30 / 04 / 2024

Sembol İstanbul adres

Sembol İstanbul adres

Daire teslimlerinin 11 ay sonra yapılması planlanan Sembol İstanbul projesi Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde yükseliyor. İşte Sembol İstanbul yeni yıl kampanyası...

Sembol İstanbul'da fiyatlar 120 bin TL'den başlıyor!

Karden İnşaat imzası taşıyan Sembol İstanbul projesi 3 rezidans bloğundan ve 1 alışveriş merkezinden meydana geliyor. Teslim tarihi 2015 yılı olan projede yüzde 1 KDV uygulaması mevcut.

Sembol İstanbul projesinde 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sembol İstanbul projesinde 54 ofis ve 44 dükkan yer alıyor. Teslimlerinin Aralık 2015'te yapılması planlanan Sembol İstanbul'da yer alan dairelerin fiyatları 120 bin TL'den başlıyor.

Sembol İstanbul'da 3 farklı kampanya!

Karden İnşaat AŞ. tarafından Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesine ait kampanyanın süresi gördüğü ilgi üzerine uzatıldı. Sembol İstanbul'da 3 farklı kampanya düzenlendi.

Esenyurt Hep İstanbul adres!

Esenyurt Hep İstanbul adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Hep İstanbul projesinde cafe, spor alanları, fitness center, sauna, açık - kapalı yüzme havuzları, bisiklet parkuru, yürüyüş yolları, buhar odası bulunuyor...

Karden İnşaat Sembol İstanbul'da yeni yatırım fırsatı!

Karden İnşaat AŞ. tarafından Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesine ait kampanyanın süresi gördüğü ilgi üzerine uzatıldı. Karden İnşaat Sembol İstanbul'da yeni yatırım fırsatı.

Bahçeşehir Sembol İstanbul'un kampanyası uzatıldı!

Karden inşaat'ın Behçeşehir'de hayata geçirdiği Sembol İstanbul Projesi için uygulanan 3 farklı sistemli kampanya yatırımcıların göstermiş olduğu ilgi nedeniyle Ocak 2015 sonuna kadar devam edecek.

Sembol İstanbul'da kampanya uzatıldı!

Sembol İstanbul'da kampanya uzatıldı. Karden İnşaat AŞ. tarafından Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesine ait kampanyanın süresi gördüğü ilgi üzerine uzatıldı.

Karden İnşaat Sembol İstanbul'da 36 ay 0 faiz kampanyası!

Karden İnşaat Aş. tarafından Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesi hızla yükseliyor… Karden İnşaat Sembol İstanbul'da 36 ay 0 faiz kampanyası bulunuyor.

Uniq İstanbul adres!

Uniq İstanbul 100 milyon Euro yatırım bedeli ile hayata geçirildi. Çeşitli aktivite alanlarına yer verilen projede Uniq Ofis de bulunuyor. İşte Uniq İstanbul adres bilgileri...

Sembol İstanbul Busidence bloğu satışa çıktı!

Sembol İstanbul Busidence bloğunu satışa sundu. Avrupa’ nın en iyi karma projesi seçilen Sembol İstanbul, 3 residence ve 1 alışveriş merkezinden oluşuyor...

Sembol İstanbul projesinde metrekaresi 3 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

Karden İnşaat tarafından Beylikdüzü Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesi hızla yükseliyor. Busidence satışlarına metrekare bazında 3 bin 500 ila 4 bin 500 arasında değişiyor.

Evora İstanbul adres!

Evora İstanbul adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.Toplam 4 bin daire ve 52 adet ticari birimden meydana gelen Evora İstanbul projesinde tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor...

Karden Sembol İstanbul'da 30 ay vade 0 faiz!

Avrupa’nın ödüllü projesi Sembol İstanbul şimdi de Yatırımın Sembolü olarak cazip bir yatırım aracı olduğunu kanıtlıyor. Projenin temellerinin atıldığı günden bugüne kadar ciddi prim yapan proje yatırımcısının yüzünü güldürdü.

Karden İnşaat Sembol İstanbul'da metrekaresi 3 bin 500 TL'ye!

Karden İnşaat tarafından Esenyurt'ta yapımına devam edilen iş ve residence hizmetini birleştiren Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul projesinin C Blok satışlarına başlanıldı. Busidence daireler 3 bin 500 ile 4 bin 500 liralık metrekare fiyatlarıyla

Karden Sembol İstanbul'da 30 ay sıfır faiz imkanı!

3 residence ve 1 alışveriş merkezinden oluşan Sembol İstanbul residence dairelere ve home ofislere yer veriyor. Sembol İstanbul, iş ve yaşam dünyasını bir araya getiren tarzı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Sembol İstanbul adres Haberi

Sembol İstanbul adres

Sembol İstanbul kampanyası ile ilgili detaylı bilgi haberimizin devamında yer alıyor. Yüzde 1 KDV uygulanan proje Karden İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.


Satış süreci devam eden Sembol İstanbul Bahçeşehir 3 residence ve 1 alışveriş merkezinden meydana geliyor. Projenin 11 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.


Sembol İstanbul Konutları 'nda yer alan dairelerin alanları 88 metrekareden başlıyor, 200 metrekareye kadar yükseliyor. Proje 17 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Bahçeşehir Sembol İstanbul'da yer alan konutların metrekare fiyatları 3 bin 500 TL ile 4 bin 500 TL arasında farklılık gösteriyor. Projenin A ve B bloklarınde residence, C bloğunda ise konut ve home ofisler bulunuyor.


Sembol İstanbul'un sosyal alanları arasında; Türk hamamı, Fin hamamı, cafeler, çocuk oyun alanları, futbol ve basket sahaları, yürüyüş ve koşu parkurları, tenis kortları,...