06 / 05 / 2024

Şemsettin Aydın açıklamaları

Şemsettin Aydın açıklamaları

Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, ekonominin lokomotif sektörleri içinde öne çıktığını söylediği inşaat ve konut projelerinin hem istihdama katkı sağladığını hem de başka sektörlerin canlanmasında da etkili olduğunu ifade etti.

Aydın’a kentsel dönüşüm müjdesi! Projenin maliyeti 50 milyon TL!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak ilk kazmanın Karaçay bölgesine atılacağını söyledi.

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

Kiralık ve satılık konutlarda deprem ‘oyunu’! Federasyon başkanından peş peşe açıklamalar!

Depremlerin ardından yüksek ev kiraları iyice artarken, konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu 10 bin TL’nin altında ev bulmanın zorlaştığını söylüyor.

Powell'ın açıklamaları sonrası Bitcoin'de gelişme! Yatırımcılar kara kara düşünüyor

Fed Başkanı Powell'ın 'şahin' açıklamaları sonrası Bitcoin 22.350 dolardan gece saatlerinde 22.010 dolara kadar düştü. Bu seviyeden gelen tepki alımlarıyla 22.000 doların üzerinde tutundu. İşte tüm detaylar...

Merkez Bankası doların ne kadar olacağını açıkladı! Kenarda 1 doları bile olanlar acil baksın! Dolar bu kadar olacak

Geçtiğimiz hafta açıklanan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı sonrası gözler dolara çevrildi. Fed başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarından sonra dolar değer kaybetmeye başladı. Peki dolar ne olur?Merkez Bankası doların ne kadar olacağını açıkladı! Kenarda 1 doları bile olanlar acil baksın! Do

Son dakika altın açıklaması! Analistler resmen rakam verdi! Altın fiyatlarının bugün ne kadar olacağı belli oldu

Altın fiyatlarının yönünü değiştirecek son dakika altın açıklaması geldi. Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'ın açıklamaları ile Avro Bölgesi'nde Sentix yatırımcı güven endeksi verilerinin altın fiyatlarını etkileyeceği belirtildi ve rakam verildi.

Dünya Powell'ın açıklamalarına kilitlendi! Gram altın ne kadar, artacak mı?

Dolarla doğru orantılı bir şekilde yükselişe geçen altının, Fed Başkanı Jerome Powell ve Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'ın açıklamalarının ardından zirve yapması bekleniyor.

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın, Beykoz Tokatköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesine yönelik  yaşanan sıkıntılardan sonra  meclis üyeleri ve mahalle sakinleri  ile bir araya geldi.  Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda gerekli açıklamaları yaptı. 

Aydın İncirlliova'da tapu işlemleri kolaylaşıyor!

Aydın'a bağlı İncirliova Belediyesi ve İncirliova Tapu Müdürlüğü ortaklığı ile hayata geçirilen uygulamada vatandaşlar emlak beyan değeri ile ilgili işlemlerini online ortama aktarabilecek. 

Dolar, Naci Ağbal'ın açıklamaları sonrası 8,1840'a kadar geriledi!

Dolar/TL, Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın açıklamaları sonrası sert düşerek 8,1840'a kadar geriledi.

TOKİ'den Aydın'a konut müjdesi!

TOKİ Aydın'ın Efeler ve Nazilli ilçelerinde konut üretmek için harekete geçti. TOKİ Başkanını ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve Bekir Kuvvet Erim, "Çalışmalara en kısa sürede başlanacak'' dedi.

TOKİ'den Aydın'a yeni hükümet konağı!

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Aydın'a 500 dönümlük yeşil alan projesi!

Kent için vizyon projelerini açıklayan CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem ‘Millet İttifakı’ adayı Özlem Çerçioğlu, yeşil alan projesini anlattı.

Şemsettin Aydın açıklamaları Haberi

Şemsettin Aydın açıklamaları


Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, ekonominin lokomotif sektörleri içinde öne çıktığını söylediği inşaat ve konut projelerinin hem istihdama katkı sağladığını hem de başka sektörlerin canlanmasında da etkili olduğunu ifade etti. Şemsettin Aydın sektörün, carı açığın azaltılmasında, yabancıya konut satışıyla gelen dövizle ve yerli üretime dayalı inşaat malzemesi tüketimiyle ekonomiye katkı sağladığını aktardı. 

Türkiye'de Gayri Safi Milli Hasıla'dan yüzde 6 dolayında pay alan inşaat sektörünün, mütekabiliyet yasasının yürürlüğe girmesi ve yabancıya konut satışının önünün açılmasıyla ihracatçı konuma geldiğini belirten Aydın, "2014 yılı sonu itibarıyla yabancıya konut satışlarının 5 milyar dolara ulaşması öngörülmektedir" dedi. 


Miliyet...