07 / 05 / 2024

Sen Gayrimenkul'ün sahibi Ali Ekber Akgün öldürüldü!

 Sen Gayrimenkul'ün sahibi Ali Ekber Akgün öldürüldü!

Sen Gayrimenkul Danışmanlığı Kuyumculuk Menejerlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin kurucusu Ali Ekber Akgün bugün saat 13.00 sularında Sarıyer'de İstinye Bayırı'nda kurşunlanarak öldürüldü...



20 Kasım 2013 tarihinde Sen Gayrimenkul Danışmanlığı Kuyumculuk Menejerlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi'ni kuran aynı zamanda galerici olan Ali Ekber Akgün, 34 SEN 22 plakalı Bentley marka otomobiliyle trafik ışıklarında beklerken arkasından gelen araçtan çıkanlar tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. 


Ali Ekber Akgün, Sen Gayrimenkul'ün olduğu bölgede Sarıyer'de İstinye Bayırı'nda can verdi. Saat 13.00 sıralarında meydana gelen olayda ölen Ali Ekber Akgün Sen Gayrimenkul Danışmanlığı Kuyumculuk Menejerlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi'ni 30 bin TL'lik sermaye ile kurmuştu. 


Sarıyer, Kireçburnu Mahallesi, Haydar Aliyev Caddesi'nde kurulan şirketin iş konusu; her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar gibi gayrimenkulleri almak satmak olarak belirlenmişti. 


Sen Gayrimenkul  Danışmanlığı Kuyumculuk Menejerlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin detayları için tıklayınız




Geri Dön