04 / 05 / 2024

Semih Anar

Semih Anar

Acupor Yapı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yıldırım Ulkat, Semih Anar, Şeyda Erdeveci, Kubilay Kapusuz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu.

ASKON Başkanı Ali Semih Ünlü: Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!

ASKON Eskişehir Başkanı Ali Semih Ünlü yaptığı açıklamada "Biz Eskişehir'in iş adamları olarak, yaklaşan seçimlerde konuşulması gereken en önemli konunun deprem ve depreme hazırlık olduğunu düşünüyoruz." diyerek, "Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!" dedi.

Anar Mammadov kimdir? Anar Mammadov ne iş yapar? 

Anar Mammadov kimdir? Anar Mammadov'ın eğitim durumu nedir? Anar Mammadov kariyeri ve eğitim durumu nedir? Anar Mammadov'ın kim olduğu ve Anar Mammadov'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir? Anar Mammadov'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Semih Kayaalp kimdir? Semih Kayaalp ne iş yapıyor?

Semih Kayaalp ne iş yapıyor? Semih Kayaalp mesleği nedir? Semih Kayaalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Semih Şahin'den rüşvet iddialarına yanıt!

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, belediyede yaşanan rüşvet operasyonunun sonra partisinin yüksek disiplin kuruluna sevk edilmesine yönelik açıklamalar yaptı.

Kayhan Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kayhan Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Kayhan tarafından kuruldu.

Dünyayı ve Türkiye'yi 2040 Yılında Neler Bekliyor?

Dünya ve Türkiye nüfusu gün geçtikçe artıyor.  Bu durumla ile birlikte gelecek yıllarda yaşanabilecek senaryolar şimdiden tartışılmaya başladı. Makine Mühendisi Semih Çalapkulu, 2040 yılında Türkiye'yi ve Dünya'yı nelerin beklediğini kaleme aldı. İşte Çalapkulu'nun o yazısı...

Menesa Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Menesa Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Semih Akdağ tarafından kuruldu.

Dyd İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dyd İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 1 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Semih Demirhan tarafından açıldı.

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Pınar Massena, Ahmet Semih Mumtas, Akın Arın ve Fibrobeton Yapı Elemanları Sanayi İnşaat ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Tomara Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tomara Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Can Yalçın tarafından kuruldu.

Ascy Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ascy Yapı Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alperen Semih Cihan tarafından kuruldu.

Nar34 Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nar34 Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Semih Güner ve Serhat Güner ortaklığında kuruldu.

Arcsur Yapı Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arcsur Yapı Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 350 bin TL sermaye bedeli ile Semih Balkaya tarafından kuruldu.

Semih Anar Haberi

Semih Anar

Acupor Yapı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yıldırım Ulkat, Semih Anar, Şeyda Erdeveci, Kubilay Kapusuz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu. 


Acupor Yapı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Yürürlükteki mevzuata riayet etmek kaydıyla ,aşağıda detayı verilen ürünlerin imalatı alımı,satımı,ithali,ihracı pazarlaması olup detayı aşağıdaki gibidir. 1. İnşaat sektöründe kullanılan her türlü çatı kaplaması prefabrike yapı elemanları, asma yavan ve özellikle akustik tavan malzemeleri, izolasyon malzemeleri, yer ve duvar kaplamaları, 2.İnşaat sektörüne yönelik her türlü makine ,teçhizat, alet edavat ve bunların yedek parçaları, 3.İnşaat sektöründe kullanılan her türlü malzeme,her türlü taş, mermer alçıtaşı, camyünü, kireç, çimento, hazır beton, hazır harç ve betondan mamül briket, künk, zemin, tavan, duvar, kapı, çatı, dış cephe için ses yalıtım...