17 / 05 / 2024

Samsung Galaxy A04 modellere web'e özel indirim! Teknosa'dan Yeniyıl kampanyası... 09 Ocak fiyat listesi

Samsung Galaxy A04 modellere web'e özel indirim! Teknosa'dan Yeniyıl kampanyası... 09 Ocak fiyat listesi

Samsung'un düşük bütçeli ama fiyat performans ürünü olan Samsung Galaxy A04 64 GB'lık telefonu TEKNOSA'da web'e özel avantajla sunuluyor. Samsung kalitesini yaşamak için acele edin. Peki Samsung Galaxy A04 64 GB cep telefonu fiyatı ne kadar?



50 MP’lik yüksek çözünürlüklü kamerası ile en çarpıcı fotoğraflar

Cihaz, gelişmiş 50 MP kamerası ile kullanıcıların en özel anlarını net ve canlı görünüme sahip resim ve videolar ile bakileştiriyor. Doğal bokeh efekti aracılığı ile portre çekimlerinde üst seviye bir odaklanma sunan cihaz, en ince detayını dahi yakalayabiliyor. Cihazın uçtan uca sonsuz V ekranı (HD+ 720×1600) ise 6,5 inçlik ekran genişliğiyle tam ekran ve ileri düzey bir görüntü deneyimi sunuyor.  Kullanıcılar, oyun, resim ve video çekimi, çoklu görev idaresi gibi uygulamaları kolay ve hatasız bir halde gerçekleştirebiliyor.

Samsung Galaxy A04 modellere web e özel indirim! Teknosa dan Yeniyıl kampanyası... 09 Ocak fiyat listesi

Cihazın 8 çekirdekli yeni işlemcisi, bütün işlemler için daha çok hız ve en az gecikme sağlarken, birden çok görevi aynı anda başarılı bir şekilde yerine getirebiliyor. Sesleri eksiksiz ve yüksek tonajda duymayı sağlayan Dolby Atmos ses desteği ise kullanıcıları sahnenin içine çeken sinematik ses fonksiyonuyla hem oyun oynarken hem de video izlerken gerçekçi bir ses kalitesi yaşatıyor.

5000 mAh’lik güçlü batarya ve 15W Adaptif Hızlı Şarj özelliği

RAM Plus (RAM yükseltme) özelliğine malik cihazın sanal RAM kapasitesi ihtiyaç durumunda arttırılabiliyor. Böylece kullanıcılar, uygulamaları  daha hızlı başlatabiliyor. Cihazın çoklu görev yürütme performansını anında güçlendirebiliyor. Öte yandan 1 TB’ a kadar ilave depolama alanı sunan  microSD kart ile gizli tutmak istedikleri içerikler için daha fazla alan kazanabiliyor. Cihazın uzun seneler yaklaşık bir gün ve ötesinde devam edebilen 5000 mAh’lik güçlü pili kullanıcıları mutlu ediyor. 15W Adaptif Hızlı Şarj özelliği ise telefonu hızlıca şarj ederek, 
zamandan tasarruf etmeyi mümkün kılıyor. Galaxy A04’ün kutusunda, 15W Şarj Adaptörü ve Type-C kablo da yer alıyor.

SAMSUNG GALAXY A04 CEP TELEFONU 09 OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ

AYRINTILAR İÇİN: www.teknosa.com

Samsung Galaxy A04 64 GB satış fiyatı:  4.543,89 TL

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 09 Ocak 2023 tarihinde saat :01:20'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.76 Türk Lirası, euro 19.76 Türk Lirası, altının gramı ise 1126 Türk Lirası değerinde.

Windows 7 ve 8.1 kullananlara kötü haber! Artık güncelleme almayacaklar

Apple hangi ürünleri tanıtmaya hazırlanıyor! işte Apple'ın 2023 planı

Fiyatından dolayı yerden yere vurdu! En büyük rakibini eleştirdi! 


Geri Dön