21 / 05 / 2024

Selim Yağcı özgeçmiş

Selim Yağcı özgeçmiş

29 Kasım 2013 tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2014 Yerel Seçimlerinde AK Parti Bilecik Adayı olarak ilan edilen; aynı zamanda mevcut başkan olan Selim Yağcı kimdir?

Türkiye’den Avrupa'ya tarım işçisi gidecek! 100 bin TL üzeri maaş verilecek!

Günümüz şartlarında, Avrupa bölgesinde günlerdir çiftçilerin protestosu ile karşı karşıya olurken, yetişmiş iş gücüne ihtiyaç duyan Fransa, yaptığı açıklamada başka ülkelerden mevsimlik tarım işçisi almak için harekete geçtiğini duyurdu.

Akaryakıt fiyatlarında zam yağmuru bitti mi? Son dakika benzin, motorin, LPG fiyatları tek tek açıklandı! Sürücülere şok

Akaryakıt fiyatlarındaki son durum merak ediliyor. Peki 6 Kasım Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları kaç TL? İşte BP, Opet, Shell, PO, Total 6 Kasım 2023 fiyat listesi...

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

Emeklilik yaşı yükselecek mi? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emeklilik yaşı konusundaki değişiklikler hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Faruk Eczacıbaşı kimdir? Kaç yaşında? Evli mi?

Eczacıbaşı Holding'in sahiplerinden biri olarak tanınan Faruk Eczacıbaşı kimdir? Faruk Eczacıbaşı kaç yaşında? Faruk Eczacıbaşı evli mi? Faruk Eczacıbaşı'nın kaç çocuğu var? İşte ayrıntılar...

Bir Seat efsanesi İbiza’nın yeni fiyatı belli oldu mu? İbiza’ya zam geldi mi?

Piyasaya sürdüğü her modelle her zaman ilk üçün adayı olmayı gelenek haline getiren Seat, Leon’dan sonra şimdi de Ibiza modeliyle modern kentlilerin kalbini çalmak için can atıyor. Her ay fiyatını güncelleyen Seat, haziran ayı kapsamında da fiyatlarını güncelledi ve İbiza’ya 23 bin TL zam yaptı.

Porsche Panamera’ya bu ay ne kadar zam geldi? Porsche Panamera’nın mayıs ayı fiyatı belli oldu!

Hız ve adrenalin seven sürücülerin aklına ilk gelen markalarından Porsche, mayıs ayı kapsamında modellerinin yeni fiyatını spor araba tutkunları için duyurdu. Böylelikle Panamera’nın da yeni fiyatı belli oldu. Peki, Porsche Panamera’ya zam geldi mi? 6 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

Fıçıcı Naci İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Fıçıcı Naci İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Fatih Mehmet Fıçıcı ve Hasan Selim Fıçıcı ortaklığında kuruldu.

Eşi emekli olan 65 yaş aylığı alabilir mi 2022?

65 yaş aylığın bağlanmasına dair birtakım şartlar bulunmaktadır. Bu şartların yanında vatandaşlar, “Eşi emekli olan 65 yaş aylığı alabilir mi 2022?” tarzında sorular sormaktadır. İşte bu soruların yanıtları!

Dacia Yeni Sandero'ya 17 bin liralık Kasım zammı! Dacia Yeni Sandero bu ay kaç lira? 14 Kasım 2022 fiyat listesi...

Dacia Sandero Kasım ayı fiyatları merak ediliyor. Peki Dacia Yeni Sandero bu ay kaç lira? Dacia Yeni Sandero'ya zam geldi mi? İşte Dacia Yeni Sandero 14 Kasım 2022 fiyat listesi...

Evi olan 65 yaş aylığı alabilir mi?

Evi olan 65 yaş aylığı alabilir mi? sorusu 65 yaş aylığı konusunda vatandaşlar tarafından sık sık sorulmaktadır. Peki 65 yaş aylığı almanın şartları nelerdir?

Selim Yağcı özgeçmiş Haberi

Selim Yağcı özgeçmiş

Selim Yağcı kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Ticaret Odası'nda düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda partisinin 15 il ve 6 büyükşehir belediye başkanını açıkladı. Açıklanan listeye göre, Bilecik Belediye Başkanlığı için 2014 seçimlerinde Bilecik Belediyesi mevcut başkanı Selim Yağcı aday gösterildi. Peki Selim Yağcı kimdir?


Selim Yağcı biyografi..

Selim Yağcı, 1966 yılı Bilecik ili Cumalı Köyü doğumlu. 1973 - 1984 yılları arasında İlk, Orta, Lise öğrenimini Bilecik, Bursa ve Çanakkale illerinde tamamlayan Selim Yağcı Bilecik Belediye Başkanı.


Selim Yağcı; 1984 - 1988 yılları arasında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. 


1989 - 1992 yılları arasında Bilecik Adliyesi nde stajyer Hakim olarak görev yaptı. 1992 - 1995 yılları arasında Tunceli Sulh Hukuk ve Ağır Ceza Hakimliği ile   Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı yaptı. 


1995 - 1998...