28 / 04 / 2024

Semih Vural

Semih Vural

Barajlar ve HES Daire Başkan Yardımcısı Semih Vural ve 20. Bölge Müdür Yardımcısı Osman Çiçekdağ beraberlerindeki teknik heyetle birlikte Adıyaman Koçali Barajı İnşaatında teknik incelemelerde bulundu.

ASKON Başkanı Ali Semih Ünlü: Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!

ASKON Eskişehir Başkanı Ali Semih Ünlü yaptığı açıklamada "Biz Eskişehir'in iş adamları olarak, yaklaşan seçimlerde konuşulması gereken en önemli konunun deprem ve depreme hazırlık olduğunu düşünüyoruz." diyerek, "Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!" dedi.

Semih Kayaalp kimdir? Semih Kayaalp ne iş yapıyor?

Semih Kayaalp ne iş yapıyor? Semih Kayaalp mesleği nedir? Semih Kayaalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Erhan Vural Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Erhan Vural Mimarlık Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Vural tarafından kuruldu.

Ahmet Vural Akışık kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Vural Akışık kimdir? Kaç yaşında? Ahmet Vural Akışık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Vural Akışık'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Vural Akışık'ın hayatına dair merak edilenler.

Semih Şahin'den rüşvet iddialarına yanıt!

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, belediyede yaşanan rüşvet operasyonunun sonra partisinin yüksek disiplin kuruluna sevk edilmesine yönelik açıklamalar yaptı.

TMSF, Vural Plastik'in Adana'daki  gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Vural Plastik'in Adana'daki gayrimenkulünü 9 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TMSF, Vural Plastik'in Adana'daki 15 gayrimenkulü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Vural Plastik'in Adana'daki 15 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Semih Yalçın'dan Ayasofya açıklaması!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Ayasofya'ya ilişkin açıklamalarda bulundu. Yalçın, "Ayasofya üzerinde tasarruf hakkı Türk milletine aittir" dedi...

Semih Uz İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semih Uz İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Emine Uz ve Semih Uz tarafından kuruldu.

Semih Şentürk'ün Beykoz'daki villasına ziyaretçi akını!

Eskişehirspor'da top koşturan Semih Şentürk ve eşi Pınar Şentürk Beykoz'daki villalarını 19 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Evin meraklıları evi görmek için sıraya girdi.

Semih Şentürk Beykoz'daki villasını 19 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Uzun süre Fenerbahçe'de top koşturan ve şimdi Eskişehirspor için ter döken Semih Şentürk, Beykoz'daki villasını satışa çıkardı. Şentürk villa için 19 milyon TL istiyor...

Semih Esen: Konyaaltı’nda 40 yıllık imar hataları var!

30-40 yıl öncesinden gelen imar problemlerinin devam ettiğini söyleyen Millet İttifakı’nın Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen Konyaaltı’nda imar bekleyen mahallelere imar gelmesini sağlayacaklarını ifade etti.

Yılmaz Vural'ın Kadıköy'deki evine hırsız girdi!

Ünlü teknik direktör Yılmaz Vural'ın Kadıköy Göztepe'deki evine hırsız girdi. Hırsızların televizyonu çaldığı öğrenildi...

Semih Vural Haberi

Semih Vural

Tarımsal sulama, enerji ve içmesuyu maksatlı Koçali Barajının gövdesi, ön yüzü beton kaplı kaya dolgu tipinde olup temelden yüksekliği 124 m talvegden yüksekliği 118 m’dir. 5.339.268 m3 gövde dolgu hacmine sahip barajda gövde sıyırma kazısı ve derivasyon tüneli inşaatı devam etmekte olup, dolusavak kazısı tamamlanmış ve beton imalatına başlandı.


Baraj tamamlandığında Adıyaman ilinde 187.707 dekar tarım arazisi sulanacak, 31.500.000 hm3/yıl içme suyu sağlanacak ve 98,7 GW/yıl enerji üretilecek.



Adıyaman...