06 / 05 / 2024

Selim Demirtaş adahan inşaat

Selim Demirtaş adahan inşaat

Adahan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Demirtaş yaptığı açıklamada TOKİ’nin inşa ettiği konutların küçük ve orta gelirli vatandaşlar için büyük öneme sahip olduğunu belirterek “Eskiden çocuklar kumbaralarında para biriktirirlerdi. TOKİ de küçük ve orta gelirli ailelerin kumbarası oldu” dedi.

TOKİ küçük ve orta gelirli ailelerin kumbarası oldu!

Adahan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Demirtaş yaptığı açıklamada TOKİ’nin inşa ettiği konutların küçük ve orta gelirli vatandaşlar için büyük öneme sahip olduğunu belirterek “Eskiden çocuklar kumbaralarında para biriktirirlerdi. TOKİ de küçük ve orta gelirli ailelerin kumbarası oldu” dedi.

Tedarikci Com İnşaat Temizlik Tekstil Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tedarikci Com İnşaat Temizlik Tekstil Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Selim Demirtaş tarafından kuruldu.

BSA Konut İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BSA Konut İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile Selim Demirtaş imzasıyla bugün kuruldu.

Selim Bora kimdir?

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkan Vekili Selim Bora kimdir? Selim Bora, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Selim Bora, ne zamandan beri, Türkiye Müteahhitler Birliği Başkan Vekili olarak hizmet veriyor? İşte Selim Bora...

Selim Bora EIC Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Türkiye Müteahhitler Birliği ( TMB ) Başkan Vekili Selim Bora Avrupa Uluslararası Müteahhitler Birliği ( EIC ) Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Yavuz Selim Mahallesi Gelişim ve Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

Yavuz Selim Mahallesi Gelişim ve Dönüşüm Anonim Şirketi, Recep Yavaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da Esenler, Yavuz Selim Mahallesi'nde kuruldu.

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar oldu!

İzmir merkezli Yaşar Holding’in hakim ortakları genel kurullarını gerçekleştirdi. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’na oy birliğiyle Selim Yaşar, başkan vekilliklerine Feyhan Yaşar ve İdil Yiğitbaşı seçildi.

Selim Uyar San Clemente Adası’nı satın aldı!

Permak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Selim Uyar, 2013’te Venedik Lagünü’ndeki en değerli gayrimenkullerden San Clemente Adası’nı ve üzerindeki St. Regis Venice San Clemente Palace oteli satın almıştı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün en ağır tabliyesi yerleştirildi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün 950 ton ağırlığındaki tabliyesi yerleştirildi. Ulaştırma Bakanı Bilgin, "Dört Airbus A380 model uçağın ağırlığına sahip olan her bir tabliyenin ortalama montajı 7 günde tamamlanacak. Tamamen yerli imalat" dedi.

Selim Yuhay'dan 'huzurlu ev' dekorasyonu için ipuçları!

Mimar Selim Yuhay, yaşanılan yerlerden keyif almak için önce kişinin kendini iyi tanıması gerektiğini söyledi. Yuhay, "Duygusal anlamda bizi rahatlatacak tablolar kullanmalıyız. Hepimiz ufka baktığımızda umut, huzur gibi şeyler hissederiz" dedi.

Esenler Yavuz Selim'de 245 binadan 216'sı riskli!

Yavuz Selim Mahallesi'ndeki 245 binadan 216'sının deprem riski taşıdığı ortaya çıktı. Mahalle Muhtarı Recep Yavaş, kentsel dönüşümle ilgili mahalle sakinlerinin yüzde 70'inden ön talep aldıklarını açıkladı.

Dema Proje İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dema Proje İnşaat Limited Şirketi 12 Mart 2015 'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir İnönü Mahallesi 'nde, Selim Demirtaş Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Ahmet Demirtaş kimdir?

İnşaat Mühendisi Ahmet Demirtaş, Hatay Milletvekili aday adayı oldu. Peki, Ahmet Demirtaş kimdir? Ahmet Demirtaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İnşaat Mühendisi Ahmet Demirtaş...

Selim Demirtaş adahan inşaat Haberi

Selim Demirtaş adahan inşaat

Adahan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Demirtaş yaptığı açıklamada TOKİ’nin inşa ettiği konutların küçük ve orta gelirli vatandaşlar için büyük öneme sahip olduğunu  söyledi. Yeni Akit'ten Mehmet Safa Canat ve Hasan Canat'ın haberine göre,  2007'den  bu yana TOKİ’nin birçok projesini inşa ettiklerini söyleyerek sözlerine başlayan Selim Demirtaş, “İstanbul, Konya, Bartın, Kırıkkale, Manisa, Ordu, Aksaray, Burdur Trabzon, Giresun ve Adapazarı’nda konut ve sosyal donatı projeleri inşa ettik. TOKİ, Türkiye’nin her yerinde konut yapmaktadır. En son konut inşa ettiğimiz yer Bartın’ın Ulus ilçesiydi. Nüfusu 3 bin 200 olan Ulus ilçesinde 320 konutluk bir proje inşa ettik. Yani nüfusun yüzde 10’una tekabül eden bir konut projesi inşa etmişiz. Mesela köylerde yaşayan vatandaşlarımız ilçe ve beldelerden ev alıp ‘çocuklarımız daha iyi okullarda okusun’...