarlama Müdürü oldu!

Yapı malzemeleri sektöründe, yerel ve uluslararası kanallarda, satış - pazarlama alanında 12 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip Özge Sipahioğlu, Arkas’ın inşaat sektöründeki yeni iştiraki PonceBloc’un Pazarlama Müdürü oldu...

selda Sipahioğlu Haberi

selda Sipahioğlu




SİTE ULUS SEMTİNDE

Fruko'yu 100 milyon dolara Pepsi'ye satan Melih Sipahioğlu- Güngör Sipahioğlu çiftinin kızları, işkadını Selda Sipahioğlu'ndan sunucu Öykü Serter'e suçlama! Sipahioğlu, Ulus semtindeki Saltun Sitesi'ndeki evini kiraya verdiği sunucuyla; sözleşme şartlarına uymadığı ve ödeme yapmadığı gerekçesiyle mahkemelik oldu.


31 BİN 500 DOLAR VER

Sipahioğlu, dava dilekçesinde, Serter'i, aylık 4 bin 500 dolara kiraladığı konutta izinsiz olarak balkonu yıktırıp tadilat yaptırmak ve sözleşmeleri bitmeden evi boşaltmakla suçladı. İşkadını, Serter'den evi eski haline getirmesini ve sözleşme gereği 31 bin 500 dolar ödemesini talep...