18 / 05 / 2024

Sema Başavcı starax

Sema Başavcı starax

Sema Başavcı, STARAX Satış Pazarlama Direktörü görevi kapsamında mutfak, banyo ve mobilya aksesuarları ürünlerinin yurtiçi ve yurtdışı bütün satış, pazarlama, marka yönetimi ve iletişim faaliyetlerinden sorumlu olacak.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

İBB'nin Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusu bir yıldır bekletiliyor!

Çevre şehirlerdeki depremlerde bile hasar gören Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusunun bir yıldır bekletildiği gündeme geldi. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün, açıklamalarda bulundu ve duruma tepki gösterdi. 

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli: Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli son zamanlarda gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yasası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz" dedi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları....

Avcılar sahildeki Hayrola Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı!

İBB'nin yetkisindeki alanda, Avcılar sahilde konumlanan Hayrola Lunapark’ın dört senedir işgal edilerek işletildiği belirlendi. Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı.

Avcılar Belediye binası için yıkım işlemleri başladı!

51 sene önce inşa edilen Avcılar binası için yıkım işlemleri başladı. Yapılan çalışmalarda binada çok sayıda demir olduğu ve beton kalitesinin çok düşük olduğu belirtildi.

SMA Başak Yapı Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

SMA Başak Yapı Mühendislik Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sema Başak tarafından kuruldu.

Avcılar'da yeni okulun inşaatına başlandı!

Eğitime önem veren Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, yeni okul dönemi yaklaşırken Avcılar’da çocuklar için başlattığı eğitim seferberliğine devam ediyor.

Hasan Avcı, Altıeylül Belediye Başkanı oldu!

Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Hasan Avcı kazandı..

Muhammed Avcı: Rize'de kentsel dönüşüm başlamalı!

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı, katıldığı canlı yayın programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 

Başakoğlu İnşaat Yapı Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Başakoğlu İnşaat Yapı Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Başak, Sema Başak ve Samet Mecit Başa ortaklığında kuruldu.

Avcılar Tahtakale'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başlıyor!

167 hektar alanının kentsel dönüşüm kapsamında yenileceği Avcılar Tahtakale Mahallesi'nde 2 yıllık bekleyişin sonuna gelindi. Hak sahipleriyle görüşmelerin önümüzdeki günlerde başlayacağı Tahtakale'de 6 bin 125 konut dönüşecek.

Avcılar Tahtakale ve Başakşehir Altınşehir'de dönüşüm hız kesmiyor!

İstanbul Avrupa Yakası'nda Avcılar İlçesi, Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahalle'lerinde kentsel dönüşüm projeleri tam gaz devam ediyor.

TOKİ Avcılar ve Başakşehir Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi Kentsel Tasarım Projelerinin hazırlanması danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

Sema Başavcı starax Haberi

Sema Başavcı starax

Mutfak ve mobilya aksesuarları sektörünün lider markası STARAX'ın Satış Pazarlama Direktörü Sema Başavcı oldu. Sema Başavcı, STARAX Satış Pazarlama Direktörü  görevi kapsamında mutfak, banyo ve mobilya aksesuarları ürünlerinin yurtiçi ve yurtdışı bütün satış, pazarlama, marka yönetimi ve iletişim faaliyetlerinden sorumlu olacak. 

Sema Başavcı, 20 yıllık kariyerinde Aselsan, Swarovski, Ayaydın Miroglio, Nike, Vakko  markalarında görevler aldı. Son olarak Sur Çelik Kapı’nın satış pazarlama direktörlüğünü yürüten Sema Başavcı, bundan sonra deneyimlerini STARAX'ın iş ve iletişim hedeflerine ulaşmak için...