19 / 05 / 2024

sen gayrimenkul

sen gayrimenkul

Sen Gayrimenkul Danışmanlığı Kuyumculuk Menejerlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin kurucusu Ali Ekber Akgün bugün saat 13.00 sularında Sarıyer'de İstinye Bayırı'nda kurşunlanarak öldürüldü...

Gayrimenkul sektöründe yeni rota oluşturuluyor!

Sen Grup Gayrimenkul dünyasına yeni bir soluk getirecek köklü bir değişime imza atmaya hazırlanıyor. 

Sen Pazarlama Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sen Pazarlama Gayrimenkul Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Burak Akmercan tarafından kuruldu.

Fenerbahçe'nin 300 milyon Euro'ya yakın gayrimenkul değeri var!

Aziz Yıldırım; ‘150 milyon Euro mu, 150 milyon TL mi’ polemiğine son noktayı koydu. Yıldırım, "150 milyon ben vereyim, 150 milyon sen ver, beraberce kulübü borçtan kurtaralımdı benim çağrım. 300 milyon Euro'ya yakın bina, arsa, gayrimenkul değeri var. Onu da değerlendirelim dedim" dedi..

Çalımlıoğlu Gayrimenkul'den Eğitim-Sen Bursa öğretmenlerine fırsat!

Çalımlıoğlu Gayrimenkul, Türk Eğitim Sendikası Bursa 2 No'lu Şube'ye üye öğretmenlere uygun şartlarda arsa sahibi olma şansı sundu. Şirket, sattığı araziyi belirlenen sürelere ve kar oranlarına göre geri alma garantisi de verdi.

Ali Ekber Akgün kimdir?

Sen Gayrimenkul kurucusu Ali Ekber Akgün, 24 Aralık 2014 tarihinde, İstinye Bayırı Caddesi' nde otomobilinde vurularak öldürüldü. Peki, Sen Gayrimenkul kurucusu Ali Ekber Akgün kimdir?

Sen Gayrimenkul'ün sahibi Ali Ekber Akgün öldürüldü!

Sen Gayrimenkul Danışmanlığı Kuyumculuk Menejerlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin kurucusu Ali Ekber Akgün bugün saat 13.00 sularında Sarıyer'de İstinye Bayırı'nda kurşunlanarak öldürüldü...

Sen Gayrimenkul Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sen Gayrimenkul Danışmanlığı Kuyumculuk Menejerlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ali Ekber Akgün tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Kasım 2013 tarihinde kuruldu.

Vakıflar'dan İstanbul'da satılık 78 gayrimenkul

Vakıflar, İstanbul'un Fatih, Eminönü, Sarıyer, Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu ve Üsküdar ilçelerinde bulunan toplam 78 adet gayrimenkulü satışa çıkardı

Eva Gayrimenkul lisanslı şirketler arasına girdi

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş., 23 Mart 2009 tarihi itibarı ile  Sermaye Piyasası Kurulu'nun Lisanslı Değerleme Şirketleri listesine alındı

Vakıflar, Malatya'da 13 gayrimenkul satacak

Vakıflar, Malatya'nın Merkez, Darende ve Arapgir ilçelerinde bulunan toplam 13 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Yabancı şirketlerin gayrimenkul alması kolaylaşacak

Yabancı şirketlerin gayrimenkul alımında formalitelerin azaltılması ve sürecin kolaylaştırılmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Vakıflar, Malatya'da 13 gayrimenkul satacak

Vakıflar, Malatya'nın Merkez, Darende ve Arapgir ilçelerinde bulunan toplam 13 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Vakıflar'dan Balıkesir'de 55 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Balıkesir'de bulunan 55 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı.

sen gayrimenkul Haberi

sen gayrimenkul

20 Kasım 2013 tarihinde Sen Gayrimenkul Danışmanlığı Kuyumculuk Menejerlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi'ni kuran aynı zamanda galerici olan Ali Ekber Akgün, 34 SEN 22 plakalı Bentley marka otomobiliyle trafik ışıklarında beklerken arkasından gelen araçtan çıkanlar tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. 


Ali Ekber Akgün, Sen Gayrimenkul'ün olduğu bölgede Sarıyer'de İstinye Bayırı'nda can verdi. Saat 13.00 sıralarında meydana gelen olayda ölen Ali Ekber Akgün Sen Gayrimenkul Danışmanlığı Kuyumculuk Menejerlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi'ni 30 bin TL'lik sermaye ile kurmuştu. 


Sarıyer, Kireçburnu Mahallesi, Haydar Aliyev Caddesi'nde kurulan şirketin iş konusu; her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar gibi gayrimenkulleri almak satmak olarak belirlenmişti. 


Sen Gayrimenkul  Danışmanlığı Kuyumculuk Menejerlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin detayları için...