03 / 05 / 2024

sell and leaseback satış sistemi

sell and leaseback satış sistemi

Üsküdar Bulgurlu Mahallesi'ndeki 687 metrekarelik gayrimenkulün 9 milyon TL bedelle Sell and Leaseback yöntemiyle satılması ve sözleşme sonunda geri alınması için Reysaş GYO ile Ak Finansal Kiralama arasında sözleşme imzalandı

Doğuş GYO'dan D-Ofis Maslak'ta 40 bin euroluk satış!

Doğuş GYO, D-Ofis Maslak gayrimenkulünün 40 bin euro bedelle Sell and Leaseback yöntemiyle satılması ve sözleşme vadesi sonunda geri alınması için Finansal Kiralama Sözleşmesi imzaladı.

Reysaş, Üsküdar'daki gayrimenkulünü 9 milyon TL'ye sattı!

Üsküdar Bulgurlu Mahallesi'ndeki 687 metrekarelik gayrimenkulün 9 milyon TL bedelle Sell and Leaseback yöntemiyle satılması ve sözleşme sonunda geri alınması için Reysaş GYO ile Ak Finansal Kiralama arasında sözleşme imzalandı

Kent'Sell'den kira fiyatına daire sahibi olma imkanı!

EYG Grup bünyesinde markalı konut projelerinden satın aldığı sıfır daireleri avantajlı ödeme modelleri geliştirerek satan; böylece 'bitmiş konut satışına uzmanlık getiren' ilk iş modelini ortaya koyan Kent'SELL, 1. yılını doldurdu.

AND Analiz Test Ölçüm ve Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

AND Analiz Test Ölçüm ve Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi 24 Şubat 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de, Hüseyin Avni Yazıcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Cushman and Wakefield, yıllık gayrimenkul raporunu açıkladı!

A sınıfı ofis pazarında, Avrupa’da en yüksek artışı yüzde 30 ile Türkiye gösterdi . İstanbul’un 3 önemli caddesi; Avrupa’da en yüksek kira artışlarının yaşandığı 10 pazar içinde yer aldı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'den olağandışı fiyat artışı açıklaması!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu ' nda olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin açıklamada bulundu.

Martı GYO'dan, olağandışı fiyat ve miktar hareketi açıklaması!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., bugün İMKB'de işlem gören şirket hisselerinde görülen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak, KAP'a bir açıklama yaptı.

Ali Çandır: Antalya turizm yatırımına hazır!

BAGEV'in önderliğinde gerçekleşen Kore-Türkiye Girişimcileri Konferansı'nda Güney Kore Cumhuriyeti Büyükelçisi Cho Yunsoo ile BAGEV Başkanı Ali Çandır'ın ikili ülke görüşmeleri ve projeleri konuşuldu. Antalya'nın yatırım için hazır olduğu konuşuldu.

Air Sell Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu İstanbul Şubesi açıldı!

Air Sell Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu İstanbul Şubesi 4 Şubat 2015'te 50 bin TL sermaye ile, Atilla Güngör Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Boost Travel And Cargo Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boost Travel And Cargo Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Anwar Mayar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta Zeytinburnu, Nuripaşa Mahallesi, Mrv Caddesi'nde kuruldu.

GN Engineering And Consultancy LTD Merkezi İngiltere İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

GN Engineering And Consultancy LTD Merkezi İngiltere İstanbul Merkez Şubesi, Gökberk Şener Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta Yedpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

AND projesinde karbon ayak izi sıfırlandı!

Anadolu Gayrimenkul, ilk ofis projesi olan AND şantiyesinde düzenlediği zirvede, sektörün profesyonellerini bir araya getirdi. AND 2015 Zirvesi adı verilen etkinlikte tüketilen yeşil enerji hesaplanarak, karbon ayak izi sıfırlandı.

AND 2015 Zirvesi düzenlendi!

Anadolu Gayrimenkul, sektörünün profesyonellerini bir araya getirdiği “ AND 2015 Zirvesi ”ni 08 Ocak Perşembe düzenledi. Etkinlikte tüketilen yeşil enerji hesaplanarak, karbon ayak izi sıfırlandı.

sell and leaseback satış sistemi Haberi

sell and leaseback satış sistemi

Üsküdar Bulgurlu Mahallesi'ndeki 687 metrekarelik gayrimenkulün 9 milyon TL bedelle Sell and Leaseback yöntemiyle satılması ve sözleşme sonunda geri alınması için Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Ak Finansal Kiralama A.Ş. arasında finansal kiralama sözleşmesi imzalandı


Açıklama:

Şirketimizin 01/12/2015 tarih ve 246 sayılı Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda; mevcut kredi borçlarının kapatılması ve finansal giderlerin azaltılması amacı ile İstanbul İli Üsküdar İlçesi Bulgurlu Mahallesi 60 Ada 24 Parsel üzerindeki 687 m2 gayrimenkulün 9.000.000-TL bedelle Sell and Leaseback yöntemiyle satılması ve sözleşme sonunda geri alınması için şirketimiz ile Ak Finansal Kiralama A.Ş. arasında Finansal Kiralama Sözleşmesi imzalanmıştır.


Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.


Dosya için