17 / 05 / 2024

Semir Helvacı

Semir Helvacı

Çok sayıda cesur girişimci, yıkılmaya yüz tutmuş eski Antakya Evlerini özverili çalışmalar sonucunda tekrar ayağa kaldırdı, bu değerlerimizi cafe, restoran, eğlence mekanı olarak değerlendirerek canlandırdı, coşkusuna coşku kattı.

İlhan Helvacı kimdir? İlhan Helvacı ne iş yapmaktadır?

İlhan Helvacı'nın eğitim durumu nedir? İlhan Helvacı kimdir? İlhan Helvacı kariyeri ve eğitim durumu nedir? İlhan Helvacı'nın kim olduğu ve İlhan Helvacı'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. İlhan Helvacı'nın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Emsa Hafriyat Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emsa Hafriyat Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Helvacı tarafından kuruldu.

Msn Royal Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Msn Royal Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mehmet Göz ve Nesrin Helvacıoğlu ortaklığında kuruldu.

Mustafa Helvacıoğlu kimdir?

Adese Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Helvacıoğlu kimdir? Mustafa Helvacıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Helvacıoğlu'nun biyografisi...

Mustafa Helvacıoğlu, Adese Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

Adese Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Helvacıoğlu'nun "Genel Müdür" olarak atanmasına, Nurettin Örücü'nün "Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı" olarak atanmasına karar verildi. 

Keşan'da toplu konut projesi için çalışmalar başladı! 

Edirne Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan'da inşa edilecek toplu konut projeleri için çalışmalarının başladığını duyurdu. 

Siirt'teki tarihi çarşı için yıkım kararı!

Geçtiğimiz yıl Siirt Belediyesi ve Dicle Kalkınma Ajansı tarafından restore edilen tarihi Helvacılar Çarşısı için yıkım kararı alındı.

Aliağa Belediyesi eski hizmet binası sağlık ocağı olacak!

Aliağa Belediyesi, Helvacı Eski Belediye Hizmet Binası'nı sağlık ocağına dönüştürme kararı aldı. 

​​​​​​​Murat Helvacı kimdir?

Özkaradenizliler1 İnşaat Elektronik Gıda Tekstil Kimya Nakliyat Ticaret Limited Şirketi'nin kurucusu Murat Helvacı kimdir? Murat Helvacı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Murat Helvacı yeni şirket kurdu!

Eczacıbaşı Yapı Grubu Satış Direktörü Murat Helvacı, kendi şirketini kurdu. Özkaradenizliler1 İnşaat Elektronik Gıda Tekstil Kimya Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de kuruldu.

Özkaradenizliler1 İnşaat Elektronik Gıda Tekstil Kimya Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaradenizliler1 İnşaat Elektronik Gıda Tekstil Kimya Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 650 bin TL sermaye bedeli ile Murat Helvacı tarafından kuruldu.

Bursa Kebap Evi yurt dışına açılıyor! 

Bursa Kebap Evi markasının Yönetim Kurulu Başkanı Cem Helvacı, yurt dışında da şube açacaklarını açıkladı. Cem Helvacı, "İran'a giren ilk Türk zincir restoran biz olacağız." dedi...

Keşan'a 1000 yeni konut!

Edirne Keşan'da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak konutlara dair açıklama yapan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu,“Keşan olarak hedefimiz en az 1000 konut. Bunu TOKİ’yle, Kentsel Dönüşümle ve kendi imkanlarımızla kademe kademe gerçekleştireceğiz.” dedi...

Semir Helvacı Haberi

Semir Helvacı

Zenginler Mahallesinde yoğunlaşan bu coşkulu atmosfer eski Antakya Evlerini hak ettiği eski konumuna taşırken, özlenen tabloyu da oluşturdu. Yaşanan bu kültürel hamle, oldukça durgun bir dönem geçiren kent turizmine olumlu katkı sunmasıyla da dikkat çekiyor.

 Harbiyeli Mehmet ve Semir Helvacı, Zenginler Mahallesindeki eski Antakya Evlerini yaşatan, kültürel hamleyi ilk başlatan cesur girişimciler arasında yer almalarıyla dikkat çekiyor. Yaklaşık 7 yıl önce eski Antakya evini restore eden günümüze kazandıran Mehmet ve Semir Helvacı, bu tarihi mekanı “Nostalji Cafe ve Nargile Evi” adıyla işletmeye başladı. Eski Antakya evlerinin değerini bildiklerini, yaşatmaya çalıştıklarını, bu nedenle Nostalji Cafe'yi hizmete açtıklarını belirten Mehmet ve Semir Helvacı,  iki katlı, avlulu tarihi mekanda, misafirlerini samimi ev ortamında ağırlamanın memnuniyetini, mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Yaklaşık 150 yıllık binanın,...