06 / 05 / 2024

Selim Kara

Selim Kara

Karalar Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015 'te, 100 bin TL sermaye ile Kartal'da, Selim Kara Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Meset Ahşap Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meset Ahşap Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Girgin, Selim Kara ve Uğur Şentürk ortaklığında kuruldu.

Girdap Seyahat Turizm Otel Gıda Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Girdap Seyahat Turizm Otel Gıda Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim     Karaça, Fırat Baydır Ve Mohd Fahmy Bın    Yunus ortaklığında kuruldu.

Samandağ Sahil Park Projesi incelendi!

Vali Ercan Topaca, Samandağ Mehmet Selim Kara Meslek Yüksekokulu Protokol Töreni'ne katılmak üzere geldiği Samandağ ilçesinde, Deniz Sitesi Hıdır Aleyhisselam Türbesi etrafında yapımı süren Sahil Park Projesi'ni de inceledi.

Şereflikoçhisar Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi'nde sona gelindi!

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesine yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi binasında sona yaklaşıldı. Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi Müdürü Atilla Kara, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Karalar Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karalar Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015 'te, 100 bin TL sermaye ile Kartal'da, Selim Kara Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Feryal Gülman'ın 50 milyon liralık villasında Kara Para Aşk dizisi çekiliyor!

Feryal Gülman, katıldığı bir programda Bebek'deki 50 milyon TL'lik villasında çekilen reyting rekortmeni dizi 'Kara Para Aşk'ı anlattı. Gülman, "Evimin benden ünlü olacağı aklıma gelmezdi" dedi...

Selim Tulumtaş kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şube Başkanı Selim Tulumtaş kimdir? Selim Tulumtaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şube Başkanı Selim Tulumtaş'ın biyografisi..

Cafer Kara: Türkiye'deki konutların yarısında yaşanmaz!

Çukurova Gayrimenkul icra Kurulu Başkanı Cafer Kara, "Kentsel dönüşümle ilk etapta 6 milyon konut yenilecek. 20 yılda ise hedef 14 milyon. Bu bizler için güzel bir şans, önemli olansa bu şansı iyi değerlendirebilmek" dedi.

Üsküdar'da Selim Ağa Vakfı'na ait arsaya yurt yapılacak! İhalesi 27 Ekim'de!

Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 2. Bölge Müdürlüğü; Üsküdar Selamiali Kuşakçı Sokağı'ndaki mülkiyeti Selim Ağa Vakfı'na ait olan arsayı yurt binası inşası yapılmak üzere 22 yıllığına inşaat yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkardı.

Cafer Kara: Binaların yarıya yakını değişmeli!

Dünya Konut Günü dolayısıyla açıklamalarda bulunan Çukurova Gayrimenkul icra Kurulu Başkanı Cafer Kara, Türkiye 'deki 20 milyon binanın yüzde 45'inin yaşamaya uygun alanlar olmadığını söyledi...

Kara Para Aşk dizisi Feryal Gülman'ın 50 milyon TL'lik evinde çekiliyor!

Kara Para Aşk dizisi Feryal Gülman'ın Boğazda'ki 50 milyon TL'lik villasında çekiliyor. Feryal Gülman çekimlerin olduğu gün ekibin rahat çalışması için evde bulunmuyor.Ancak geçenlerde kuralı bozmuş.

Oğuzhan Kara: İş kazaları yalnızca yasalarla önlenemez!

ANGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Av. Oğuzhan Kara, iş kazaları karnesi hayli kötü olan Türkiye'de, sorunun yasalarla çözülemeyeceğini söyledi. "Asıl mesele mevzuatın yetersiz olması değil, mevzuatın uygulanmasındaki yetersizlik ve denetim noksanlığıdır" dedi..

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri'nin acı günü! Ekrem Kara vefat etti!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri'nin acı günü, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri çalışanlarından Ekrem Kara vefat etti. Ekrem Kara'nın vefatı üzerine Eczacıbaşı Yapı Gereçleri bir taziye mesajı yayınladı.

Selim Kara Haberi

Selim Kara

Karalar Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 13 Şubat 2015'te, Selim Kara Müdürlüğü'nde kuruldu.


Karalar Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, yaptırmak satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak yaptırmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...