03 / 05 / 2024

Semihhan Aydemir

Semihhan Aydemir

Açıklanan veriler ile ilgili değerlendirmede bulunan GEN YAPI ve SALOON RESIDENCE PROJESİ Pazarlama ve Medya İlişkileri Yöneticisi Semihhan Aydemir ' Konut piyasası toparlanma gösteriyor ' dedi.

Semihhan Aydemir: İnşaat sektörü asla durmayacak!

Saloon Residence Konut Prosine imza atan Gen Yapı, Pazarlama ve Medya İlişkileri yönetimine Uluslararası Gazeteci, Yazar ve Gayrimenkul alanında sektörel medya çalışmaları yapan Semihhan Aydemir’i getirdi.

Demiray Karot Makina İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiray Karot Makina İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aydemir ve İdris Aydemir ortaklığında kuruldu.

Maş Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maş Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Altun, Osman Şevki Aydemir ve Ahmet Seven ortaklığında kuruldu.

Rocca Mimarlık Tasarım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rocca Mimarlık Tasarım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Aydemir tarafından kuruldu.

Prodate Yapı Malzemeleri İnşaat Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prodate Yapı Malzemeleri İnşaat Reklam Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Aydemir tarafından kuruldu.

Nisa Polimer Metal Nakliye İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisa Polimer Metal Nakliye İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydemir Kayasan tarafından kuruldu.

TÜİK Eski Başkanı Aydemir: ‘Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım’

TÜİK’in açıkladığı düşük enflasyonun halkı yoksullaştırdığını belirten Birol Aydemir, “Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım” dedi. Aydemir, ekonominin bir senede yoluna girebileceğini söyledi.

Aedos Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Aedos Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Ataköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Aydemir ve Kerim Aydemir ortaklığında kuruldu.

Saar34 Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saar34 Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Aynur Arzu Aydemir ve Şaban Özbiçer ortaklığında kuruldu.

Gamze Yapı İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gamze Yapı İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Aydemir tarafından kuruldu.

Ek gösterge bekleyenlere şok! Maaşlar yanlış yatmış

Emekli maaşlarında beklenen gelişmeler yakından takip ediyor. Fakat 3600 Ek Gösterge ile alakalı yaşanan bir gelişme gündeme bomba gibi düştü. Eski TÜİK Başkanı Birol Aydemir, Maaşlar yanlış yatmış! Hemen hesabınızı kontrol edin. açıklamasını yaptı.

Ahb Karavan Hizmetleri İnşaat Mobilya Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahb Karavan Hizmetleri İnşaat Mobilya Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Aydemir tarafından kuruldu.

O ilde KDV muafiyeti ve taksit fırsatıyla 2 adet arazi satılıyor! 154 bin TL'ye gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Siirt Kurtalan Milli Emlak, Siirt ili, Kurtalan ilçesi, Aydemir Mahallesi'nde yer alan 2 adet araziyi KDV'den muaf ve taksit fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Ald Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Ald Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Akın Aydemir tarafından kuruldu.

Semihhan Aydemir Haberi

Semihhan Aydemir

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)’nun açıkladığı konut satışları istatistikleri verilerine göre Ekim ayında Türkiye genelinde toplam konut satışları bir önceki yılın aynı dönemine göre %25,3 oranında artarak toplam satışın 95.645 konut olduğunu açıkladı. Açıklanan veriler ile ilgili değerlendirmede bulunan GEN YAPI ve SALOON RESIDENCE PROJESİ Pazarlama ve Medya İlişkileri Yöneticisi Semihhan Aydemir, beklendiği gibi 2014 yılı ikinci yarısından bu yana inşaat sektöründe önemli bir hareketliliğin olduğuna dikkat çekerek sektörel gelişmeler ile ilgili şunları söyledi:


“Sürekli olarak tekrar ediyorum belki ama şunu bilmek gerekir. Ekonomide lokomotif rol oynayan sektörlerde her ne kadar durgunluk olsa da belli bir kırılmadan sonra yeniden toparlamalar yaşanır ve gerçek değerini bulur” dedi.


Aydemir daha sonra sözlerine şöyle devam etti: “Gayrimenkul sektörü 2014 yılına iyi başlamamasına, yılın birinci ve...