04 / 05 / 2024

Sembolik kira bedeliyle anahtar teslim fabrika

Sembolik kira bedeliyle anahtar teslim fabrika

Yatırımcıya “anahtar teslimi fabrika binası” Bütçe Kanunu Tasarısı’na eklendi, kiralama şartlarına YPK karar verecek. Girişimciye, yatırımcıya ‘anahtar teslimi fabrika’ vaadinin yasal zemini için önemli bir adım atıldı.

Düşük kira bedeliyle işinizin sahibi olun! O ilimizde çok sayıda iş yeri kiraya veriliyor!

Düşük kira bedeliyle işinizin sahibi olabilirsiniz. O ilimizde çok sayıda iş yeri kiraya veriliyor! İşte detaylar…

Fikret Şahin: Şehir hastanelerinin kira-hizmet bedeliyle 62 hastane yapılabilir!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin yaptığı açıklamada, şehir hastanelerinin kira-hizmet bedeliyle toplam 62 hastane inşa edilebileceğini söyledi.

Kira depozitosuna 3 aylık kira sınırı!

Borçlar kanunu kapsamında kiracıların ev sahibine ödemesi gereken depozito miktarı en fazla üç aylık kira bedeliyle sınırlanıyor. 

Kleopatra Koyu'nun ihalesi iptal edildi!

Antalya'nın Kemer ilçesindeki Kleopatra Koyu'nun 505 bin lira kira bedeliyle 29 yıllığına kiraya verildiği ihale iptal edildi.

Kira bedeliyle ilgili en merak edilen sorular!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Nedim Türkmen bugünkü yazısında okuyucularının emlakla ilgili sorduğu soruları yanıtladı. İşte o haber...

Marmaris Angel’s Peninsula kiraya veriliyor!

Fethullahçı Terör Örgütü’ne finans desteği sağladığı gerekçesiyle kayyuma devredilen Koza- İpek Holding’e ait otel kiraya veriliyor. Marmaris’teki 7 yıldızlı Angel’s Peninsula otelinin, 7 milyon 500 bin TL kira bedeliyle kiralanması bekleniyor.

Sembolik kira bedeliyle anahtar teslim fabrika binası yapılacak!

Yatırımcıya “anahtar teslimi fabrika binası” Bütçe Kanunu Tasarısı’na eklendi, kiralama şartlarına YPK karar verecek. Girişimciye, yatırımcıya ‘anahtar teslimi fabrika’ vaadinin yasal zemini için önemli bir adım atıldı.

Hükümetin anahtar teslimi fabrika çalışmaları başladı!

Ekonomi Bakanlığı emek yoğun sektörlerin daha fazla destekleneceği bir model üzerinde çalışıyor. Az gelişmiş bölgelerde tekstil ve hazır giyim firmalarına sembolik kira bedeli ile fabrika kurulacak. Anahtar teslimi fabrika çalışmaları başladı.

Yeni hükümetten 'anahtar teslim fabrika binası' geliyor!

AK Parti’nin sandık zaferiyle iş verenden çalışana herkesin yüzünü güldürecek politikalar hayata geçecek. Bu kapsamda tekstil, imalat gibi emek yoğun sektörlerde sembolik kira bedeliyle karşılıksız fabrika binası yapılacak.

Kapalıçarşı kira bedeliyle İstanbul'un en pahalı noktası oldu!

Dünyanın en eski ve en büyük kapalı çarşısı 'Kapalıçarşı', metrekare başına 3 bin 500 dolara varan kira bedeli ile İstanbul'un en pahalı noktası oldu.

Can Reşit Özçiçek: Kira getirisi sunabilen projelere yönenilmeli!

Propa İnşaat"ın İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, 'Özellikle merkezi lokasyonlarda bulunan ve kira getirisi sunabilen projelere yönelmek, yatırımcısına anında kar olarak geri dönüyor.' dedi...

Yüzbinlerce kişinin kira gelirini gizlediği saptandı!

Maliyenin gayrimenkul kiralamasındaki vergi kayıplarına yönelik incelemeleri sonucu, yüzbinlerce kişinin kira gelirini gizlediği saptanmış...

Vakıf GYO'nun kira geliri yüzde 5.22 arttı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2010 yılında ekonomik durgunluğa rağmen kira gelirleri bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 5.22 artarak 3.819.361 TL"ye ulaştı

Sembolik kira bedeliyle anahtar teslim fabrika Haberi

Sembolik kira bedeliyle anahtar teslim fabrika

Plan Bütçe Komisyonu’nda görüşmeleri tamamlanan 2016 Bütçe Kanunu Tasarısı’na eklenen bir madde ile emek yoğun sektörlerde yatırımcıların talebi halinde, sembolik kira bedeliyle, anahtar teslimi fabrika binası yapılması öngörüldü. Böylece yasal zemini 2016 Bütçe Kanun Tasarısı’na eklenen bir maddeyle oluşma yoluna girdi. Bütçe Kanunu’nun Meclis’ten geçmesiyle birlikte yatırımcıların, “Parayı arsaya, binaya veriyoruz, işletmeye sermaye kalmıyor” şikayeti de çözülmüş olacak. Bilindiği gibi Türkiye’de arsa fiyatlarına göre yatırım yeri ve binası maliyeti, genel yatırım maliyetinin yüzde 70’ine kadar ulaşabiliyor


Dünya


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı;


HÜKÜMETİN seçim vaatlari arasında yer alan sembolik kira bedeliyle anahtar teslimi fabrika yapılması vaadine ilişkin yasal altyapı 2016 yılı bütçe tasarısına eklendi.


TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda verilen bir önergeye göre, verilecek desteğin kapsamı ve şartları, fabrika binası yapılacak taşınmazların...