06 / 05 / 2024

selin çigerçi gökhan çıra

selin çigerçi gökhan çıra

Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra Sapanca'da bungalov evler için cüzdanının kesesini açtı. Çıra'nın 20 milyon Türk Lirası değerinde bir bungalov hotel tesisi yaptıracağı iddia edildi.

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Gökhan Erün kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Gökhan Erün hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? İşte Gökhan Erün’ün hayatı...

Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?

Afyon Çimento, Çimsa, Exsa,Temsa Motorlu Araçlar şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapan Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Hacı Bayram Gökhan hangi tarihte doğdu? Nereden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Hacı Bayram Gökhan ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Hacı Bayram Gökhan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kiler GYO Genel Müdürü Gökhan Yıldız istifa etti!

Kiler Gayrimenkul tarafından KAP'a yapılan açıklamada şirketin Genel Müdürü Gökhan Yıldız'ın istifa ettiği bildirildi.

Survivor'dan elenip Türkiye'ye dönen ünlü oyuncu Gökhan Keser markette şok geçirdi

Türkiye'de son 4 aylık enflasyon rakamı yüzde 70'e dayandı. Bu dönemde Dominik Cumhuriyeti'nde Survivor yarışmasında yarışan ünlü isim Gökhan Keser, ülkeye dönünce ilk iş markete gitti. Raflardaki fiyatları görünce şok geçirdi.

Gökhan Çetinsaya ve Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın oğlu Gökhan Çetinsaya ve eşi Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu. Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de kuruldu. 

Gökhan Çıra Sapanca'da 8 milyon TL'ye arsa aldı!

Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra Sapanca'da bungalov evler için cüzdanının kesesini açtı. Çıra'nın 20 milyon Türk Lirası değerinde bir bungalov hotel tesisi yaptıracağı iddia edildi.

Selin Ciğerci Beykoz'daki villasını satıyor!

Geçtiğimiz günlerde futbolcu eşi Gökhan Çıra'dan boşanan Selin Ciğerci, Beykoz'daki villasını satılığa çıkardı. Ciğerci villası için 57 milyon TL istiyor. 

Gökhan Çıra Sapanca'dan arsa aldı!

Fenomen Selin Ciğerci'nin eski eşi futbolcu Gökhan Çıra, Sapanca'dan arsa satın aldı.

Gökhan Yıldız, Kiler GYO Genel Müdürü oldu!

Kiler GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği kapsamında şirket Genel Müdürlük görevine Gökhan Yıldız atandı.

Ülgür Gökhan'dan 1915 Çanakkale Köprüsü açıklaması!

CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yapımını her fırsatta eleştirdiği 1915 Çanakkale Köprüsü’ndeki çalışmaları ilk defa değerlendirdi. Köprüye hayran kalan Gökhan, 333 metre yükseklikte çektirdiği fotoğrafı da paylaştı ve yapılan hizmeti tebrik etti.

selin çigerçi gökhan çıra Haberi

selin çigerçi gökhan çıra

Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra Sapanca'da bungalov evler için cüzdanının kesesini açtı. Çıra'nın 20 milyon Türk Lirası değerinde bir  bungalov hotel tesisi yaptıracağı iddia edildi. Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; Selin Ciğerci ile ayrıldıktan sonra lüks hayatıyla gündem olan Gökhan Çıra eski karısıyla tekrardan barıştı. Selin Ciğerci ile ilişkilerini devam ettirme kararı alan Çıra, son zamanlarda hayata geçirmeyi planladığı hotel tesisle konuşulmaya başladı. Gökhan Çıra'nın Sapanca’da 10 bin metrekarelik arsa aldığı ve bu arsa için  8 milyon TL ödediği iddia edildi.

Çıra, satın aldığı arsanın üzerine yapmayı planadığı 20 adet bungalov evler için 12 milyon TL yatırım yapacağı konuşuluyor. Hotel tesisinin 20 milyon TL değerinde olacağı iddia ediliyor.  Mayıs ayında açılması planlanan otelin rezervasyonlarının aylar öncesinden...