22 / 05 / 2024

Selman Şalış

Selman Şalış

Bios Yapı İnşaat Kentsel Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Katar, Selman Şalış, Emine Kara tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu.

Selman Özgün: Doğal malzemelerle ev yapma üzerine yoğunlaşılmalı!

Helmann Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada, yık-yap modelinin sürdürülebilir olmadığını ve daha çevreci alternatiflere yönelinmesi gerektiğini söyledi.

Ev alırken bu 3 maddeye dikkat!

Türkiye'nin deprem gerçeğine dikkat çeken Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) üyesi Helmann Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, depreme karşı ev alırken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.

Kral Selman'dan Irak'taki imar çalışmalarına destek!

Kral Selman Irak hükümetinin ülkenin yeniden imarı konusunda atacağı adımları destekleyeceğini açıkladı.

Bios Yapı İnşaat Kentsel Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bios Yapı İnşaat Kentsel Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Katar, Selman Şalış, Emine Kara tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu.

Beyazıthan Gayrimenkul ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Beyazıthan Gayrimenkul ve Turizm Limited Şirketi, Erkan Ekilsin, İlker Akkoç, Selman Çalık tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım'da Fatih, Şehsuvarbey Mahallesi, Müsellim Sokak'ta kuruldu.

Hendek teleferik projesi için çalışmalara başlandı!

Hendek Belediyesi Sosyal Tesisleri' nden, Bayraktepe ve de Selman Dede Orman Park arasına yapılacak olan, yaklaşık 4 kilometrelik mesafeye teleferik hattı yapılması için, çalışmalara başlan dı...

Diyarbakır'da köşk ve türbe proje hizmet alım ihalesi!

Diyarbakır Atatürk ve Pamuk Köşkleri ve Nusaybin Selman-ı Park Türbesi proje hizmet alım işi yaptırılacak...

Selma Can: Osmanlı mimarisi, ermeni ve rumlara mal edilmeye çalışılıyor!

Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar  Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Kuramsal Anabilim Dalı"nda görevli Yrd. Doç. Dr.  Selman Can, İstanbul"un son dönem mimari mirasının Ermeni ve Rumlara mal edilmeye  çalışıldığını söyledi

Adil Bey Konut Satın Alırken Nelere Dikkat Ediyor? - 2

Bu yazımızda da konut alıcısı Adil Bey, konut ya da konut projesinden yer satın alırken dikkat edilmesi gerektiğini düşündüğü hususları da şu şekilde sıralamaya devam etti:

Adil Bey konut satın alırken nelere dikkat ediyor? -1

Konut alıcısı Adil Bey, konut satın almanın insan yaşamının en önemli kararlarından biri olduğunu, konunun yasal, ekonomik, sosyal, kültürel, teknik, bürokratik ve psikolojik birçok boyutu bulunduğunu bilmektedir. Bu nedenle, konut satın almadan ya da bir

Konut alıcısının 2008'e bakışı

Yılsonlarında değerlendirme yapma kervanına bu yıl konut alıcısı Adil Bey de katıldı ve yorumunu yaptı: "Durağan dönemler bir fırsat olarak algılanmalıdır..."

Alışveriş merkezleri emlak fiyatlarını nasıl ve neden etkiliyor?

Ülkemizde gayrimenkul sektöründe en fazla hareket alışveriş merkezleri alanında yaşanıyor. Bu yarış sayesinde son yıllarda neredeyse bitişik nizam alışveriş merkezlerine sahip olduk.

Konut alıcısı Adil Bey

Elektronik Mühendisi Adil Bey 33 yaşında, evli, bir çocuklu. Özel sektörde, iyi bir şirkette müdür. Eşi, bir firmada İnsan Kaynakları uzmanı. Uzun süredir, konut almayı kafalarına koymuşlar. Ama kafaları karışıkmış. Nedenini öğrenmeye çalışıyoruz, Adil Be

Selman Şalış Haberi

Selman Şalış

Bios Yapı İnşaat Kentsel Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Katar, Selman Şalış, Emine Kara tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu. 


Bios Yapı İnşaat Kentsel Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...