07 / 05 / 2024

Selim Uyar kim

Selim Uyar kim

Permak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Selim Uyar, 2013’te Venedik Lagünü’ndeki en değerli gayrimenkullerden San Clemente Adası’nı ve üzerindeki St. Regis Venice San Clemente Palace oteli satın almıştı.

Selim Akın kimdir? Selim Akın ne iş yapıyor?

Selim Akın Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesidir. Selim Akın kimdir? Selim Akın'ın eğitim durumu nedir? Selim Akın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Selim Akın'ın kim olduğu ve Selim Akın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Kira stopajını kim nereye öder?

Kira stopajı, Gelir Vergisi Kanunu'nun 94. maddesi uyarınca kiraya verilen taşınmaz mallar üzerinden alınan bir vergidir. Belirli dönemlerde belirli tarafların ödemesi gereken bu vergi bazı özelliklere sahiptir. Peki kira stopajını kim nereye öder? İşte kira stopajıyla ilgili bilgiler...

Kim Kardashian'a kripto para için uyarı!

Reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın sosyal medyadan kripto paralara yönelik reklam yapması sonrasından İngiltere'den uyarı geldi. 

 İzmir Valisi Köşger'den İzmirlilere hasar tespiti uyarısı!

İzmir Valisi  Yavuz Selim Köşger, kent sakinlerine yetkili ekipler dışında kimsenin konutlara girmesine izin vermemesine dair uyarıda bulundu. 

San Clemente Palace Kempinski Otel’in açılışı ertelendi!

Selim Uyar,  150 milyon Euro’ya satın aldığı Venedik’teki San Clemente Palace Kempinski Otel’in açılışı koronavirüs nedeniyle ertelediği haberleri üzerine, açıklama yaptı...

Şanlıurfa'da imar barışı uyarısı!

Şanlıurfa Şehir Plancıları Odası İl Temsilcisi Mehmet Selim Açar, imar barışıyla ilgili uyarılarda bulundu. Paydaş, yürürlüğe giren İmar Barışı yasasındaki bilgi eksikliğini kötüye kullanmaya çalışan firmalar olduğunu söyledi.

Yavuz Selim Madenli'den konut alacaklara uyarı!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, konutta KDV indiriminin müteahhitler tarafından alıcılara yansıtılmaması konusunda uyardı.

Selim Uyar, Roma'da yatırım için 5 yıldızlı otel arıyor!

Venedik dolayısıyla İtalya’nın turizm yatırımları için cazibesini koruduğunu kaydeden Permak Yönetim Kurulu Başkanı Selim Uyar, “Şu anda yeni bir yatırım için arayıştayız” dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün çevresi sit alanı ilan edilmeli!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün güzergahı ile ilgili olarak da bir uyarıda bulundu.

Yavuz Madenli’den ev alacaklara uyarı!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli’den konut alacaklara kritik bir uyarı geldi. Madenli, “Sözleşmelerde ilk olarak emlak ofisinin Emlakçılar Odası kaydının olup olmadığına dikkat etmeli'' dedi.

Venedik San Clemente Palace otelini Kempinski işletecek!

İşadamı Selim Uyar, Venedik’te 150 milyon euro’ya satın aldığı oteli için işletmeci olarak Kempinski’yi seçti. Ada üzerindeki saray otel, Kempinski’yle lükste çıtasını da yükseltecek.

Emlak gelir vergisini kim öder?

Gelir Vergisi Kanununun mükerrer 80 inci maddesinin 6 ıncı bendi uyarınca, taşınmaz mal ve hakların satışından elde edilen kazançlar belli kıstaslarda vergilendiriliyor. Peki, emlak gelir vergisini kim öder?

Selim Uyar San Clemente Adası’nı satın aldı!

Permak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Selim Uyar, 2013’te Venedik Lagünü’ndeki en değerli gayrimenkullerden San Clemente Adası’nı ve üzerindeki St. Regis Venice San Clemente Palace oteli satın almıştı.

Selim Uyar kim Haberi

Selim Uyar kim

Makineden inşaata, enerjiden turizme kadar pek çok sektörde faaliyet gösteren Permak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Selim Uyar, 2013’te Venedik Lagünü’ndeki en değerli gayrimenkullerden San Clemente Adası’nı ve üzerindeki St. Regis Venice San Clemente Palace oteli satın almıştı.


150 milyon euro’yla Türkiye - İtalya tarihinin en büyük yatırımına imza atan Uyar ailesi, önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan otellerini sık sık ziyaret ediyor. Havaların ısınmasını fırsat bilen Selim Uyar ve eşi Sevim Uyar, hafta sonu  Venedik şehir merkezine tekneyle sadece birkaç dakikalık mesafede; muhteşem bahçeleri ve lüks odalarıyla adından söz ettiren otellerini İstanbul’daki dostlarına tanıttı. Enerji depolamak için yapılan kısa tatilde misafirler, Instagram’dan fotoğraf paylaşmayı ihmal...