02 / 05 / 2024

Selim Yuhay özgeçmiş

Selim Yuhay özgeçmiş

Ünlü Mimar Selim Yuhay kimdir? Mimar Selim Yuhay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Selim Yuhay, hangi organizasyonlarda bulundu? İşte Selim Yuhay ve Selim Yuhay mimarlık...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Evim Şahane programıyla tanınan meşhur Mimar Selim Yuhay hayatının aşkıyla evlendi

Televizyon ekranlarında yayınlanan Evim Şahane programıyla geniş kitleler tarafından tanınan mimar Selim Yuhay hayatını Burcu Yuhay soyadını alan kız arkadaşıyla birleştirdi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Mimar Selim Yuhay'a hapis cezası istemi!

"Güle Güle Oturun" programının yaratıcısı ve sunucusu ünlü mimar Selim Yuhay'a hapis cezası istendi. Eski eşi Evlin Avidor, Yuhay'ın boşanmanın ardından çocuklarının eğitim, sağlık vb. giderleriyle ilgilenmediğini iddia etti.

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Mimar Selim Yuhay'ın eski eşinden 50 bin liralık tazminat davası!

Mimar Selim Yuhay’dan iki yıl önce boşanan balerin Evlin Avidor, eski eşi ile Deniz Akkaya, Seren Serengil, Cengiz Semercioğlu hakkında 50 bin liralık tazminat davası açtı

İşte Mimar Selim Yuhay'ın boşanma nedeni!

Ünlü Mimar Selim Yuhay, anlaşmalı boşandığı karısının kendisini aldattığı iddiasıyla yeniden yargılama için mahkemeye başvurdu.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Mimar Selim Yuhay ile Evlin Avidor boşandı!

Ünlü mimar Selim Yuhay, iki yıl önce üç çocuğunun annesi balerin eşi Evlin Avidor’dan (Yuhay) anlaşmalı boşandı. Yuhay, eski eşi Evlin Avidor’a maddi tazminat davası açtı.

İşte Mimar Selim Yuhay'ın kendi evi!

Evim Şahane programıyla tanınan mimar Selim Yuhay, üç yıldır evleri ücretsiz olarak yeniliyor. Bugüne kadar yüzlerce evde harikalar yaratan Mimar Selim Yuhay'ın kendi için dizayn ettiği ev de göz alıyor.

Selim Yuhay özgeçmiş Haberi

Selim Yuhay özgeçmiş

Selim Yuhay kimdir?

Selim Yuhay, 13 Mayıs 1972 İstanbul doğumlu. Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü 1994 yılı mezunu.


Mezun olduktan sonra dört ortakla beraber açmış oldukları mimarlık firmasından 2 sene sonra kendi firmasını kurdu. 


Kendi alanında farklı mimari proje çözüm yaklaşımları ve kendine özgü çizgisiyle kısa zaman da dikkat çekti. Bunlara ek olarak Kanal D kanalında ekibiyle beraber hazırlayıp sunduğu Evim Şahane programını halen devam ettirmektedir.


Hobi olarak başlayan resim yapma isteğini de, profesyonelliğe taşıyarak kişisel sergilerini de açmıştır.


Evim Şahane'nin mimarı Selim Yuhay sevenleriyle bir araya...