04 / 05 / 2024

Selin Etkinöz Tunçer

Selin Etkinöz Tunçer

DS Peyzaj Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi, Selin Etkinöz Tunçer, Sevim Aslan, Deniz Aslan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Beyoğlu, Kuloğlu Mahallesi'nde kuruldu.

Dolar yorumları ile bilinen Selçuk Geçer'den yatırımcılara 'uzak durun' uyarısı: Ekrana bakarken paranız yok olacak!

Dolar yorumları ile adından sıkça söz ettiren Ekonomist Selçuk Geçer, o yatırım aracını işaret ederek yatırımcılara ''uzak durun'' dedi. 

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan konut yatırımcılarını şaşırtan açıklama! Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!

Konut fiyatları son zamanlarda fahiş rakamlara ulaşırken vatandaş ev alma hayalinden gittikçe uzaklaşıyor. Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut yatırımı yapmak isteyenlere seslenerek '' Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!'' dedi.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut almak isteyenleri uyardı! Oturmak için almıyorsanız uzak durun!

TÜİK tarafından dün açıklanan konut satışları dokuz yılın ardından en düşük rakamları gördü. Açıklanan rakamları değerlendiren ekonomist Tunç Şatıroğlu konut almak isteyenleri '' Oturmak için almıyorsanız uzak durun'' diyerek uyardı.

Ev sahipleri eğer bunları yaparsanız kiracınıza 100 bin TL ödemek zorunda kalacaksınız! Aman dikkat...

Ev sahipleri dikkat! Kiracınızı bu şartlarla evden çıkarmaya kalkışırsanız başınız ağrıyabilir. Hak sahipleri eğer bunları yaparsanız kiracınıza 100 bin TL ödemek zorunda kalacaksınız...

Yeni emekli olacaklar aman dikkat! Bunları yaparsanız emekli maaşınız düşer! Emekli maaşı nasıl yükseltilebilir?

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) emekli olmaya başladılar fakat pek çok kişi düşük emekli aylığına tepki gösteriyor. Peki emekli maaşı nasıl yükseltilebilir?

Bankalarda peş peşe çok büyük deprem! Eğer sizin de bankada paranız varsa acil bakın!

Bankalarda peş peşe çok büyük deprem... Eğer sizin de bankada belirli bir miktarda paranız var ise bu habere acil bakın...

Doların kahini Selçuk Geçer'den çarpıcı açıklama: Doları geleceği gün yüzüne çıktı! Aman sakın bunu yapmayın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in kahin gibi çıkardığı öngörüler, dolar yatırımcıları arasında büyük bir merak uyandırdı. Ekim, Kasım ve Aralık aylarının önemini vurgulayan Geçer, dolar sahiplerine "Dolarınızı sakın satmayın!" uyarısında bulunuyor.

Bronze Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bronze Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Tunç Eröge tarafından kuruldu.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar borcu olanlara hazırlığınızı yapın uyarısı! Dolar için tarih ve rakam belli oldu!

Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den doları olanları sevindirecek haber geldi. Geçer dolar borcu olanlara ise uyarıda bulunarak, hazırlığınızı yapın diyerek tarih ve rakam verdi...

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Tunç Şatıroğlu doların yönünü açıkladı! Rahat olun...

Dolar rekordan rekora koşmaya devam ediyor. Dün yüzde 7 yükselişle rekor kıran dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Tunç Şatıroğlu doların yönünü açıkladı! Rahat olun...

'Fiziki altın toplayın' diyen Ramazan Kurtoğlu'ndan korkutan açıklama geldi! Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu son zamanlarda rekor kıran altın fiyatlarına yönelik çok önemli açıklamalarda bulunarak ''Fiziki altın alın'' dedi. Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

Selçuk Geçer doları olanları uyardı! 4 gün sonra tepetaklak olacaksınız! 

Ekonomist Selçuk Geçer 22 Mart'ta yapılacak Amerika Merkez Bankası (Fed) toplantısının piyasalarda büyük hareketlilik yaşatacağını belirterek yatırımcıları uyardı.4 gün sonra tepetaklak olacaksınız!

Eğer bu telefonlardan birini kullanıyorsanız yandınız! Peş peşe açıklandı! Xiaomi, Redmi ve POCO EOS listesi!

Güncelleme desteği sonlanan Xiaomi, Redmi ve POCO telefonlar peş peşe açıklandı! Eğer bu telefonlardan birini kullanıyorsanız yandınız! İşte o liste...

Selin Etkinöz Tunçer Haberi

Selin Etkinöz Tunçer

DS Peyzaj Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi, Selin Etkinöz Tunçer, Sevim Aslan, Deniz Aslan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu. 


DS Peyzaj Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; a)      Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek b)      Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü peyzaj işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. c)      Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının...