18 / 05 / 2024

PonceBloc binaların yükünü hafifletecek!

PonceBloc binaların yükünü hafifletecek!

Özge Sipahioğlu PonceBloc, hafifliğinin yanı sıra çevreci, yüzde yüz geri dönüştürülebilir, doğal bir ürün. Sahip olduğu tüm özellik ve avantajlar ürünün kısa sürede fark edilmesine ve tercih edilmesine sebep oluyor dedi...



ALMANYA ve Fransa başta olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde teıcih edilen yeni nesil hafif yapı elemanı PonceBloc, bayii eşme sürecinde hızlı ilerliyor. Üç ayda 12 farklı ülkede bayüeıiyle el sıkışan Aıkas iştiıaki PonceBloc. kısa zamanda tüm Türkiye'de inşaat firmalarının yükünü hafifletecek. 


PonceBloc şu an Balıkesir'e Evin İnşaat, Aydına Kabasakal Yapı. Manisa'ya Otçuoğlu İnşaat Denizli'ye Şalıaıılar Yapı. İzmü 'e Deman İnşaat, Çanakkale'ye Şahin Topçu İnşaat adlı bayileri ile ulaşıyor. Hafifliği ile Türk inşaat sektöründe devıim niteliğinde bir üıün olduğunu söyleyen PonceBloc Pazarlama Muduı u Özge Sipahioğlu. "Fransız know how'ına ek olarak Alman teknolojisi ve dizaynı ile Kayseıi'de ponza taşından metilen PonceBloc, hafifliğinin yanı sıra çevreci, yüzde yüz geri dönüştürülebilir, doğal bir ürün. Sahip olduğu tüm özellik ve avantajlar ürünün kısa sürede fark edilmesine ve tercih edilmesine sebep oluyor" dedi. 


Hürriyet Egeli 



Geri Dön