18 / 05 / 2024

Selim Yaşar kimdir

Selim Yaşar kimdir

İzmir merkezli Yaşar Holding’in hakim ortakları genel kurullarını gerçekleştirdi. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’na oy birliğiyle Selim Yaşar, başkan vekilliklerine Feyhan Yaşar ve İdil Yiğitbaşı seçildi.

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Yaşar Eşmekaya Kimdir?

Ahmet Yaşar Eşmekaya kimdir? Ahmet Yaşar Eşmekaya’nın mesleği nedir? Ahmet Yaşar Eşmekaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Emine Feyhan Yaşar Kimdir?

Emine Feyhan Yaşar kimdir? Emine Feyhan Yaşar’ın mesleği nedir? Emine Feyhan Yaşar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı Kimdir?

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı kimdir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı’nın mesleği nedir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı mezundur? İşte detaylar!

Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurullarında Üye Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Aziz Ahmet Kaçar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Aziz Ahmet Kaçar'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Aziz Ahmet Kaçar`ın hayatına dair merak edilenler.

Selim Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Selim Akın kimdir? Selim Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Selim Akın'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Selim Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Mustafa Selim Yaşar vefat etti!

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Selim Yaşar vefat etti. 

Yaşar Altıparmak kimdir?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak kimdir? Yaşar Altıparmak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yaşar Altıparmak'ın biyografisi...

Bahattin Uçar kimdir?

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar kimdir? Bahattin Uçar kaç yaşında?

Yaşar Suit Esenyurt ödeme planı!

Yaşar Suit Esenyurt ödeme planı kapsamında 12 ay 0 faiz ödeme imkanı sunuluyor. Yaşar Suit Esenyurt projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 200 liradan başlıyor...

Selim Yaşar kimdir Haberi

Selim Yaşar kimdir

6 kişiden oluşan yönetim kurulu Selim Yaşar, Feyhan Yaşar, İdil Yiğitbaşı, Yılmaz Gökoğlu, Dr. Mehmet Aktaş ve Prof. Dr. Cengiz Erol’dan oluştu. Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada 2015 yılının iş ve atılım odaklı olacağı belirtildi. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, konuyla ilgili olarak, “Birlik ve beraberlik içinde ana iş kollarımız proteinli gıdalar, tarım, boya ve kimya sektörlerinde yeni ürünler ve yeni pazarlarla liderliklerimizi pekiştireceğiz. Yeni atılımlar yapacağımız bir dönemi başlatıyoruz. Topluluğumuzu bugünlere getiren ailemize, yöneticilerimize ve tüm çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.


Selçuk Yaşar’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan ayrılıp Onursal Başkan olmasından sonra, bu göreve sırasıyla kızları Feyhan Yaşar ve İdil Yiğitbaşı...