30 / 04 / 2024

Samsung Galaxy A04 modellere web'e özel indirim! Teknosa'dan Yeniyıl kampanyası... 09 Ocak fiyat listesi

Samsung Galaxy A04 modellere web'e özel indirim! Teknosa'dan Yeniyıl kampanyası... 09 Ocak fiyat listesi

Samsung'un düşük bütçeli ama fiyat performans ürünü olan Samsung Galaxy A04 64 GB'lık telefonu TEKNOSA'da web'e özel avantajla sunuluyor. Samsung kalitesini yaşamak için acele edin. Peki Samsung Galaxy A04 64 GB cep telefonu fiyatı ne kadar?



Samsung, oyun, çoklu-görev yürütme ve başka tüm işlemlerde daha hızlı ve en az gecikme sunan 8 çekirdekli güçlü işlemcisi, 50 MP’lik ana kamerası ve 5000 mAh’lık pili ile istekleri karşılayan yeni Galaxy A04 geliştirilmiş kamera fonksiyonları geniş 6.5 inç sonsuz V ekranı, 5000 mAh’lık bir bütün gün devam edebilen pili ve kuvvetli işlemcisiyle yeni Galaxy A04, kullanıcıların tüm gereksinimlerine cevap vermek üzere dizayn edildi.

Samsung Galaxy A04 modellere web e özel indirim! Teknosa dan Yeniyıl kampanyası... 09 Ocak fiyat listesi

yükseltilebilir hafıza seçenekleri, yapay zeka (AI) destekli güç tasarrufu ve emniyet özellikleriyle arzulananın ötesinde bir mobil deneyim sunan cihaz,  yüksek teknolojisi ile öne çıkıyor. One UI Core 4 arayüzü ile tema özelleştirme, widget önerme, saklılık göstergesi, izin paneli, Quick Share gibi fonksiyonlar kullanıcılara üstün özelleştirme ve emniyet donanımları sağlıyor. Peki Samsung Galaxy A04 64 GB cep telefonu fiyatı ne kadar?


Geri Dön