13 / 05 / 2024

Selen Ersü kimdir

Selen Ersü kimdir

Ever Turizm, gelecek planları yapan turizm grubu sürpriz bir şekilde konkordatoya gitti. Dava Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülüyor. Mahkeme önce geçici tedbir kararını vermiş, ardından da süreyi uzatmış.

Aylin Selen kimdir? Aylin Selen ne iş yapmaktadır? 

Aylin Selen TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesidir. Aylin Selen, 1991 senesinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra çalıştığı firmaları takiben 1994 senesinde Akfen Grubu’na geçmiştir.

Ayşe Selen Kocabaş kimdir?

Akiş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Selen Kocabaş kimdir? Ayşe Selen Kocabaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayşe Selen Kocabaş'ın biyografisi....

Selen Beytekin kimdir?

İnşaat Mühendisliği 3. sınıfta tesadüfen İlham Gencer ile tanıştıktan sonra profesyonel olarak müzik hayatına atılan Selen Beytekin kimdir?

Ever Turizm 10 yılda 34 otel açılışı yapmayı hedefliyor!

Ever Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Selen Ersü, 10 yılda 34 otel açılışı yapmayı planlıyor. Bunun için de yaklaşık 400 milyon dolarlık bir yatırım hedefleniyor.

Symbol AVM'deki Hilton'un Türkiye'deki 50'nci oteli olacak!

SYMBOL AVM'nin içinde yer alacak Hilton oteli Türkiye'deki zincirin 50'inci halkası olması ile de dikkat çekiyor.Hilton'un Türkiye'deki 50'nci oteli olacak.Ever Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Selen Ersü konuyu değerlendirdi.

Kerem Ersönmez kimdir?

Mimar Kerem Ersönmez kimdir? Mimar Kerem Ersönmez, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Kerem Ersönmez, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Kerem Ersönmez..

Hüsmen Ersöz kimdir?

Mimar Hüsmen Ersöz kimdir? Mimar Hüsmen Ersöz bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Hüsmen Ersöz, bugün hangi mimarlık şirketi ile çalışmalarına devam ediyor? İşte Hüsmen Ersöz'ün biyografisi...

50'nci Hilton Kocaeli'de açılacak!

Hilton Worldwide ile anlaşma imzalayan Kocaeli'nin sanayisini turizmle bütünleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyleyen Ever Group Başkanı Selen Ersü Hampton by Hilton'un dünya kalitesindeki hizmet anlayışını bölgeye taşıyacaklarını belirtti.

Hilton Türkiye'deki 50. otelini Kocaeli'nde açılacak!

Hilton Worldwide ile anlaşma imzalayan Kocaeli'nin sanayisini turizmle bütünleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyleyen Ever Group Başkanı Selen Ersü Hampton by Hilton'un dünya kalitesindeki hizmet anlayışını bölgeye taşıyacaklarını belirtti...

Tümerkan İbiş kimdir?

Gedizler Yapı A.Ş. Ev're Konut Projesi Proje Müdürü olan Tümerkan İbiş kimdir? Ünlü müzisyen İzzet Öz’ün evini restore eden isim olan Tümerkan İbiş hangi işlere imza attı?

Mehmet Torun kimdir?

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Torunlar Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun kimdir? Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Torun'un iş hayatına dair merak ettikleriniz bu haberde...

Raif Ali Dinçkök kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök, inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? Raif Ali Dinçkök hangi işlere imza attı?

Emlak vergisi mükellefi kimdir?

Emlak vergisi ödemekle yükümlü emlak vergisi mükellifi kimdir? Emlak vergisi Kanunu'ndaki maddelerde mükelleflik durumu ne şekilde ve hangi ölçütlerde yer alıyor? sorularının cevaplarını haberimizin içinde bulabilirsiniz...

Selen Ersü kimdir Haberi

Selen Ersü kimdir

Ever Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Selen Ersü, iş hayatına Türkiye'nin köklü müteahhit şirketlerinden Gama İnşaat'ta başlamış. Çok ortaklı bir şirket olan Gama'nın yönetim kurulu başkanlığını halen babası Ergil Ersü yapıyor.

Selen Ersü, Gama'dan ayrıldıktan sonra 2000 yılında Ever Turizm'i kurmuş. Şu anda Ever Grup bünyesinde teknoloji, endüstri, makine, turizm, savunma sanayi alanında faaliyet gösteren şirketler bulunuyor. Ersü ise turizm işlerinin başında. Ersü, 2015'te İstanbul Ümraniye'deki İMES Sanayi sitesi içinde Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu'yu açmıştı. Bu, markanın Türkiye'deki ilk oteli. Ersü'nün yatırımları bununla sınırlı kalmadı, ikinci otelini İstanbul'da Batışehir'de açmıştı. Bu iki otel de halen faaliyetlerini sürdürüyor. Ersü'nün gelecek planları oldukça iddialıydı. 10 yılda 34 otel açılışı yapmayı planlıyordu. Yılda ortalama üç otel açılışı planlanıyordu. Bunun için de yaklaşık...