02 / 05 / 2024

semizkumlar mahalle evi projesi

semizkumlar mahalle evi projesi

Kadınların el becerilerini geliştirerek aile bütçelerine katkı sağladığı Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nin bir diğeri Semizkumlar Mahallesi’nde hizmet vermeye başladı.

Silivri'ye sağlık evi müjdesi!

Mahalle ziyaretlerini Sayalar ve Çayırdere ile sürdüren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, iki mahallenin sorunlarına yönelik bazı talimat verdi. Sayalar’da vatandaşların talep ettiği sağlık evi, Çayırdere’de ise kadınların istekte bulunduğu mahalle evi kısa zamanda inşa edilecek.

Silivri Beyciler Mahalle Evi, Ekim'de hizmete girecek!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Beyciler Mahallesi’nde bir dizi incelemeler yaptı. Başkan Yılmaz, Silivri Belediyesi Beyciler Mahalle Evi’nin Ekim ayı içerisinde hizmete gireceğini müjdeledi.

Eskişehir'de Muttalip belde evi ve hizmet binası açıldı!

Yenileme çalışmaları tamamlanan Muttalip Belde Evi ve yapımı tamamlanan Hizmet Binası, mahalle sakinlerinin yoğun katılımı ile açıldı...

Yüreğir'de kentsel dönüşüm hamlesi!

Adana'nın Yüreğir ilçesinde kentsel dönüşüm hamlesi başladı. İlçede 11 kültürevi, 24 çok amaçlı mahalle evi, 22 spor tesisi, bilim merkezi, kına konağı, 772 konut ve 43 işyerinin yapımı tamamlandı.

Şanlıurfa'da muhtar evi olmayan mahalle kalmayacak!

Şanlıufa'nın Haliliye ilçesinde muhtar evleri proje çalışmaları devam ediyor. Proje kapsamında muhtar evi olmayan mahalle kalmayacak.

Gaziosmanpaşa Paşa Camii Taziye Evi hizmete açıldı!

Gaziosmanpaşa Yeni Mahalle’de inşa edilen Paşa Camii Taziye Evi törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın katıldığı açılışa yoğun ilgi gösterildi.

Adıyaman'a gençlik ve kültür evi inşa ediliyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından şehrin en büyük mahallelerinden biri olan Yeni Mahalle’de, içerisinde konferans salonu ve taziye evininde yer alacağı büyük bir gençlik merkezi ve kültür evi yapılacak.

Akdeniz Belediyesi'nden 7 ayrı yere mahalle evi!

Akdeniz Belediyesi mahalle ve taziye evlerinin sayısını artırıyor. Vatandaşların talebi üzerine 7 ayrı yerde mahalle evi ve taziye evi yapılıyor. 

Silivri Çanta Mahalle Evi hizmete açıldı!

Kadınların el becerilerini geliştirerek aile bütçelerine katkı sağladığı Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nin bir diğeri Çanta Mahallesi’nde açıldı.

Silivri Semizkumlar Mahalle Evi açıldı!

Kadınların el becerilerini geliştirerek aile bütçelerine katkı sağladığı Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nin bir diğeri Semizkumlar Mahallesi’nde hizmet vermeye başladı.

Ünye Saraçlı Mahallesi Muhtar Evi açıldı!

Ünye’de mahalle muhtarlarına daha iyi hizmet verebilmek adına muhtar evi sözü veren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, sözünü tutarak Çınarlık ve Kaledere mahalleleri muhtar evinin ardından Saraçlı Mahallesi Muhtar evini açtı.

Ardahan Çıldır Taziye Evi için ilk kazma vuruldu!

Yıldırımtepe mahalle muhtarı Varidet Aktemur mahallelerin en önemli eksikliklerinden biri olan taziye evi ve imam evinin temelini attıklarını belirtti.

Batman İluh Deresi ve taziye evi için destek çağrısı!

Batman 19 Mayıs mahalle muhtarı Mehmet Kolaldıran Batman Gazetesi'ne röportaj verdi. Mehmet Kolaldıran Tapu, İluh deresi ve yapımına yeni başlanan taziye evi için destek istedi.

semizkumlar mahalle evi projesi Haberi

semizkumlar mahalle evi projesi


Mimarsinan, Alipaşa, Kavaklı, Değirmenköy, Ortaköy, Seymen, Selimpaşa, Gümüşyaka ve Büyükçavuşlu hizmet veren Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nin bir yenisi Semizkumlar’da açıldı. Mahallede yaşayan kadınların yoğun ilgisi gösterdiği Mahalle Evi’nin açılışı Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve eşi Esma Işıklar’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Meral Türkmen Terlikçi ile Mahalle Evleri Sorumlusu Semanur Tülay Olcay’ın da yer aldığı açılışta kadınlar tarafından alkışlarla karşılanan Başkan Işıklar, mahallenin eksiklerini ve talepleri kadınlardan dinledi.



IŞIKLAR: “HUZUR VE HOŞGÖRÜ TÜM İLÇEYE YAYILACAK”


Başkan Işıklar, gerçekleştirdiği ziyaretinde: “Mahalle Evleri sayımız 10’a ulaştı. Yakın zamanda Çanta Mahallemizde de açılmasına yönelik çalışmalarımız sürüyor. Her mahallemizde bir Mahalle Evimiz olacak demiştik. Kursiyerlerimizden yetişen hocalarımız var, bunlar bizi çok mutlu ediyor. Mahalle Evlerimizde çok güzel bir enerji oluştu. Kadınlarımız...