10 / 05 / 2024

Selman Kerimoğlu bayram oteli

Selman Kerimoğlu bayram oteli

Kendisinin 1964 doğumlu olduğunu hatırlatan Vali Münir Karaloğlu, " Ben doğmadan önce yapılan otelin yıkılmasından sorumlu olamam. Böyle bir saçmalık olamaz. " ifadesini kullandı.

Erf Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erf Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Keleş ve Nuri Hacıkerimoğlu ortaklığında kuruldu.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu’ndan bayram sonrası dolar tahmini! Hemen buraya bakın, sonra pişman olmayın!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, bayram sonrasında dolar kurundaki olası hareketleri ve yaşanabilecek gelişmeleri değerlendirerek, dolar kurunun yükseliş eğilimine girebileceğini belirtiyor.

Bakan Abdülkadir Uraloğlu’ndan vatandaşlara Kurban Bayramı müjdesi!

Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Yurttaşımıza bayram müjdesi” başlığı ile yaptığı açıklamada Kurban Bayramı ve yaz tatili öncesinde yolcu taleplerinin karşılanması amacıyla trenlerde 24 bin 472 kişilik kapasite artışına gidildiğini ve biletlerin yarından itibaren satışa çıkacağ

Ova Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ova Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Selman Eroğlu tarafından kuruldu.

Bayram'da araç kiralamak isteyenler dikkat! Bu tuzağa düşmeyin!

Ramazan bayramının yaklaşması ile beraber ailesiyle şehir dışına çıkmak yada ziyaretlere gitmek için araç kiralamak isteyenler için Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, dolandırıcıların tuzağına düşmemeleri konusunda uyardı.

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere ikramiye sözü: Banka hesabınıza tek seferde 15 bin TL yatacak

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu akşam saatlerinde saat 21.00'i işaret ederek emeklilere çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu, emeklilere bayram ikramiyesi sözü verdi. İşte tüm detaylar...

Tunç Şatıroğlu, altın yatırımcısına müjdeyi verdi! 'Perşembe bayram var'

Altın ve gümüş için Amerikan 10 yıllarına dikkat çeken Tunç Şatıroğlu, yakında yükselişlerin geleceğini ifade etti. Özellikle Perşembe gününü işaret eden Şatıroğlu, yatırımcı için sabırlı oldun imasında da bulundu.

Mahmutoğlu Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mahmutoğlu Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selman Bayındır tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere bayram ikramiyesi müjdesi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde emeklilere 2 asgari ücret bayram ikramiyesi vereceklerini açıkladı.

Bayram alışverişlerinde klima, derin dondurucu ve beyaz eşya satışı arttı

E-Ticaret Altyapı Sağlayıcıları Derneği (EDER) Kurucu Üyesi ve Projesoft Üst Yöneticisi (CEO) Yüksel Eminoğlu, bayram alışverişlerinde klima, derin dondurucu ve beyaz eşya satışının arttığını belirterek, online sanal poslardan satışın yüzde 42'ye yükseldiğini bildirdi.

4 milyon aileyi ilgilendiriyor! Devletten bayram harçlığı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu Kurban Bayramı’ndan önce başvuruların başlayacağını ve 750 TL kadar ödeme yapılacağını söyledi.

Bayram ikramiyesini az bulan emekliye büyük müjde şimdi geldi! SGK-SSK ve Bağkur’lu emeklilere 2 bin 500 TL nakit para!

1.100 TL bayram ikramiyesi alan emeklilere büyük müjde geldi. Bankalar, SGK-SSK ve Bağkur’lu emeklilere 2 bin 500 TL nakit para verecek...

Ahu Aysal Kerimoğlu 30 milyon TL'ye yalı aldı!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Ahu Aysal Kerimoğlu'nun yeni aldığı yalı dairesine ilişkin yazdı. Peki Ahu Aysal Kerimoğlu nerede yalı aldı? İşte ayrıntılar...

Selman Kerimoğlu bayram oteli Haberi

Selman Kerimoğlu bayram oteli


Van depreminde yıkılan Bayram Oteli'nin altına kalarak hayatını kaybeden Selman Kerimoğlu'nun ailesinin Anayasa Mahkemesi'ne yaptığı bireysel başvurunun ardından mahkemenin 20 bin lira tazminata ve dönemin yöneticileri hakkında soruşturma açılmasına hükmetmesine dönemin Van valisi olan Bursa Valisi Münir Karaloğlu tepki gösterdi.


Kendisinin 1964 doğumlu olduğunu hatırlatan Vali Karaloğlu, "Ben doğmadan önce yapılan otelin yıkılmasından sorumlu olamam. Böyle bir saçmalık olamaz." ifadesini kullandı.


Van'da 23 Ekim 2011'de meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremde yıkılan Bayram Oteli'nin altında kalan 24 kişi hayatını kaybetmişti. Ölenlerden Selman Kerimoğlu'nun kişisel başvurusu üzerine davaya bakan Anayasa Mahkemesi devletin 20 bin lira tazminat ödemesine hükmetmişti. Ayrıca dönemin Van Valisi ve Afet ve Acil İşler Daire Başkanlığı (AFAD) görevlileri soruşturma açılmasına izin vermişti.


Ayrıntılı...