30 / 04 / 2024

sembol inşaat kimin

sembol inşaat kimin

Rixos Otelleri ve Sembol İnşaat’ın patronu Fettah Tamince kimdir? Fettah Tamince'nin eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz bu haberde. İşte özgeçmişi ile Fettah Tamince...

Fransa'nın sembolü 'Notre Dame'ın inşaatı yeniden başladı! 

Fransa'nın sembolü 'Notre Dame'da 15 Nisan 2019'da yangın çıkmıştı. Bir süre sonra katedralin eski haline getirilmesi için inşaat çalışmaları başlatıldı. Fakat koronavirüs sebebiyle inşaat çalışmalarına ara verilmek zorunda kalındı. Şimdi inşaat çalışmaları tekrar başladı...

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları markası ile yatırımlarına devam ediyor!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, inşaat sektöründe 40’ıncı yılı geride bıraktıklarını belirterek, "Avrupa Konutları" markamız, markalı konut sektöründeki başarımızın bir sembolü oldu” dedi...

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Sembol İnşaat, Expo 2017'nin binalarını inşa edecek!

Sembol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tufan Aytekin Gültekin," Expo 2017'nin prestijli binalarını inşa edeceğiz. Böylece uluslararası tecrübelerimize bir yenisini daha ekleyeceğiz" dedi.

Sembol İnşaat'tan Kazakistan'a tren istasyonu projesi!

Kazakistan'da faaliyet gösteren Sembol İnşaat tarafından Orta Asya’daki en büyük ve modern tren istasyonu projesini hayata geçirildi. 200 bin metrekare alanda yer alan tren istasyonu inşaatı 3 yıl sürdü.

Sembol İnşaat geleceğin projelerine imza atacak!

Astana'da şehrin simgesi olan birçok yapıyı hayata geçirdiklerini dile getiren Sembol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tufan Aytekin Gültekin, Kazakistan için uluslararası öneme sahip bu projede yer aldıklarını vurguladı.

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Kocaeli Umuttepe'deki üst geçidi Atlas İnşaat yapacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi B kapısı önünde yaptıracağı yürüyen merdivenli yaya köprüsü inşaatını kimin yapacağı kesinleşti. İnşaatı, Atlas İnşaat'ın yapacağı açıklandı.

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Hakan Kıran Mimarlık, inşaat sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Haliç Metro Geçiş Projesi, Mydonose Showland, Perili Köşk gibi birçok sembol projeye imza atan Mimar Hakan Kıran Mimarlık, inşaat sektöründe büyümeyi hedefliyor.

İnşaat çökmelerinde bir dünya markasıyız!

Bu açıdan Türk mimar, mühendis ve müteahhitleri, inşaat çökmelerinde eşi az bulunur zenginlikte bir koleksiyona imza attı. Suç kimin bilmem …

Sembol İnşaat, Expo 2017'nin ana projecisi oldu!

Başkent Astana, Orta Asya ve BDT ülkelerinin en iddialı projesi olarak tarihe geçecek olan 'EXPO 2017'ye, Sembol İnşaat organizasyonun en büyük yüklenici firması ve ana projecisi olarak dikkat çekiyor.

Mesleki yeterlilik belgesi kaliteli ve güvenli inşaatın sembolüdür!

TÜRKİYE İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası ( İNTES ) Başkanı Celal Koloğlu, toplamsal bilinç çağrısı yaparak. "Mesleki Yeterlilik Belgesi kaliteli ve güvenli inşaatın sembolüdür." dedi...

sembol inşaat kimin Haberi

sembol inşaat kimin

Fettah Tamince kimdir?

Fettah Tamince, 1972 yılı Van, Çaldıran doğumlu. ilköğretimini Çaldıran İlkokulu’nda tamamlayan Fettah Tamince, bugün Sembol İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı.


İlkokul eğitimden sonra, eğitimine Antalya ve Almanya’da devam eden Fettah Tamince, ilk ticari girişlimlerine üniversite yıllarında başladı. 


Fettah Tamince’nin sahibi olduğu şirketlerin faaliyet ve yatırım alanları bugün, turizm, otel yatırımları ve işletmeciliği, inşaat, enerji, gayrimenkul, medya ve eğitim gibi çeşitli sektörleri kapsıyor.


Türkiye, Kazakistan, Ukrayna, Rusya'da projeler hayata geçiren Fettah Tamince, ilk 5 yıldızlı lüks oteli olan Labada Oteli 2000 yılında Antalya Çamyuva’da denize sıfır konumdaki alanda 180 odalı inşa etti.


2001 yılında ise ilk Rixos Oteli’ne Ukraynalı işadamı arkadaşıyla başladı. İnşaatı 8 ayda bitirerek hizmete açtı.


Fettah Tamince, bugün 11’i Türkiye’de, 3’ü Kazakistan’da, Ukrayna, Libya, İsviçre, Mısır, Birleşik Arap Emirlik’lerinde iki ve...