21 / 05 / 2024

Selin Özertuğrul Öğütçü biyografi

Selin Özertuğrul Öğütçü biyografi

Derinyeşil Mimarlık & Danışmanlık’ta tasarımcı mimar olarak çalışmakta olan Mimar Selin Özertuğrul Öğütçü kimdir? Selin Özertuğrul Öğütçü, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Selin Özertuğrul Öğütçü..

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Ertuğrul Doğan'dan Kartal arazisi açıklaması: Trabzonspor'a kazandırılıp Emlak Konut GYO veya TOKİ ile anlaşma yapılacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, olağan mali genel kurulunda önemli açıklamalarda bulundu ve Kartal arazisi ile ilgili son durumu paylaştı. 

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Tuğrul Belli kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Tuğrul Belli üniversite ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Çalışma hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Tuğrul Belli’nin hayatı...

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aksu ve Selin Aksu ortaklığında kuruldu.

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahu Önal ve Ertuğrul Eken ortaklığında kuruldu.

Hamdi Selçuk Tuğrul hangi bankalarda çalıştı? SPK’da hangi alanda görev aldı? Hamdi Selçuk Tuğrul evli mi?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Hamdi Selçuk Tuğrul, hangi kolejden ve hangi üniversiteden mezun oldu? Nerelerde çalıştı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? İşte Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Selçuk Tuğrul ile ilgili merak edilen her şey...

Ertuğrul Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Aktan tarafından kuruldu.

Ertuğrul Grup Konut Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul Grup Konut Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Ümraniye'de Ersin Ertuğrtul tarafından kuruldu.

Barka Proje Yönetimi Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barka Proje Yönetimi Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Çağalayan tarafından kuruldu.

Sicilya'da 1 Euro'ya satılık konut!

İtalya'nın Sicilya Adası'nda göçlerin durdurulması için evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı. Büyük ilgi gören kampanyadan Selin Aras isimli Türk vatandaşı da yararlandı.

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. açıldı!

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Altınsoy ve Ertuğrul Altınsoy ortaklığında açıldı.

Handan Uran Ertuğrul Darüşşafaka'ya gayrimenkulünü bağışladı!

Türk sahne sanatının önemli isimlerinden Handan Uran Ertuğrul, Darüşşafaka Cemiyeti'ne gayrimenkul bağışında bulundu.

Selin Özertuğrul Öğütçü biyografi Haberi

Selin Özertuğrul Öğütçü biyografi

Selin Özertuğrul Öğütçü kimdir?

Selin Özertuğrul Öğütçü, ODTÜ Mimarlık Bölümü’nden mezun. Selin Özertuğrul Öğütçü, yüksek lisans çalışmalarını ABD’de Virginia Politeknik Üniversitesi’nde tamamlamıştır. 


2000 – 2008 yılları arasında HOK Washington DC ofisinde tasarım ve uygulamadan sorumlu yönetici olarak  ABD ve yurtdışında pek çok projeyi yönetmiştir. 


Bu projelerden bazıları; 700 Sixth Street – Washington DC (LEED Gold), OQYANA World First – Dubai, BAE (LEED Silver adayı) ve ABD Hükümeti’nin Design Excellence ödülü sahibi NOAA (LEED Silver)’dır. Amerikalı Mimarlar Enstitüsü’ nün(AIA) kayıtlı bir üyesidir.  


2001 yılında USGBC LEED AP olmaya hak kazanmıştır. 2010-2012  yılları arasında İYTE Mimarlık Bölümü’ nde tam zamanlı öğretim görevlisi olan Öğütçü, halen İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde yarı zamanlı olarak tasarım stüdyolarında dersler vermekte ve Derinyeşil Mimarlık & Danışmanlık’ta tasarımcı mimar olarak çalışmaktadır.


Derinyeşil...