10 / 05 / 2024

Şen Gayrimenkul adres

Şen Gayrimenkul adres

Şen Gayrimenkul İnşaat ve Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erduvan Şen tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Tapu devri nasıl yapılır? Tapu devir masrafları kaç para? Tapu devir için ne gerekli? Tapu devir kaç TL?

"Tapu devri", bir kişiden başka bir kişiye geçen gayrimenkul mülklerinin, yani ev, iş yeri, arazi gibi taşınmaz varlıkların sahibinin değiştiği hukuki işlemi ifade eder. Peki, Tapu devri nasıl yapılır? Tapu devir masrafları kaç para? İşte ayrıntılar...

İzmir'de gayrimenkul tercihleri değişti!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi, bugünkü yazısında İzmir depremi sonrasında değişen gayrimenkul tercihlerini kaleme aldı.

Türkiye'de yatırım değeri 90 milyar TL olan 300 bin konut dönüşüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sarıyer'de bir otelde gerçekleşen Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) 21. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'na katıldı. Kurum, ülke genelindeki riskli yapılara değinerek kentsel dönüşüm süreçlerini paylaştı.

2021'in 5 ayında 420 bin konut satıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sarıyer'de bir otelde gerçekleşen Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) 21. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'na katılım gösterdi. Kurum, burada konut satışlarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Konutta en çok kazandıran ülke Türkiye!

Clubhouse uygulaması üzerinden gerçekleşen “Gayrimenkul 2021 Projeksiyonu” röportajında yabancıların gayrimenkul yatırımında Türkiye'yi tercih etmesi değerlendirildi.

Amazon, ABD'de gayrimenkul sektörünü olumlu etkiliyor!

Koronavirüsün kazananlarından Amazon, ABD’nin pandemiyle kötüleşen gayrimenkul sektörüne yabancı yatırım getiriyor. Önceden ofis alan yabancı gayrimenkul yatırımcıları, şimdi depo ve lojistik tesis satın alıyor. 

Çeçen Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Çeçen Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Çeçen tarafından kuruldu.

Gülşen'den Bodrum’da gayrimenkul yatırımlarına devam kararı!

Şarkıcı Gülşen, gayrimenkul yatırımlarına Bodrum’da devam etmeye karar verdi. Gülşen dün eşiyle Yalıkavak’ta fiyatları 5 ile 15 milyon lira arasında değişen evlere baktı.

Gayrimenkul el değiştirme hızı en yüksek şehir İstanbul oldu!

GABORAS’ın öncülüğünde yapılan ve Türkiye’de ticarete konu olan gayrimenkullerin el değiştirme hızını ölçen ‘Gayrimenkul Döngü Hızı’ çalışmasının sonuçları yayınlandı. Bu çalışmada gayrimenkul el değiştirme hızı en yüksek şehir olarak karşımıza 18 yıl ile İstanbul oldu.

Gayrimenkul sektörünün çıkış yolu E-vatandaşlık!

Covid-19 salgını nedeniyle satışları düşen gayrimenkul sektörünün yeniden canlandırılması ve satışların ivme kazanması için bir yol haritası çıkarıldı.

Koronavirüsle hangi tip konutlara talep arttı?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, yaşam alanlarında yapılan tercihleri de yeniden şekillendirecek. Peki koronavirüs salgınıyla beraber hangi tip konutlara talep arttı. İşte salgın sürecinde değişen gayrimenkul tercihleri...

2020 gayrimenkul için alım yılı olacak!

Durgun bir dönemden geçen gayrimenkul sektörünün ekonomideki toparlanmanın etkisi ile yükselişe geçtiğini söyleyen Pasifik İnşaat’ın patronu Fatih Erdoğan, “2019 toparlanma yılıydı, 2020 alım yılı olacak” dedi.

Şen Gayrimenkul adres Haberi

Şen Gayrimenkul adres

Şen Gayrimenkul İnşaat ve Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erduvan Şen tarafından kuruldu.

Şen Gayrimenkul İnşaat ve Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amacı ve bu amacı gerçekleştirebilmek için yapacağı başlıca faaliyetler şunlardır: a) Tekstil Her türlü pamuk, yün, sentetik ve suni ipliklerin, astar, tela, düğme, kumaş, ambalaj ve paketleme malzemeleri, askılıklar, plaka deri, parça deri ve her türlü konfeksiyon ve tekstil yan ürünlerinin imalatı, alım satım ithalat ve ihracatını yapmak. Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul, tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Her türlü ipek,pamuk, yün,sentetik tabi elyaflardan ve diğer ipliklerden mamul örme ve dokuma kumaşların imalini, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaretini...