30 / 04 / 2024

Şeli Eşvaşvili

Şeli Eşvaşvili

Space Gayrimenkul ve Altıncı Cadde, İstanbul Arnavutköy'de Orhan Bey Apartmanı'ndaki yeni projeyi ünlü isimlere tanıttılar...

Söğütlüçeşme AVM projesi şimdi de Danıştay'a gitti: Neden AVM yapılıyor?

Kadıköy Kent Suçları Ağı tarafından Söğütlüçeşme'ye AVM projesine karşı Danıştay'a itiraz dilekçesi verildi. Dilekçede, gerekçeli karar hakkının ihlal edildiği belirtildi ve neden AVM yapıldığı soruldu. 

Sylvana İstanbul’un ikinci satış ofisi Bahçeşehir’de açıldı!

Reportage Türkiye, bahçeli sıra villalardan oluşan “Sylvana İstanbul” projesinin 2. satış ofisi Bahçeşehir'de açıldı.

AFAD, deprem üretebilecek fayları peş peşe açıkladı: Tam 80 fayın eli kulağında! İstanbul'da da buralara dikkat!

AFAD, 5 ve 5'ten büyük deprem üretebilecek fayları peş peşe açıkladı. Tam 80 fay ile İstanbul'un bazı bölgelerine dikkat çekildi...

Büyük Marmara depreminin eli kulağında! İstanbul'da kum saatiyle yarış başladı: Hangi önlemler alınıyor?

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökçe, "Deprem değil, bina öldürür. Yapı stoğumuzu iyileştirmek için çok vaktimiz yok" açıklamasında bulundu. Büyük Marmara depreminin eli kulağında! İstanbul'da kum saatiyle yarış başladı: Hangi önlemler alınıyor?  

Peugeot 208 Mart fiyatlarıyla şaşırttı! 208'e tek kuruş zam yapılmadı! 9 Mart 2023 fiyat listesi...

Yatay krom ızgarası, aslan pençeli farları ve etkileyici ön yüzü ile güçlü bir görünüme sahip Peugeot 208, Mart fiyatlarıyla şaşırttı! 208'e tek kuruş zam yapılmadı! İşte Peugeot Yeni 208 9 Mart 2023 fiyat listesi...

İstanbul'da depremin eli kulağında! Prof. Dr. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi kaç şiddetinde olacak?

İstanbul'da depremin eli kulağında! Prof. Dr. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi kaç şiddetinde olacak?

Altın fiyatları bu hafta tam bu kadar olacak! Net rakam şimdi geldi! Görenlerin eli ayağı titredi!

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları Fed faiz kararından sonra rekor kırdı. Ardından sert düşüşe geçen altın bu hafta tam bu kadar olacak. Net rakam şimdi geldi! Görenlerin eli ayağı titredi!

Samsung Galaxy A04 modellere web'e özel indirim! Teknosa'dan Yeniyıl kampanyası... 09 Ocak fiyat listesi

Samsung'un düşük bütçeli ama fiyat performans ürünü olan Samsung Galaxy A04 64 GB'lık telefonu TEKNOSA'da web'e özel avantajla sunuluyor. Samsung kalitesini yaşamak için acele edin. Peki Samsung Galaxy A04 64 GB cep telefonu fiyatı ne kadar?

14 ayar kelepçe bilezikler ne kadar? Tuğralı kepçe bilezikler kaç TL? 22 Aralık 2022 Altınçizgi fiyat listesi

Düğünlerin geleneksel takısı haline gelen kelepçeli bilezikler bir çok kadın tarafından tercih ediliyor. Tuğralı, sade, taşlı, desenli işçiliği ile göz kamaştıran bu altın kelepçe bileziklerin fiyatları ne kadar? Tuğralı kepçe bilezikler kaç TL? 22 Aralık 2022 Altınçizgi fiyat listesi.

TOKİ 1-7 Aralık kura takvimi resmen açıklandı! 2+1, 3+1 kura çeliş sorgulama ekranı! 7 ilde peş peşe kura heyecanı!

TOKİ üçüncü etap kura takvimi belli oldu. Peki bugün hangi ilde kura çekilişi yapılacak? İşte 2+1, 3+1 kura çeliş sorgulama ekranı ve 1-7 Aralık takvimi...

Dekar Şehirbahçe satışa çıktı! 181 konutluk yeni proje!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli konut geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncüleri arasında yer alan Dekar Yapı, İstanbul Bahçeşehir’de konforlu bir yaşamın kapılarını araladığı yeni konut projesi Dekar Şehirbahçe’nin satışlarına başladı. Projenin örnek dairesi de görücüye çıktı.

Eğitim ödeneği ne zaman verilecek? Hesabınıza tam 1.325 lira yatacak!

‘Eğitim destek ödeneği yattı mı?’ sorusunun yanıtı okulların açılması ile birlikte en çok merak edilen konulardan biri olmakta. Peki Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eli ile verilen bu destek hesaplara yattı mı? Ne zaman yatacak? İşte detaylar…

Doların 12 gün sonra göreceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Bomba patlamadan, hemen bakın!

Döviz piyasasında endişeli hava devam ederken, vatandaşlar doların göreceği rakamı araştırmaya başladı. Vatandaşlar, sıradaki hamlesini planlamak için araştırma yaparken, Analistler doların 12 gün sonra geleceği rakamı açıkladı. Analistler peş peşe açıkladı! Bomba patlamadan, hemen bakın.

Şeli Eşvaşvili Haberi

Şeli Eşvaşvili


Lüks gayrimenkul sektörüne yenilik katacak projeye imza atan Space Gayrimenkul ve Altıncı Cadde, İstanbul Arnavutköy'de Orhan Bey Apartmanı'ndaki yeni projeyi ünlü isimlere tanıttılar.


Space Gayrimenkul kurucuları Şeli Eşvaşvili ve Filiz Çakmur'un ev sahipliğinde düzenlenen davette Altıncı Cadde'nin sahibi Elif Dürüst de yer aldı. Etkinlik 11 Haziran'a kadar ziyaretçiye açık olacak.



Akşam...