18 / 05 / 2024

Selim Yaşar yaşar holding

Selim Yaşar yaşar holding

İzmir merkezli Yaşar Holding’in hakim ortakları genel kurullarını gerçekleştirdi. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’na oy birliğiyle Selim Yaşar, başkan vekilliklerine Feyhan Yaşar ve İdil Yiğitbaşı seçildi.

Blue Marine Dalgıçlık Ve Denizcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Marine Dalgıçlık Ve Denizcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sidal ve Selim Uçar tarafından kuruldu.

Mustafa Selim Yaşar vefat etti!

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Selim Yaşar vefat etti. 

Selim Yağcı: Millet bahçeleri son dönemdeki en önemli projelerden!

AK Parti Bilecek Milletvekili Selim Yağcı yaptığı açıklamada bu yıl 100 bin sosyal konut kampanyası başlatıldığını, birçok yerde yapımına devam edilen millet bahçelerinin ise son dönemdeki en önemli projelerden biri olduğunu söyledi.

Şanlıurfa'da imar barışı uyarısı!

Şanlıurfa Şehir Plancıları Odası İl Temsilcisi Mehmet Selim Açar, imar barışıyla ilgili uyarılarda bulundu. Paydaş, yürürlüğe giren İmar Barışı yasasındaki bilgi eksikliğini kötüye kullanmaya çalışan firmalar olduğunu söyledi.

Bilecik'te 6 bin dönümlük araziye otomobil üretim merkezi kurulacak!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bursa karayolunda yer alan 6 bin dönümlük sanayi bölgesinin yerli otomobil üretim merkezi olabileceğini açıkladı..

Bilecik'te imar çalışmaları hız kesmiyor!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi tarafından şehre kazandırılan birçok projenin yapım çalışmasını inceledi. Yağcı, şehrin dört bir köşesinde imar ve ihya faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti.

Bilecik Karasu'ya yeni yatırımlar inşa ediliyor!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, şehre yeni yapılan Karasu Gençlik Spor ve Yaşam Alanı ile Şehirlerarası Otobüs Terminali projesinde incelemeler yaptı.

Bilecik Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde sona doğru!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, yapımında sona yaklaşılan otobüs terminalinde incelemelerde bulundu. Çevre düzenlemesi ve bağlantı yolları hakkında teknik ekiple birlikte incelemelerde bulunan Başkan Yağcı, açıklamalarda bulundu

Yeni Bilecik otogarı nasıl olacak?

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kentteki otogar esnafı ve basın mensuplarına, yapımı devam eden yeni Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni gezdirerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Meili Turizm Otomotiv İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meili Turizm Otomotiv İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Yaşar, Selim Yaşar, M.Ibrahım A Aomran ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Esenyurt, Piri Reis Mahallesi'nde kuruldu.

Bilecik Belediyesi Şubat toplantısında imar konuları görüşüldü!

Bilecik Belediyesi Şubat Ayı Belediye Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Selim Yağcı, başkanlığında gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda 2 gündem maddesi ile imar konuları görüşüldü.

Bilecik'te Karasu Deresi ıslah çalışmaları denetlendi!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Karasu Deresi ıslah çalışmalarını yerinde inceleyerek, son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Selim Yağcı, Timsah Arena’yı gezdi!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bursa Büyükşehir tarafından yapımı tamamlanan Timsah Arena’yı gezdi.

Selim Yaşar yaşar holding Haberi

Selim Yaşar yaşar holding

6 kişiden oluşan yönetim kurulu Selim Yaşar, Feyhan Yaşar, İdil Yiğitbaşı, Yılmaz Gökoğlu, Dr. Mehmet Aktaş ve Prof. Dr. Cengiz Erol’dan oluştu. Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada 2015 yılının iş ve atılım odaklı olacağı belirtildi. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, konuyla ilgili olarak, “Birlik ve beraberlik içinde ana iş kollarımız proteinli gıdalar, tarım, boya ve kimya sektörlerinde yeni ürünler ve yeni pazarlarla liderliklerimizi pekiştireceğiz. Yeni atılımlar yapacağımız bir dönemi başlatıyoruz. Topluluğumuzu bugünlere getiren ailemize, yöneticilerimize ve tüm çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.


Selçuk Yaşar’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan ayrılıp Onursal Başkan olmasından sonra, bu göreve sırasıyla kızları Feyhan Yaşar ve İdil Yiğitbaşı...