04 / 05 / 2024

Semiha Güneş kentsel dönüşüm açıklaması

Semiha Güneş kentsel dönüşüm açıklaması

İZSİAD Başarı Hikayeleri Sohbetleri’nin bu haftaki konuğu Epig Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı ve İZSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Semiha Güneş, "Bugün İzmir’in gündeminde olan kentsel dönüşüme ada bazında bakılmalı; ada dönüşmeli, parsel değil. Bu dönüşüm olursa onun adı kentsel dönüşüm olur" dedi.

Antalya Güneş'te kentsel dönüşüm başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kepez'e bağlı Güneş Mahallesi'nde kaçak yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

İzmir'de kentsel dönüşüm ada bazında yapılmalı!

İZSİAD Başarı Hikayeleri Sohbetleri’nin bu haftaki konuğu Epig Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı ve İZSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Semiha Güneş, "Bugün İzmir’in gündeminde olan kentsel dönüşüme ada bazında bakılmalı; ada dönüşmeli, parsel değil. Bu dönüşüm olursa onun adı kentsel dönüşüm olur" dedi.

Kepez Güneş Mahallesi'nde 156.2 milyon TL'lik dönüşüm!

Antalya'nın Kepez İlçesi Güneş Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor. 9,7 hektarlık alanda hayata geçirilecek proje için ihale bugün düzenleniyor. 

Kepez Güneş Mahallesi'nde dev dönüşüm başlıyor!

Antalya'nın Kepez İlçesi'ne bağlı Güneş Mahallesi'nde riskli alan ilan edilen yaklaşık 9,7 hektarlık alan kentsel dönüşüm başlıyor. Kentsel dönüşüm ihalesi 13 Aralık'ta yapılacak...

Huzurlu Marmara Güneşli güncel fiyatları!

Huzurlu Marmara Güneşli güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. İstanbul Güneşli'de Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor.

Kentler güneş enerjisiyle dönüşecek!

Kentsel Dönüşüm ve Güneş Enerjisi konulu Yuvarlak Masa toplantısı EkoRE sponsorluğunda düzenlendi. Toplantıda güneş enerjisi ve temiz enerji kaynaklarının kentsel dönüşümle üretilen yeni binalardaki rolü, akıllı bina sistemleri ve teknolojinin gayrimenkul sektörüne katkıları konuşuldu..

Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri!

Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri ne zaman?

Huzurlu Marmara Güneşli ne zaman teslim?

Huzurlu İnşaat tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli projesi Basın Ekspres yoluna yakın mesafede konumlanıyor. Peki Huzurlu Marmara Güneşli ne zaman teslim?

Huzurlu Marmara Güneşli için proje alanında yıkım başladı!

Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinin ardından Güneşli’de kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilecek Huzurlu Marmara Güneşli için proje alanında yıkım başladı. Bağcılar

Huzurlu Marmara Güneşli projesi!

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan Huzurlu Marmara Güneşli projesi 310 adet konuttan meydana geliyor.

Güneşli, inşaat firmalarının dikkatini çekiyor!

Kentsel dönüşümün de etkisi ile sanayi bölgesi konumundan çıkıp yeni bir yüze kavuşan Güneşli- Basın Ekspres Yolu, arazilerin büyük ve işlenebilir olması, parçalı mülkiyet olmaması ve lokasyon avantajı ile yatırım yapmak isteyen inşaat firmalarının dikkatini çekiyor

Cengiz Güneş: Elazığ Çatalçeşme'de acilen dönüşüm yapılmalı!

Elazığ’ın tarihi mahallelerinden Çatalçeşme Mahallesi Muhtarı Cengiz Güneş, “Olası bir depremde mahallede yaşayan insanların yüzde 70’i hayatını kaybedebilir” dedi. Güneş, mahallelerinde acilen kentsel dönüşüm yapılması gerektiğini söyledi.

Kocaeli Yapı Müteahhitleri'ne kentsel dönüşüm anlatıldı!

İzmit Belediyesi’nden Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği’ne kentsel dönüşüm ile ilgili bilgi verildi. Karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan toplantının oldukça yararlı geçtiği kaydedildi.

Semiha Güneş kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

Semiha Güneş kentsel dönüşüm açıklaması

İZSİAD Başarı Hikayeleri Sohbetleri’nin bu haftaki konuğu Epig Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı, aynı zamanda İZSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Semiha Güneş oldu. 

Milliyet'te yer alan habere göre; İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt, İzmir’i baştan yaratan kadın olarak tanıdıkları Semiha Güneş’i ağırlamaktan memnun olduklarını dile getirdi. 

20 kişilik genç bir ekiple, 2010'den beri İzmir’de önemli projelere imza atmaya başladıklarına vurgu yapan Güneş, “Bugün İzmir’in gündeminde olan kentsel dönüşüme ada bazında bakılmalı; ada dönüşmeli, parsel değil. Bu mantıkla dönüşüm olursa onun adı kentsel dönüşüm olur. Çevresine de uyumlu, sadece görsel değil içinde yaşamı kolay, konforlu mekanlar yaratmalıyız” diye konuştu.

Öne çıkan projeler

Mahal Bomonti, Bortar, My Via, Megapol İzmir, Narova gibi içine sinen güzel projeler yarattığını dile getire Güneş, “Her birini kendiminmiş gibi çalıştım....