02 / 05 / 2024

selim yuhay evim şahane

selim yuhay evim şahane

Ünlü Mimar Selim Yuhay kimdir? Mimar Selim Yuhay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Selim Yuhay, hangi organizasyonlarda bulundu? İşte Selim Yuhay ve Selim Yuhay mimarlık...

Evim Şahane programıyla tanınan meşhur Mimar Selim Yuhay hayatının aşkıyla evlendi

Televizyon ekranlarında yayınlanan Evim Şahane programıyla geniş kitleler tarafından tanınan mimar Selim Yuhay hayatını Burcu Yuhay soyadını alan kız arkadaşıyla birleştirdi.

Mimar Selim Yuhay'a hapis cezası istemi!

"Güle Güle Oturun" programının yaratıcısı ve sunucusu ünlü mimar Selim Yuhay'a hapis cezası istendi. Eski eşi Evlin Avidor, Yuhay'ın boşanmanın ardından çocuklarının eğitim, sağlık vb. giderleriyle ilgilenmediğini iddia etti.

Mimar Selim Yuhay'ın eski eşinden 50 bin liralık tazminat davası!

Mimar Selim Yuhay’dan iki yıl önce boşanan balerin Evlin Avidor, eski eşi ile Deniz Akkaya, Seren Serengil, Cengiz Semercioğlu hakkında 50 bin liralık tazminat davası açtı

İşte Mimar Selim Yuhay'ın boşanma nedeni!

Ünlü Mimar Selim Yuhay, anlaşmalı boşandığı karısının kendisini aldattığı iddiasıyla yeniden yargılama için mahkemeye başvurdu.

Mimar Selim Yuhay ile Evlin Avidor boşandı!

Ünlü mimar Selim Yuhay, iki yıl önce üç çocuğunun annesi balerin eşi Evlin Avidor’dan (Yuhay) anlaşmalı boşandı. Yuhay, eski eşi Evlin Avidor’a maddi tazminat davası açtı.

İşte Mimar Selim Yuhay'ın kendi evi!

Evim Şahane programıyla tanınan mimar Selim Yuhay, üç yıldır evleri ücretsiz olarak yeniliyor. Bugüne kadar yüzlerce evde harikalar yaratan Mimar Selim Yuhay'ın kendi için dizayn ettiği ev de göz alıyor.

Aileler daire seçimi yaparken nelere dikkat etmeli?

Türkiye’de insanların ruha hitap etmeyen binalarda yaşadığını söyleyen mimar Selim Yuhay, “Alım gücü yeterli olması durumunda 4 kişilik bir aile 130 metrekare daireleri tercih etmeli” dedi.

Selim Yuhay'dan 'huzurlu ev' dekorasyonu için ipuçları!

Mimar Selim Yuhay, yaşanılan yerlerden keyif almak için önce kişinin kendini iyi tanıması gerektiğini söyledi. Yuhay, "Duygusal anlamda bizi rahatlatacak tablolar kullanmalıyız. Hepimiz ufka baktığımızda umut, huzur gibi şeyler hissederiz" dedi.

Selim Yuhay kimdir?

Ünlü Mimar Selim Yuhay kimdir? Mimar Selim Yuhay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Selim Yuhay, hangi organizasyonlarda bulundu? İşte Selim Yuhay ve Selim Yuhay mimarlık...

Anka Yapı Evim Kadıköy daire fiyatları!

Anka Yapı Evim Kadıköy daire fiyatları 246 bin liradan başlıyor. Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirilen Evim Kadıköy projesi 2 bin 500 konuttan meydana geliyor...

Anka Yapı Evim Kadıköy ev fiyatları!

Anka Yapı Evim Kadıköy ev fiyatları kapsamında yer alan konutların fiyatları 246 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 1 oda 1 salondan 5.5 oda 1 salona kadar farklı konut tipleri bulunuyor

Evim Kadıköy’de ruhsat sorununda sona gelindi!

Anka Yapı, Fikirtepe’de hayata geçirdiği Evim Kadıköy projesi için bu sabah İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’ne giderek ruhsat başvurusunda bulundu. Böylelikle Anka Yapı Fikirtepe'de ilk ruhsat başvurusunda bulunan firma özelliğine kavuştu..

Yurdum Evim Projesi ile Diyarbakır'da bin 20 yataklı yurt yapıldı!

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Müdürlüğü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile "Yurdum Evim Projesi" kapsamında Diyarbakır'da bin 20 yataklı yurt yaptı...

selim yuhay evim şahane Haberi

selim yuhay evim şahane

Selim Yuhay kimdir?

Selim Yuhay, 13 Mayıs 1972 İstanbul doğumlu. Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü 1994 yılı mezunu.


Mezun olduktan sonra dört ortakla beraber açmış oldukları mimarlık firmasından 2 sene sonra kendi firmasını kurdu. 


Kendi alanında farklı mimari proje çözüm yaklaşımları ve kendine özgü çizgisiyle kısa zaman da dikkat çekti. Bunlara ek olarak Kanal D kanalında ekibiyle beraber hazırlayıp sunduğu Evim Şahane programını halen devam ettirmektedir.


Hobi olarak başlayan resim yapma isteğini de, profesyonelliğe taşıyarak kişisel sergilerini de açmıştır.


Evim Şahane'nin mimarı Selim Yuhay sevenleriyle bir araya...