05 / 05 / 2024

Sembol İstanbul teslim tarihi

Sembol İstanbul teslim tarihi

Sembol İstanbul projesinde yer alan konutlar için peşin ödemelerde yüzde 10 indirim seçeneği uygulanıyor. Ayrıca projede yüzde 25 peşinat ödeme seçeneğinde ise 30 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor.

Sembol İstanbul projesinde 30 ay 0 faizle! Peşinde yüzde 10 indirimle!

Sembol İstanbul projesi kapsamında yer alan daireler için 3 farklı ödeme seçeneği uygulanıyor. Projedeki konutlar stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor.

Sembol İstanbul'da teslimler başlıyor!

Farklı mimarisi ve karma konsepti ile Avrupa’nın en iyi karma projesi Sembol İstanbul A ve B bloklarda konut sahiplerine 20 mayıs itibari ile tapularını teslim ediyor.

Sembol İstanbul Residence'ın iki bloğu Aralık'ta teslim edilecek!

A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise residence daire ve home ofislere yer veren Sembol İstanbul, A bloğunun satışını tamamladı. C blokta ise satışlar başladı..

Bayrampaşa Axis İstanbul teslim tarihi!

Bayrampaşa Axis İstanbul teslim tarihi olarak 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlandı. Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofislerin büyüklükleri 74 metrekareden başlıyor.

Beylikdüzü Sembol İstanbul'da C blok satışta! 130 bin TL!

Karden İnşaat'ın Bahçeşehir Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı hızla devam eden projesi Sembol İstanbul'un C Bloğu satışa çıktı. Projede fiyatlar 130 bin TL'den başlayarak değişiyor..

Sembol İstanbul'un C Bloku satışta!

Karden İnşaat tarafından İstanbul Bahçeşehir-Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı devam eden Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul'un C bloku 130 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta...

Sembol İstanbul C bloğu yeniden satışta!

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir–Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı hızla devam eden Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul,C Bloğunu satışa sundu.

Sembol İstanbul'da 130 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir–Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı hızla devam eden Busidencekonseptine sahip Sembol İstanbul, C Bloğunu satışa sundu. Yeni bloklarda fiyatlar 130.000 bin TL'den başlıyor.

Basın Ekspres Fortis İstanbul teslim tarihi!

Basın Ekspres Fortis İstanbul teslim tarihi daireler 2016 yılı sonu olarak belirlendi. Toplam 14 bin 523 metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje 3 blok şeklinde yükseliyor.

Sembol İstanbul'da fiyatlar 130 bin liradan başlıyor!

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı hızla devam eden Sembol İstanbul'da C Blok satışa çıktı.

Karden Sembol İstanbul Rezidans'ta 130 bin TL'ye ev!

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı hızla devam eden Sembol İstanbul'da C Blok satışa çıktı. Projede fiyatlar 130 bin TL'den başlıyor..

Sembol İstanbul C Blok satışta!

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir –Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı hızla devam eden Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul,C Bloğunu satışa sundu.

Küçüksu Oryapark İstanbul teslim tarihi!

Küçüksu Oryapark İstanbul teslim tarihi Aralık 2016 olarak planlandı. Otel alanında Crown Plaza'nın yükseldiği projedeki dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Botanica İstanbul teslim tarihi!

Beylikdüzü Botanica İstanbul teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi. Projedeki satılık dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Sembol İstanbul teslim tarihi Haberi

Sembol İstanbul teslim tarihi

Karden İnşaat projesi olan Sembol İstanbul  Avrupa Yakası'nda Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolunda inşa ediliyor. 


1.066 konuttan meydana gelen Sembol İstanbul projesinde 554 ofis ve 44 dükkan yer alıyor. Projenin mimarisinde Çamoğlu Mimarlık'ın imzası bulunuyor. 


Sembol İstanbul projesinde 2 rezidans, 1 busidence ve 1 de alışveriş merkezi kısmı bulunuyor. Projenin kiralanabilir ticari alanı 17 bin metrekare. 



Sembol İstanbul satılık daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Projede A ve B blokları rezidans dairelerden meydana geliyor. C blok ise ofisler için ayrıldı. 


Karma konseptte hazırlanan Sembol İstanbul teslim tarihi 2015 yılının Aralık ayı olarak planlanıyor. 


Sembol İstanbul ödeme koşulları kapsamında  peşinde yüzde 10 indirim, yüzde 25 peşinata 30 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. 


Sembol İstanbul...