04 / 05 / 2024

selin yapı ticari proje

selin yapı ticari proje

Selçuklu Holding kuruluşu olan Selin Yapı'nın Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ataç, İzmir'in Manhattan'ı olarak bilinen Alsancak Liman arkası Çamdibi bölgesindeki Selçuklu İş Merkezi'nin özellikle yatırımcılar açısından tercih edildiğini vurguladı

Bilgiçler Yapı: Ticari gayrimenkul yatırımcısında yavaşlama yok!

İstanbul’da, dükkan ve ofislere talep artıyor. Gayrimenkul sektöründe, konut satış rakamlarında düşüş olurken, ticari gayrimenkul üreten markalı projelerde hareketlilik devam ediyor.

Sinpaş İş Modern Ambarlı fiyatları 1,9 milyon TL'den başlıyor!

Sinpaş Yapı, ticari gayrimenkulde de dikkat çeken projeler geliştirmeye devam ediyor. Aralık 2019 yılında teslimlerin gerçekleşeceği Sinpaş İş Modern Ambarlı fiyatları 1,9 milyon TL'den başlıyor

Sinpaş İş Modern Ambarlı'nın detayları belli oldu!

Sinpaş Yapı ticari markası İş Modern'i Ambarlı'ya taşıdı. İlkini İkitelli'de inşa ettiği ticari gayrimenkul markası İş Modern'in ikincisini Ambarlı'da hayata geçiriyor.

Sinpaş Yapı’dan iş dünyasına yeni yatırım!

Sinpaş Yapı ticari gayrimenkulde de dikkat çeken projeler geliştirilmeye devam ediyor. Firma İş Modern markası ile yatırımcılarına yüzde 50 kazandırdı

Noya Yapı, ticari projelerde yer almak istiyor!

Noya Medya çatısı altında kurulan Noya Yapı; PVC, alüminyum, demir doğrama, kompozit ve silikon cephe kaplama işleri yapıyor.

Rings İstanbul'da son konutların satışları sürüyor!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul'da, son konutların satışı sürüyor. Projenin sosyal yaşam alanları arasında meyve bahçeleri, yürüyüş ve bisiklet parkurları, pilates, yüzme havuzlan ve bir de kulüp bulunuyor.

Rings İstanbul Evleri nerede?

Rings İstanbul'da 1+1'den 5+2'ye kadar farklı şekilde dizayn edilen daireler bulunuyor. Selin Yapı imzası ile yükselen projede yüzde 20 indirim uygulanıyor. Peki Rings İstanbul Evleri nerede?

Selin Yapı Rings İstanbul kampanyası!

Selin Yapı Rings İstanbul kampanyası kapsamında Babalar Günü'ne özel fırsatlar sunuluyor. Toplam 1.500 adet daireden meydana gelen proje İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde inşa ediliyor.

Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi iletişim!

Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi iletişim için 444 86 00 telefon numarasını arayabilirsiniz. Toplam 1.500 adet daireden meydana gelen projede Babalar Günü'ne özel fırsatlar sunuluyor.

Rings İstanbul'da Babalar Günü'ne özel kampanya!

Rings İstanbul'da Babalar Günü'ne özel kampanya kapsamında 20 bin TL indirim uygulanıyor. Selin Yapı imzası ile yükselen projede firma bünyesinde 30 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Rings İstanbul'da babalara özel 20 bin lira indirim!

Selin Yapı tarafından inşa edilen Rings İstanbul projesinde babalar gününe özel kampanya düzenlendi. Kampanya kapsamında 20 - 22 Haziran tarihleri arasında ev almak isteyen tüketiciye 20 bin liraya varan indirim fırsatı sunuluyor.

Selin Yapı Rings İstanbul Evleri'nde stüdyo daireler 240 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul projesi Selin Yapı imzasıyla yükseliyor. Daire büyüklüklerinin 79 ile 273 metrekare arasında değişiklik göstdiği projede stüdyo dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Rings İstanbul Evleri'nde 1+1 daireler 435 bin TL'den başlıyor!

Selin Yapı imzasıyla inşa edilen Rings İstanbul projesi Sancaktepe'de hayata geçiriliyor.Toplam 1.500 konuttan oluşan projede 1 oda 1 salon evlerin fiyatları 435 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

selin yapı ticari proje Haberi

selin yapı ticari proje

Yatınmcının artık ezber bozduğuna dikkat çeken Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ataç, İzmir'in gelişen ulaşım ağı ve lojistik merkezi olma hedefiyle çok kısa sürede önemli noktaya geleceğinin altını çizdi. Gayrimenkul alanında İzmir'i henüz uçuşa geçmemiş bir uçağa benzeten Ataç, "Bu uçağa şimdi binen uçar. Sonra binmek isteseniz de geç kalırsınız" diye konuştu. İzmir'de çok sayıda konut projesi olmasına karşın ticari projelerin az sayıda bulunduğuna dikkat çeken Ataç, "Ticari gayrimenkullerin yatırım açısından konuta göre çok daha getirişi fazla. İzmir başta olmak üzere özellikle 1 + 1 konutların yatırımcısına getirişi aylık 800 TL civarında olurken, aynı değerdeki bir ticari gayrimenkulün kira getirişi ise 1500 TL'yi buluyor. Yatırımcılara tavsiyemiz artık konut değil ticari gayrimenkulu tercih etmeleridir" dedi. 

Selin Yapı olarak İzmir'in yeni çekim merkezi...