12 / 05 / 2024

semerkand yapı bayrampaşa

semerkand yapı bayrampaşa

Semerkand Yapı, Bayrampaşa’da hayata geçirdiği Bayrampaşa City Line’dan ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 KDV avantajının yanı sıra yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor. Bayrampaşa City Line’da 2+1 daireler 353 bin 700 liradan başlayan fiyatlarla satışa sun

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

Bilgiçler Yapı'dan Bayrampaşa'ya ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni proje! Yakında ön satışta!

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'da 3,1 milyar liralık yatırımla ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni bir projeye imza atacak. İşte ayrıntılar...

Bayrampaşa'daki bazı riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Bayrampaşa ilçesi, Revizyon Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin (Plan Notu İlavesi) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Altuntaş İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik Nakliyat Tur Tic Ve San  Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Altuntaş İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik Nakliyat Tur Tic Ve San  Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi 1 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Altuntaş tarafından açıldı. 

Bayrampaşa Kaymakamlık binası yıkılıp yeniden yapılacak! 

İstanbul Valiliği Proje Koordinasyon Birimi tarafından 1 Temmuz 2019’da hazırlanan “Bayrampaşa Kaymakamlık binası depremsellik analizi” raporunda Bayrampaşa Kaymakamlık binası için ıkılıp yeniden yapılması” önerisi sunuldu...

Bayrampaşa Cezaevi alanına yapılan 2.270 konut oturuma açılmıyor!

Bayrampaşa Cezaevi alanına yapılan 2270 konutluk kentsel dönüşüm projesinin imar planları İBB Meclisi’nde görüşüldü ve AK Parti ve CHP grubu arasında hararetli tartışmalara neden oldu. Yeni imar planı kabul edilmedi...

Bayrampaşa Eski Cezaevi dönüşüm projesi Şubat sonunda başlıyor!

Bayrampaşa'daki Eski Cezaevi binası 2009 yılında Silivri'ye taşınmıştı. Adalet Bakanlığı tarafından takas yöntemiyle ÎBB'ye devredilen arazi İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla Bayrampaşa Belediyesi'ne kentsel dönüşüm çalışması yapılmak üzere tahsis edildi.

Bayrampaşa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Silivri'ye cezaevi yapılmasının ardından 2009 yılında yıkılan Bayrampaşa Cezaevi alanına yapılacak kentsel dönüşüm projesi için ilk kazma vuruldu. Buraya yapılacak konutlara kentsel dönüşüm çalışması uygulanacak diğer mahallelerden vatandaşlar taşınacak.

Bayrampaşa Cezaevi’ne ilk kazma ay sonunda vuruluyor!

2009’da yıkılan Bayrampaşa Cezaevi’ne ilk kazma bu ay sonunda vuruluyor. Maliyeti 1 milyar TL olan projede devlet hastanesi, okul, cami ve yer altı otoparkı yapılacak.

Bayrampaşa Cezaevi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa'nın değişen çehresini anlattı. Aydıner, eski cezaevi alanında dönüşüm yapılacağını ve bölgenin kültür sanat merkezi haline geleceğini söyledi.

Bayrampaşa Axis İstanbul 15 Mayıs'ta açılıyor!

Bayrampaşa'da hayata geçirilen Axis İstanbul kapılarını 15 Mayıs'ta açıyor. Sur Yapı ve Hayat Holding imzası taşıyan Axis İstanbul 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor...

Bayrampaşa Altıntepsi'ye park ve otopark müjdesi!

İstanbul Büyükşehir ve Bayrampaşa Belediyesi işbirliği ile Altıntepsi Mahallesi’ne 4 katlı 120 araç kapasiteli zemin altı otopark ve modern park yapılacak.

semerkand yapı bayrampaşa Haberi

semerkand yapı bayrampaşa

Bugüne kadar 7 bin aileyi ev sahibi yapan Semerkand Yapı, sınırlı sayıda dairenin kaldığı Bayrampaşa City Line projesinden ev sahibi olmak isteyenler için çok özel bir kampanya düzenledi.  Semerkand Yapı, İstanbul’un en hızlı prim yapan lokasyonlarından Bayrampaşa’da inşa ettiği Bayrampaşa City Line projesinden ev alanlara yüzde 1 KDV avantajının yanı sıra yüzde 10 da indirim fırsatı sunuyor.  


Yeni KDV oranlarından etkilenmediklerini söyleyen Semerkand Yapı Satış ve Pazarlama Direktörü Neli Devidas, “Ruhsatımızı 1 Ocak 2013 tarihinden önce aldığımız için bizde KDV yüzde 1” dedi. Yüzde 1 KDV’nin yanı sıra peşin alımlarda yüzde 10 da indirim yaptıklarını belirten Devidas şu bilgiyi verdi: “Daire bedelinin yüzde 50’sini peşin ödeyenlere ise yüzde 5 indirim uyguluyoruz. Daire bedelinin yüzde 25’ini peşin verebilenler ise kalanı...