05 / 05 / 2024

Selimiye 3 Parkı açıldı mı

Selimiye 3 Parkı açıldı mı

Şehitkamil Belediyesi, yapımını tamamladığı Selimiye 3 Parkı’nı halkın hizmetine açtı. Mahalle sakinleri, yapılan modern park için Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

Antalya Kepez'e 27 yeni park!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2016 yılı içinde 27 yeni park üretti, var olan 3 parkı da modernizasyonunu tamamladı.

Bursa Nilüfer'e 3 yeni park!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kurtuluş Mahallesi’ne yapılacak 3 park için Görükle Konut Yapı Kooperatifleri Birliği (GÖRKOOP) yönetimi ile protokol imzaladı.

Bursa Nilüfer'e 3 yeni park yapılacak!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kurtuluş Mahallesi’ne yapılacak 3 park için Görükle konut Yapı Kooperatifleri Birliği (GÖRKOOP) yönetimi ile protokol imzaladı.

Ankara Altındağ'a yeni yatırımlar yapılıyor!

Ankara Ulubey Mahallesi'nde büyük bir değişim başlatan Altındağ Belediyesi, dönüşüm kapsamında yıkılan yerlerde 3 park ve 1 aile sağlığı merkezi projesini hayata geçirdi.

Kocasinan Belediyesi'nden 1 milyon liralık 3 park!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, muhtelif mahallelerde 3 adet park yapım işini ihale ettiklerini belirtti. İhale sonucunun gerekli incelemelerin yapılmasının ardından kamuoyuna açıklanacağı bildirildi.

Gaziantep Şehitkamil Selimiye-3 Parkı hizmete açıldı!

Şehitkamil Belediyesi, yapımını tamamladığı Selimiye-3 Parkı’nı halkın hizmetine açtı. Mahalle sakinleri, yapılan modern park için Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

Şehitkamil Selimiye 3 Parkı açıldı!

Şehitkamil Belediyesi, yapımını tamamladığı Selimiye 3 Parkı’nı halkın hizmetine açtı. Mahalle sakinleri, yapılan modern park için Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden 3 park!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ankara Yolu üzerinde 566 bin 790 metrekarelik alanda oluşturduğu Türk Yıldızları Parkı, Kardeş Şehirler Parkı ve Şehit Pilot Yüzbaşı Ümit Özer Parkı, farklı temaları ile dikkat çekiyor.

Bursa Çınarönü Mahalllesi'nde 3 park açıldı!

Yeşil seferberlik başlatan Yıldırım Belediyesi ilçeye yeni yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda son üç günde yeşil alanları, yürüyüş parkurları ve spor alanları ile üç park hizmete açıldı.

Pendik Belediyesi'nden 21 ayda 41 park!

Geçtiğimiz yıl ilçeye 22 yeni park kazandıran Pendik Belediyesi 2015 yılında da bu yoğun çalışmasına devam ediyor. Bu yılın ilk 9 ayında 8 yeni parkı tamamlayan ekipler, 3 parkın inşasına ise devam ediyor.

Altındağ Belediyesi'nden 3 dev park daha!

ltındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 3 dev parkın daha açılışını gerçekleştirdi. Plevne, Gültepe (Çinçin) ve Gülpınar Mahalleleri’ne yapılan 3 parkı temsilen, Gültepe Parkı’nda yapılan açılış töreni coşku dolu geçti.

Kayseri Bünyan'da 5 mahalleye park yapılacak!

Bünyan Belediyesi, mahallelerde ikamet eden her yaştan vatandaşın kullanabileceği park alanları oluşturuyor. Yapılacak olan 3 park ile Bünyan Belediyesi aynı anda 5 mahalleyi yeni parka kavuşturucak.

Karatay'da Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nın temeli atıldı!

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nın temeli düzenlenen törenle atıldı. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nın Karatay'ın en büyük 3. parkı olacağını söyledi..

Selimiye 3 Parkı açıldı mı Haberi

Selimiye 3 Parkı açıldı mı


Hizmetlerinin odağına insanı yerleştiren ve insan hayatına yatırım yapan Şehitkamil Belediyesi, bu amaç doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle sakinlerinin daha modern yaşam alanlarına kavuşmaları adına park yapımını önemseyen Şehitkamil Belediyesi, son olarak Selimiye Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Selimiye 3 Parkı’nı halkın hizmetine sundu. Parktaki çocuklar, keyifle oyun guruplarını kullanmaya başladı. Yüzleri gülen çocukların aileleri, mahalleye kazandırılan 3. park için Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.



BELEDİYEMİZDEN ÇOK MEMNUNUZ


Selimiye Mahalle Muhtarı Cemal Cıncık, Şehitkamil Belediyesi’nin sunduğu hizmetlerden mahalle sakinlerinin memnun olduğunu söyledi. Muhtar Cemal Cıncık, “Belediyemizin mahallemizde yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine çok teşekkür ederim. Selimiye Mahallemize yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Parkımız; çocuk oyun grubu, spor aletleri, banklarıyla çok güzel bir park oldu. Bu çalışlarla mahallemiz...